Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Amenda camera radar fixa in Franta

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Amenda camera radar fixa in Franta

  Dupa cum am scris si in titlu, am facut o calatorie in *judetul* Franta . Ca orice roman care merge pentru prima data intr-o tara intunecata noaptea , nu am vazut intrarea intr-un satuc asezat intr-o panta abrupta si am fost *fotografiat* de camera cu radar .... Acum , la 15 zile de la comiterea infractiunii , am primit acasa plicul cu o amenda pentru buzunarul lor capitalist, viteza cu care am fost prins era de 65km/h iar amenda este de 90 euro in termen de 45 de zile . Intrebarea este , daca ingonr amenda ce altceva pot face *prtietenii* nostri care ne-au furat bancile, energia electrica si mai stiu eu ce ? Personal nu voi mai merge niciodata cu masina in tara lor plina de negri si musulmani . Multumesc tuturor celor ce-mi vor raspunde , cu respect !

 • #2
  Politia lor va comunica politiei noastre si politia noastra va comunica Directiei de Impozite si taxe de la primarie (sau ANAF-ului, ca nu stiu care este protocolul).
  Si te vei trezi cu ea la fel cum te trezesti si cu cele din Judetul ... Bihor sa zicem, ca suntem toti europeni si integrati pe system bo$$

  Vive la France
  Liberté, Egalité, Fraternité

  Comment


  • #3
   Daca nu ai semnat nimic de primire, in termen de un an se prescrie,cu,conditia ca in aceasta perioada se excluzi Franta din planurile de calatorie .Daca ai semnat,trebuie platita,dupa alte 10 zile de la termenul de plata intra in grija ANAF-ului si penalitatile sun de Franta .

   Comment


   • #4
    Deoarece circul foarte des in tarile UE am luat si eu cateva amenzi bizare .care le-am platit in tara . ultima bizarerie care se aplica doar daca ai numar de RO ,la iesire din Budapesta dim la ora 4 am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere deoare la iesirea dintr-un sens giratoriu nu am semnalizat dreapta cu toate ca eu nu am schimbat directia de mers iar drumul iera principal ,un militian ma oprit a cerut actele refuzand sa vorbeaca in alta limba decat in magheara a luat actele si mi-a intocmit proces verbal ,refuzand sa semnez a pus procesul verbal sub stergator si mi-a facut semn sa plec .replicandu-i in scarba ca atat convorbirea cat si imginea video a traseului au fost inregistrate de camera video de pe bordul masinii montata legal ,a replicat in engleza sa fac contestatie .plecand de la masina ,(in acel moment a observat camera si un ecuson montat pe parbriz stanga jos , dupa aceasta faza pe traseu am observat ca ma urmarea o masina fara inscriptii dar dotata cu camera (un tun video pe bord )pana la intrarea in localitate Szolnok .
    mentionez ca ierau inaintea mea cateva masini cu nr HU care au trecut prin sensul giratoriu inaintea mea si nici-una nu a semnalizat, cu aceste masini nu au avut treaba
    Am ajuns in tara ,am platit amenda la o banca in forinti (echivalentul a 47 euro )in Bucuresti unde locuiesc iar copie proces verbal +copie dis plata am trimis-o la Ambasada Ungariei prin Fax sectia consulara: 021/2300552 anexind si un protest cu toate abuzurile savarsite de acei militieni ,refuzand sa imi explice de ce am fost amendat si faza cu urmarirea inclusiv un linck cu un videoclip postat pe yutube ,
    Am involburat putin apele deoarece am dat si la cateva cotidiene ...urmare dupa cateva luni (aproximativ 6 ) am primit o scrisoare oficiala prin care isi exprimau scuzele de rigoare si o explicatie precum s-ar fi luat masuri asupra acelor militieni (deoarece au refuzat sa mi explice in engleza iar amenda a fost anulata )nostima explicatie .nu a fost vorba de bani ,dar ce ma deranjat a fost ca acei nenorociti sau comportat cu mine de parca as fi fost ultimul om .am refuzat sa ridic acei bani .au ramas in visteria statului ungar ...

    Comment


    • #5
     Gata , le-am platit ... de fapt erau 2 amenzi a cate 90 euro fiecare ... dracu sa-i ia cu tara lor intunecata si total neiluminata ! Am platit cu cardul VISA , totul a durat 30 secunde .... ca si concluzie, circulati cu mare grija afara , astia nu iarta nici pasarile calatoare de pe cer ! Un prieten de la Finante mi-a spus ca daca nu le platesc in termenul minim , voi primi la impozitul anual valoarea maxima a acesteia plus ceva penalizari ... ma bucur ca am intrat in UE !!!

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
     Politica de Securitate Google