Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Stockholm si Amsterdam

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Stockholm si Amsterdam

  Avand escala de 6 ore la Amsterdam am luat trenul de la aeroport si in 20 min.eram in centrul orasului care e considerat Venetia marii Nordului.Acolo am vazut cladirile din 1600,casa lui Rembrandt,o multime de turisti si bineinteles strazile cu felinarele rosii.La ei cea mai veche meserie din lume este respectata,numai noi ne facem ca suntem morali.Stockholm este un oras frumos dar cand vin curentii din marea Baltica ingheti instantaneu,asa ca si vara trebuie sa ai la tine un pulover si o pelerina de ploaie deoarece vremea e foarte schimbatoare.Merita luat Stockholm card care include vizitarea a 80 muzee si transportul inclusiv cu vaporul.Folositi casele de schimb din aeroport sau gara T Centralen fiindca sunt greu de gasit altele.Foarte util un card in euro,ei nu prea mai folosesc cash.Preturile sunt mai mari decat in restul UE.Merita sa vedeti primaria unde se acorda premiile Nobel,orasul vechi Gamla stan,muzeele Naturhitoriska si Historiska,Vasa(corabia scufundata in 1700),Skansen(muzeul satului si zoo cu reni,elani,lemurieni).Cumparaturi la statia Karlaplan cu Tunnelbana(metrou).

 • #2
  Stockholm f frumos .... l am vizitat acu 2 ani ca si Malmo Copenhaga... frumos chiar ai ce vedea

  Comment


  • #3
   Originally posted by zeus View Post
   Stockholm f frumos .... l am vizitat acu 2 ani ca si Malmo Copenhaga... frumos chiar ai ce vedea
   Da frumos, numai ca desi era sfarsitul lui august au fost momente cand am inghetat de frig.Bineinteles ca aici am dat cateva sugestii,dar cine vrea sa faca o calatorie gaseste informatii pe forumuri special destinate.Dar daca ravul merge foarte bine ce altceva puteam sa scriu si eu?Vacanta placuta la toti toyotistii.

   Comment


   • #4
    Originally posted by doracapi View Post
    ...Dar daca ravul merge foarte bine ce altceva puteam sa scriu si eu?
    Super tare!!! Cam "antisociale" Toyotele astea...)

    Comment


    • #5
     Originally posted by cristi98 View Post
     Super tare!!! Cam "antisociale" Toyotele astea...)
     Da sa fie cat mai fiabile ca sa ne intereseze mai mult cafeneaua toyotistilor.

     Comment


     • #6
      daca te plangi de august ,,, io am fost la sf lu' novembre ...

      Comment


      • #7
       Originally posted by zeus View Post
       daca te plangi de august ,,, io am fost la sf lu' novembre ...
       Super deci ploaie la greu

       Comment


       • #8
        nu prea , da frig si bezna la greu

        Comment

        Working...
        X
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
        Politica de Securitate Google