Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

[Vand] Polishari auto profesionale Ploiesti

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Vand] Polishari auto profesionale Ploiesti

    Servicii de cosmetica auto profesionala
    Polish-ul auto este recomandat pentru urmatoarele defecte aparute pe caroserie:

    Zgarieturile - care nu au penetrat mai mult de 25% din lacul aplicat pot fi reparate in totalitate prin polishare. Zgarieturile mai adanci pot fi reduse atata timp cat nu au penetrat tot stratul de vopsea pana la primer (kit);

    Panzele de paianjen (swirl) - sunt zgarieturi foarte fine care apar pe suprafata lacului in urma spalarilor, frecatului, etc. Acestea pot fi indepartate in totalitate prin polishare;

    Petele si oxidarile - sunt o problema comuna, care apar datorita ploilor acide, diferitelor substante chimice, excremente de pasari etc. In functie de pata aceasta poate fi mascata sau indepartata in totalitate;

    Urmele de plastic, cauciuc - semne aparute in urma frecarii cu unele obiecte de plastic sau cauciuc. Acestea pot fi curatate in totalitate;

    "Coaja de portocala" - este prezenta pe unele elemente nou vopsite, cauzele fiind multiple: distanta de aplicare, temperatura, grosimea straturilor, pistolul de vopsit, etc;in functie de nivelul defectului se poate remedia partial sau in totalitate;

    Scursurile - apar in urma vopsirii daca straturile sunt aplicate gros; din pacate prin polishare se pot remedia doar scursurile aflate in stratul de lac , nu si cele din stratul de vopsea sau de primer;

    Petele de vopsea si gazari - unele pete de vopsea sau vopseluri gazate de pe caroseria masini care nu pot fi indepartate cu solutii pe baza de solventi se pot indeparta prin polishare;

    Alte aplicatii: - elemente de plastic,vopsea, faruri, stopuri matuite, etc.

    In acest pachet de detailing este inclusa polisharea in cati pasi este nevoie urmata de un tratament de protectie, degresat/ceruit jante aliaj (daca este cazul), curatat motor(la cerere ), dressing elemente de plastic.
    Polisharea se poate face si pe elemente.

    Tratamente Caroserie
    Sunt recomandate atat pentru protectia caroseriei cat si pentru infrumusetarea ei deoarece solutiile si cerurile aplicate de noi dau un aspect de oglinda si de "vopsea umeda". Aceste tratamente se aplica pe masini noi cat si pe masini cu vopseaua imbatranita protejandu-le, de factorii care deterioreaza lacul si vopseaua masinii dumneavoastra, cum ar fi: excrementele de pasare, substantele chimice, detergenti ecologici, insecte.


    Reconditionare faruri(Polish faruri)
    Aceasta operatiune vine in sprijinul dvs atunci cand blocurile optice prezinta depuneri de oxid,matuire sau zgarieturi care impiedica vizibilitatea pe timp de noapte sau strica aspectul general al masinii.Cea mai frecventa cauza a reconditionarii farurilor o reprezinta depunerile de oxid.Acest oxid care se prezinta la suprafata farului sub forma unei depuneri de culoare maronie are rol de a bloca dispersia corecta a luminii si astfel ,pe timp de noapte,scade drastic vizibilitatea si chiar mai mult,deranjeza ceilalti participanti la trafic care circula din sensul opus.Motivul aparitiei acestui oxid este un cumul de factoriraful din aer,calcarul din apa,razele UV,temperatura ridicata exercitata asupra farului,etc.




    Tratament caroserie - recomandat atat masinilor noi cat si celor cu vopseaua imbatranita, pentru protejarea lacului/vopselei impotriva petelor de excremente de pasare, musculite si alti factori;acest serviciu include: curatat/degresat , pasta non-abraziva ce da efect de oglinda , ceara rezistenta la detergentii ecologici.(100 Ron)

    ]Polish auto - recomandat masinilor matuite in timp sau mecanic in vopsitorii, gazate, cu umbre, zgarieturilor aparute in urma spalarilor, diferite pete de vopsea, bitum, etc; acest serviciu include: polish caroserie(in functie de grosimea lacului, nivelul de matuire sau gazare, etc se aplica 2 -3 sau mai multi pasi), pasta non-abraziva ce da efect de oglinda, ceara rezistenta la detergentii ecologici, degresat jante de aluminiu(daca este necesar), polishat faruri/stopuri (daca este necesar),curatat elementele de plastic si crom.(180-280 Ron)
    Preturi:
    Berlina-180 Ron
    Break -220 Ron
    Jeep -270 Ron
    Preturile sunt negociabile(plus/minus) depinde de deteriorarea vopselei.Pentru mai multe masini se face reducere.

    "Am citit regulamentul si sunt de acord cu el"

    Reducere de 10% daca specificati ca ati vazut anuntu pe forum.
    Locatie Ploiesti
    Numar de telefon:0720371827
    0762335316
    Preturi foarte atractive si calitate exceptionala.

    Bmw Seria 7

    Mondeo 2009

    Bmw x5 2006
    Attached Files
    Last edited by Mushu; 01-04-2011, 19:24 PM.

  • #2
    Polishari auto profesionale Ploiesti
    Preturi fara concurenta.
    Tel:0720371827
    mail: polishploiesti@gmail.com
    id mess:catalinutz2006

    Comment


    • #3
      Polishari auto profesionale Ploiesti
      Preturi fara concurenta.
      Tel:0720371827
      mail: polishploiesti@gmail.com
      id mess:catalinutz2006

      Comment


      • #4
        Polishari auto profesionale Ploiesti
        Preturi fara concurenta.
        Tel:0720371827
        mail: polishploiesti@gmail.com
        id mess:catalinutz2006

        Comment


        • #5
          Polishari auto profesionale Ploiesti
          Preturi fara concurenta.
          Tel:0720371827
          mail: polishploiesti@gmail.com
          id mess:catalinutz2006

          Comment


          • #6
            Polishari auto profesionale Ploiesti
            Preturi fara concurenta.
            Tel:0720371827
            mail: polishploiesti@gmail.com
            id mess:catalinutz2006
            Attached Files

            Comment


            • #7
              Polishari auto profesionale pentru urmatoarele problemi:
              -zgarieturi care nu au penetrat mai mult de 25% din lacul aplicat
              -petele si oxidarile
              -urmele de plactic,cauciuc
              -coaja portocala
              -scursurile de vopsea
              -petele de vopsea,gazarile
              -matuiala
              Decolantari taxiuri,masini cu colante publicitare etc.
              Calitate exceptionala si preturi foarte convenabile.
              Pentru mai multe detali si programari ma puteti contacta la numarul de telefon:
              0720371827 sau adresa de mail: polishploiesti@yahoo.com

              Comment


              • #8
                Polishari auto profesionale pentru urmatoarele problemi:
                -zgarieturi care nu au penetrat mai mult de 25% din lacul aplicat
                -petele si oxidarile
                -urmele de plactic,cauciuc
                -coaja portocala
                -scursurile de vopsea
                -petele de vopsea,gazarile
                -matuiala
                Decolantari taxiuri,masini cu colante publicitare etc.
                Calitate exceptionala si preturi foarte convenabile.
                Pentru mai multe detali si programari ma puteti contacta la numarul de telefon:
                0720371827 sau adresa de mail: polishploiesti@yahoo.com

                Comment


                • #9
                  Polishari auto profesionale pentru urmatoarele problemi:
                  -zgarieturi care nu au penetrat mai mult de 25% din lacul aplicat
                  -petele si oxidarile
                  -urmele de plactic,cauciuc
                  -coaja portocala
                  -scursurile de vopsea
                  -petele de vopsea,gazarile
                  -matuiala
                  Decolantari taxiuri,masini cu colante publicitare etc.
                  Calitate exceptionala si preturi foarte convenabile.
                  Pentru mai multe detali si programari ma puteti contacta la numarul de telefon:
                  0720371827 sau adresa de mail: polishploiesti@yahoo.com

                  Comment


                  • #10
                    Polishari auto profesionale pentru urmatoarele problemi:
                    -zgarieturi care nu au penetrat mai mult de 25% din lacul aplicat
                    -petele si oxidarile
                    -urmele de plactic,cauciuc
                    -coaja portocala
                    -scursurile de vopsea
                    -petele de vopsea,gazarile
                    -matuiala
                    -polish faruri
                    Decolantari taxiuri,masini cu colante publicitare etc.
                    Calitate exceptionala si preturi foarte convenabile.
                    Pentru mai multe detali si programari ma puteti contacta la numarul de telefon:
                    0720371827 sau adresa de mail: polishploiesti@yahoo.com

                    Comment


                    • #11
                      Polishari auto profesionale Ploiesti

                      Polishari auto profesionale pentru urmatoarele problemi:
                      -zgarieturi care nu au penetrat mai mult de 25% din lacul aplicat
                      -petele si oxidarile
                      -urmele de plactic,cauciuc
                      -coaja portocala
                      -scursurile de vopsea
                      -petele de vopsea,gazarile
                      -matuiala
                      -polish faruri si lampile spate matuite sau zgariate
                      Decolantari taxiuri,masini cu colante publicitare etc.
                      Calitate exceptionala si preturi foarte convenabile.
                      Pentru mai multe detali si programari ma puteti contacta la numarul de telefon:
                      0720371827 sau 0762335316.adresa de mail: polishploiesti@yahoo.com

                      Comment


                      • #12
                        Polishari auto profesionale pentru urmatoarele probleme:
                        -zgarieturi care nu au penetrat mai mult de 25% din lacul aplicat
                        -petele si oxidarile
                        -urmele de plactic,cauciuc
                        -coaja portocala
                        -scursurile de vopsea
                        -petele de vopsea,gazarile
                        -matuiala
                        -polish faruri si lampile spate matuite sau zgariate
                        Decolantari taxiuri,masini cu colante publicitare etc.
                        Calitate exceptionala si preturi foarte convenabile.
                        Pentru mai multe detali si programari ma puteti contacta la numarul de telefon:
                        0720371827 sau 0762335316.adresa de mail: polishploiesti@yahoo.com

                        Comment


                        • #13
                          Polishari auto profesionale pentru urmatoarele probleme:
                          -zgarieturi care nu au penetrat mai mult de 25% din lacul aplicat
                          -petele si oxidarile
                          -urmele de plactic,cauciuc
                          -coaja portocala
                          -scursurile de vopsea
                          -petele de vopsea,gazarile
                          -matuiala
                          -polish faruri si stopuri matuite si zgariate
                          Decolantari taxiuri,masini cu colante publicitare etc.
                          Calitate exceptionala si preturi foarte convenabile.
                          Pentru mai multe detali si programari ma puteti contacta la numarul de telefon:
                          0720371827 sau 0762335316 adresa de mail: polishploiesti@yahoo.com

                          Comment


                          • #14
                            Polishari auto profesionale pentru urmatoarele probleme:
                            -zgarieturi care nu au penetrat mai mult de 25% din lacul aplicat
                            -petele si oxidarile
                            -urmele de plactic,cauciuc
                            -coaja portocala
                            -scursurile de vopsea
                            -petele de vopsea,gazarile
                            -matuiala
                            -polish faruri si stopuri matuite si zgariate
                            Decolantari taxiuri,masini cu colante publicitare etc.
                            Calitate exceptionala si preturi foarte convenabile.
                            Pentru mai multe detali si programari ma puteti contacta la numarul de telefon:
                            0720371827 sau 0762335316 adresa de mail: polishploiesti@yahoo.com

                            Comment


                            • #15
                              Polishari auto profesionale pentru urmatoarele probleme:
                              -zgarieturi care nu au penetrat mai mult de 25% din lacul aplicat
                              -petele si oxidarile
                              -urmele de plactic,cauciuc
                              -coaja portocala
                              -scursurile de vopsea
                              -petele de vopsea,gazarile
                              -matuiala
                              -polish faruri si stopuri matuite si zgariate
                              Decolantari taxiuri,masini cu colante publicitare etc.
                              Calitate exceptionala si preturi foarte convenabile.
                              Pentru mai multe detali si programari ma puteti contacta la numarul de telefon:
                              0720371827 sau 0762335316 adresa de mail: polishploiesti@yahoo.com

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google