Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Unde reparam jantele de Toyota?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Unde reparam jantele de Toyota?

  Sablare de finete (bicarbonat de sodiu) sau de profunzime (oxid de aluminiu) pentru metal, aluminiu, magneziu.

  PowderCoating - vopsire electrostatica orice material metal, aluminiu sau aliaje cu scule profesionale de ultima ora in culori normale sau speciale (cromare, satinare, candy, vopsele rezistente la temperaturi inalte, etc).

  Vopseaua de acest gen este foarte rezistenta la actiuni mecanice si termice, are o textura de sticla, nu exista scursuri sau lac, se aplica foarte repede, costuri reduse comparativ cu vopsirea uzuala.

  PRETURI DECENTE si STANDARDE RIDICATE.

  preturi orientative pentru un set de 4 jante si pot varia in functie de complexitatea lucrarii (sablat + vopsit electrostatic + calire la cuptor).

  preturi orientative, pot varia in functie de complexitatea lucrarii (sablat + vopsit electrostatic + calire la cuptor+reconditionare).

  JANTE TABLA (pret pentru set de 4):
  - 13”, 14”, 15” - 400 lei
  - 16” - 400 lei

  JANTE ALIAJ (pret pentru set de 4):
  - 13”, 14”, 15” - 500 lei
  - 16” - 550 lei
  - 17" - 600 lei
  - 18" - 700 lei
  - 19" - 800 lei
  - 20" - 900 lei
  -21"+ 1000lei

  Optional strat aditional de lac electrostatic pentru protectie si stralucire deosebita + 50 lei / set

  Diamond Cut (include sablat + recondiționat + vopsit electrostatic + Diamond Cut + Lac electrostatic cu protecție anti UV)

  - 15″ - 1050 RON
  - 16”- 1100 RON
  - 17”- 1250 RON
  - 18”- 1350 RON
  - 19”- 1450 RON
  - 20”- 1550 RON
  - 21”+ - 1650 RON


  Optional strat aditional de lac electrostatic pentru protectia buzelor polishate + 50 lei / set

  ETRIERI + SUPORTI:
  - Fata 350 lei
  - Fata+spate 600 lei


  Vopseaua este de o duritate incredibila si este pe VIATA ! Avem experienta a peste 1000 de seturi de jante si multe alte elemente reconditionate !
  Vizitati-ne pe facebook pentru a vedea toate lucrarile noastre !

  Oferim o gama larga de servicii⭕Reconditionare totala Jante, Sudura Jante, Vopsire jante, Diamond cut jante, Sablare de finete ⭐ Vopsire Etrieri
  Adresa:


Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
Politica de Securitate Google