Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

intalnire toyota in Delta

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  E posibil sa ajung eu prin zona transfagarasan pe la sfarsitul lui august. Plec intai la mare, in vizita la shefu'(Mushu) si poate ajung si pe coclauri. Sa-mi ziceti unde campati ca sa va sperii.
  prius - adv. mai intai, de mai inainte

  Comment


  • #17
   Ma indoiesc ca mai zice careva ceva....si e cam greu de schimbat
   Poate se mai face ceva prin toamna,mai incoace catre centru si nu neaparat cu cortul....caci multi suntem familisti....si bash cu cortul.....intelegi tu!

   Comment


   • #18
    Originally posted by AMP View Post
    Ma indoiesc ca mai zice careva ceva....si e cam greu de schimbat
    Poate se mai face ceva prin toamna,mai incoace catre centru si nu neaparat cu cortul....caci multi suntem familisti....si bash cu cortul.....intelegi tu!
    Fratilor, eu am incercat dincolo sa schimb data. Se propusese Sibiul, dar doar o singura persoana a fost de acord. Partea proasta e ca nimeni nu cred c s-a interesat de cazare... deci totul e in aer deocamdata.
    Pfiu Ano ce dor imi e de voi....
    HAuris 1.6, benzina, Luna, 1G3

    Comment


    • #19
     Delta ca Delta, dar ce fain e la Corbu...........
     prius - adv. mai intai, de mai inainte

     Comment


     • #20
      Pune-ti odata locatia,traseul,cazarea,si alte detalii si poate nu va fi in zadar!
      Pentru unii Corbu este ceva ce nu au auzit....
      Vremea se pare ca ne ajuta,inca.

      Comment


      • #21
       Ma indoiesc ca mai zice careva ceva....si e cam greu de schimbat
       Poate se mai face ceva prin toamna,mai incoace catre centru si nu neaparat cu cortul....caci multi suntem familisti....si bash cu cortul.....intelegi tu!


       Sunt locuri bune pentru cazare la iesire din Cartisoara iar pretul este de 100 ron pe noapte fara masa.De acolo se poate ajunge pe Transfagarasan in 20 min.Avem un an sa organizam o intalnire frumoasa,ramane doar sa ne dorim asta.

       Comment


       • #22
        N-as vrea sa fiu inteleasa gresit,insa treaba asta cu organizarea unei intalniri si convingerea doritorilor de a veni si discutiile asupra perioadei,astfel incat sa vina doritori cat mai multi....e o treaba foarte complicata si nu e chiar asa floare la ureche.Daca ati rasfoit si forumul asta si pe cel de pe masini.ro,poate ati remarcat ca anul asta,2008,a fost o intalnire nationala Toyota la Danes,in jud.Mures,langa Sighisoara.Vreau sa va spun ca propunerea de intalnire a fost facuta undeva prin august-septembrie 2007,iar decizia finala s-a luat in ianuarie-februarie 2008,cand cineva a luat initiativa de a se ocupa cu organizarea,adica strans de informatie despre locatie,cazare,preturi,masa,despre rezervare,date de contact,drumuri de ajuns pana acolo...si asa mai departe.Cei ce s-au ocupat va spun sigur ca nu le-a fost usor.
        De aceea se taraganeaza asa de mult si la intalnirea din Delta...Ca sa vedeti ceva miscare luati initiativa de a va ocupa cu o chestie din treaba asta,ca exemplu sunati la diverse pensiuni,aflati preturi si numar de locuri,luati date de contact si faceti afisare aici sau pe masini si o sa vedeti ca lumea va incepe sa se agite...
        In plus,chestia cu plansul despre distanta...e o distanta mare,intradevar.Eu nici nu am indraznit sa fac o postare cum ca e prea departe....ca oricum nu m-am bagat in seama la aceasta intalnire.E mult peste puterile mele de a sofa 900 km dus,900km intors ca sa petrec aproximativ 10 ore cu colegii toyotisti.Alekon are dreptate,tocmai d-aia s-au mai "auzit voci" ce au postat ca ar dori o reuniune mai la interiorul tarii.
        In plus multi dintre noi avem obligatii gen copii,servici...si o astfel de aventura de 1000 si ceva de km inseamna,cum ziceam,timp mult si oboseala maxima...Eu una as veni cu draga inima,caci m-as intalni cu niste oameni deosebiti de care chiar imi e dor,insa ar insemna sa ma organizez ca pentru o saptamana de vacanta,insa vacanta mea deja s-a terminat pe 2008.
        Inca o data rog sa nu fiu gresit inteleasa si nici nu am postat ca cearta tot ce am scris....numai ca am dorit sa subliniez anumite inconveniente ivite pentru cei din vest.
        Sa auzim numai de bine si ii rog pe cei ce participa in Delta sa nu uite de poze...

        Comment


        • #23
         Buna ziua. Sunt nou pe aici. Imi puteti spune ce e cu intalnirea din Delta?
         Multumesc.
         Multi vad ceea ce pari, putini simt ceea ce esti.
         bordea_fabian@yahoo.com

         Comment


         • #24
          Originally posted by fabitzu View Post
          Buna ziua. Sunt nou pe aici. Imi puteti spune ce e cu intalnirea din Delta?
          Multumesc.
          Nu cred ca se va mai face in Delta.Intre 4-5 octombrie va fi intalnire Toyota la Pitesti.Intra pe masini si vezi acolo amanunte.

          Comment

          Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
          Politica de Securitate Google