Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand buton incalzire scaune + rama OEM corolla E15

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Vand buton incalzire scaune + rama OEM corolla E15

  Vand buton incazire in scaune impreuna cu rama dedicata pentru corolla E15.
  Corolla E15, cel putin versiunile sol si luna au cablajele pentru incalzire in scaune instalate deja. In spatele panoului de deasupra scrumierei exista mufa pentru buton, in panoul de sigurante din bord exista siguranta de 15A pentru ambele scaune, iar sub fiecare scaun exista cate o mufa alba cu 2 pini pentru incalzire. Pentru a avea incalzire mai este nevoie de rezistente montate in scaune. Eu am mers pe varianta celor cu carbon, este putin de munca pentru fiecare scaun, dar am gasit tutoriale pe net, chiar cu scaune de toyota. Gradul de complexitate pentru demontarea scaunelor nu mi s-a parut deloc mare.
  Pentru alimentarea mufelor de sub scaune cu 12 V este nevoie de buton, rama cu cele 2 decupaje stanga-dreapta, butonul putand fi montat in orice parte si capacul de plastic pentru partea care nu e folosita. Butonul este iluminat la aprinderea pozitiilor si separat pentru fiecare scaun cand este incalzirea pornita, culoarea martorilor fiind aceeasi cu bordul si panoul de clima.
  Pretul pentru cele trei repere, (la toyota preturile sunt mai mari) :
  buton 84751-42040 - 280 lei
  rama - 55548-12100 - 120 lei
  capac - 55539-52060-B0 - 25 lei

  Reperele sunt noi, originale, testate, pretul pentru toate 3 este de 275 lei, pret fix. Asigur montaj in bucuresti ( treaba de 5 min ), bonus va pot da cei 4 pini electrici pentru legaturile de sub scaune. Astfel nu modificati nimic din instalatia masinii. Asigur asistenta si pentru montajul rezistentelor in scaune.
  Le vand deoarece eu merg cu alta masina, corolla va ramane in familie.
  Attached Files
Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
Politica de Securitate Google