Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cum procedam in caz de abuz al politiei

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Cum procedam in caz de abuz al politiei

  aici gasiti elemente care ar putea sa ne fie de ajutor
  Attached Files
  Honda Accord 2.0 Special Edition MT

 • #2
  Un tutorial excelent si la :
  3w.radar.ro
  Site-ul asta e facut de cineva tare suparat pe militieni !
  Toyota Avensis 1.8 VVT-i

  Comment


  • #3
   zorro care site .. ca ala nu merge
   Toyota Avensis 1.8 vvvt-i

   Comment


   • #4
    un nene politist, un sef de-al lor la televizor a spus ca nici un "organ" nu are obligatia de a arata acte in fata noastra, din cele mentionate mai sus.. a participantilor la trafic si ca noi suntem cei controlati, ca pe militieni are cine sa-i controleze! Cica au ecuson cu nr in piept si au o legitimatie. Oricum sunt niste jigodii 80% dintre ei!

    Comment


    • #5
     Toyota Avensis 1.8 VVT-i

     Comment


     • #6
      excelenta informatie zorro, multumesc
      Honda Accord 2.0 Special Edition MT

      Comment


      • #7
       Cu placere !
       Toyota Avensis 1.8 VVT-i

       Comment


       • #8
        Fata de cele mentionate mai sus as vrea sa va informez ca mai nou contestatia impotriva unui proces verbal se depune la judecatoria teritoriala unde v-a fost intocmit procesul verbal de contraventie.

        De asemenea singura in masura sa anuleze un proces verbal de contraventie este judecatoria.

        Extras din informatii de pe saitul politiei:

        Împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiei, si, după caz, a actului prin care s-a dispus una din sancţiunile contravenţionale complementare prevăzute în Ordonanţa de Urgenta a Guvernului României nr. 195/2002, se poate depune plângere, în termen de 15 zile de la data comunicării sau înmânării acestuia. Plângerea împotriva procesului verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei, încheiat de agenţii Brigăzii de Poliţie Rutieră, se depune la judecatoria teritorial competenta (la sectorul unde a fost comisa fapta). Aceasta se întocmeşte în 2 exemplare şi trebuie să cuprindă:
        -1. cererea semnată şi datată;
        -2. copia procesului-verbal de constatare;
        -3. fotocopie a actului de identitate ;
        -4. fotocopie a dovezii de reţinere a permisului de conducere, certificatului de înmatriculare;
        -5. fotocopie a oricăror alte acte sau documente în susţinerea plângerii.
        Dupa aceasta politia este citata sa aduca probele necesare, respectiv inregistrarea radar.

        Daca prin PV de contraventie vi se ridica permisul acesta se recupereaza de la Inspectoratul de Politie teritorial unde v-a fost intocmit PV, in urma depunerii certificatului de grefa obtinut de la judecatorie si a copiei actului de identitate si a dovezii de circulatie.

        Cele de mai sus sunt informatii verificate de mine acum doua sapatamani, din pacate

        Comment


        • #9
         ATENTIE !!!!

         La intrarea in Apold dinspre Sibiu a fost montat un radar fix similar celui de la Sacel.
         Honda Accord 2.0 Special Edition MT

         Comment


         • #10
          apoi fratilor la mine nu este abuz al politiei, dar tot asa s-ar putea numi pe departe cel putin asa vad eu: am primit o hartie ca in jud Ialomita am fost depistat cu 81km/h in localitate (cred ca este radarul fix dintre Urziceni si Bucuresti), si mi se cere sa trimit la Pol Ialomita date cu cel care conducea autoturismul...defapt sunt eu, dar:
          -cred ca este putin depasit sa trimiti dupa 6 luni o hartie prin care ii ceri cuiva sa-ti spuna cine a condus atunci masina.
          -de ce sa-mi calculeze amenda la valoarea punctului de acum (500-540roni) si nu la valoarea de atunci (de 360lei), rapotand la valoarea salariului minim.
          -ce se intampla cu carnetul tau daca intre timp am mai fost prins de politie cu viteza sau cu altceva si cu aceasta hartie care vine acum raman fara permis...adica daca primeai hartie intr-o luna de la contraventie ai fi mers mai atent timp de 3 luni!
          -si daca nu trimit nimic si zic ca masina este instrainata sau ca chiar nu stiu???
          Sunt absurzi, de ce nu pune politie acolo si cu asta basta...

          Comment


          • #11
           trimiti si tu ca nu mai tii minte cine conducea acu 6 luni masina , sau ca atat tu cat si alta persoana( frate, vecin...) ati condus masina in acea zi , si gata so incheiat cu intrebarile din partea lor

           Comment


           • #12
            Ce pot sa fac daca am primit un PV printr-un vecin. Am fost oprit intr-o comuna din Gl dar am precizat politistului ca nu recunosc fapta. Apoi intr-o zi dupa ce trecusera mai mult de 15 zile timp in care putem face contestatia un vecin mi-a dat PV care cica fusese adus de un politist. Eu n-am semnat nimic de primire, cind a venit pe aceasta cale trecusera mai mult de 15 zile si oricum nu mai puteam face contestatie. Ma astept acum sa-mi apara amenda la impozit. Daca nu am semnat de primire mai pot face ceva ?

            Comment


            • #13
             Singura problema este ca politisti fac rost mai repede de martori decat noi la fata locului si stiti prea bine la ce ma refer, probabil ca ati patit-o si voi, ati fost opriti si vi s-a cerut sa fiti martori ca sa semnati la un incident de genul ca unul nu vrea sa semneze procesul, se gasesc unii care sa semneze...
             jocuri cu masini

             Comment


             • #14
              salut.

              mai este valabil modelul de contestatie ?

              merci

              Comment


              • #15
               Asta ma intreb si eu...

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google