Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand/SCHIMB Toyota Corolla HB 1.4 vvt-i, oct.2006

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vand/SCHIMB Toyota Corolla HB 1.4 vvt-i, oct.2006

    Toyota Corolla HatchBack, motor 1.4 vvt-i, 97 CP, versiunea TERRA din oct.2006
    Toate reviziile au fost efectuate la timp.
    Autoturismul prezinta zgarieturi inerente unui masini vechi de 7 ani.
    Ca dotari in plus fata de echiparea de baza a masinii
    - folie spate si luneta,
    - instalatie xenon pe faza scurta (montata la Toyota Craiova),
    - LED pozitie,
    - senzori de parcare,
    - DRL pe faza lunga (50% intensitate luminoasa la 10-15 secunde de la pornirea motorului),
    - jante 16' (vara) cu anvelope RFT Bridgestone Turanza 195/55/16 si jante tabla 15' iarna cu anvelope Michelin Pilot Alpin (ambele seturi de anvelope au circa 40000 Km fiecare - 5 ani cele de iarna si 3 cele de vara).
    In acest moment masina are in jur de 141000km.
    La achizitia autoturimului beneficiati de un schimb de ulei si o verificare tehnica GRATUITA la Toyota Craiova (conform ofertei Toyota Romania).
    Mentionez ca doresc sa schimb masina din motive obiective si anume a crescut numarul membrilor familiei si nu mai avem loc intr-un hatchback cu 2 scaune pt. copii, carut, bicicleta, bagaje, etc!
    Accept schimburi cu break-uri de tipul Toyota Avensis/Corolla Verso, Opel Astra/Vectra/Signum, Ford Focus/Mondeo, Renault Megane/Laguna, Peugeot 407/307, Mazda 6, Citroen C5, Fiat Croma, AlfaRomeo 156/159, Audi A4 Avant/A3 SB, Nissan Primera si/sau alte modele cu un portbagaj cat mai incapator, eventual MPV-uri medii (Touran, C-MAX, C4 Picasso, Zafira, Mazda 5, Scenic, etc)!

    Masina nu are taxa platita (aprox. 500 Euro), drept urmare fie scadem suma din valoarea autoturismului, fie o platesc eu!

    PRET: 5500 EURO negociabil!!!

    Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie!
    0766746538
    Attached Files

  • #2
    update pret: 5000 Euro

    Comment


    • #3
      Piata auto in Romania

      In cateva zile (in limita timpului liber avut la dispozitie) o sa postez parerile mele privind piata auto SH din Ro.

      On topic: m-am hotarat sa nu mai vand/schimb masina ...

      Comment


      • #4
        Daca ai anuntat si pe site-urile de profil unde ai postat ca o vinzi ca accepti schimburi, atunci fii pregatit de gainari si gainarii. Am un prieten care are Laguna 2 si nu a dat-o ca aia care vroiau schimburi erau niste marlani. Ma rog, presupun ca din cauza asta esti suparat.

        Comment


        • #5
          Originally posted by MC_Maurice View Post
          In cateva zile (in limita timpului liber avut la dispozitie) o sa postez parerile mele privind piata auto SH din Ro.

          On topic: m-am hotarat sa nu mai vand/schimb masina ...
          Pe piata SH se vand doar masini pana in 2000 de euro,daca se poate sa fie din 2015 ,cumparatorii sunt 90% samsari.Masini peste 7000-8000 de euro se vand doar noi si in rate.Sunt foarte putini bani pe piata.

          Comment

          Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
          Politica de Securitate Google