Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

1 Decembrie 2013: LA MULTI ANI,

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 1 Decembrie 2013: LA MULTI ANI,

  1 Decembrie 2013: LA MULTI ANI, ROMANIA! Cum este sarbatorita Ziua Nationala a Romaniei!


  Ziua Nationala a Romaniei este sarbatorita anul acesta cu mare fast in Capitala. Peste 2.000 de militari din MApN, MAI, SRI si SPP, dar si aproximativ 140 de militari din Franta, Polonia, Turcia si SUA vor defila, duminica, 1 Decembrie, la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale, pe sub Arcul de Triumf urmand sa treaca si 200 de mijloace tehnice, iar 35 de aeronave vor survola piata.
  12 Ziua Nationala a Romaniei Petrosani 1 Decembrie 2013: LA MULTI ANI, ROMANIA! Cum este sarbatorita Ziua Nationala a Romaniei!

  De 1 Decembrie 2013, romanii sunt invitati sa asiste la parada militara de la Arcul de Triumf, dar si sa viziteze Palatul Parlamentului si sediul Guvernului, sau sa participe, alaturi de familia regala a Romanei, la inauguratea”Salonului Regal” din Gara de Nord, si sa guste fasole cu carnati sau alte preparatele culinare oferite de primariile de sector cu ocazia Zilei Nationale a Romanei.

  Peste 2.000 de militari din MApN, MAI, SRI si SPP, dar si aproximativ 140 de militari din Franta, Polonia, Turcia si SUA participa la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcului de Triumf din Bucuresti. Pe sub Arcul de Triumf vor mai trece 200 de mijloace tehnice si 35 de aeronave vor survola piata.

  De asemenea, si Arcul de Triumf poate fi vizitat, gratuit, de vineri pana duminica, edificiul fiind si gazda unor expozitii atractive.

  De asemenea, cei care doresc pot vizita Parlamentul, de 1 Decembrie. Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca de 1 Decembrie, cand la Camera se va organiza “Ziua Portilor Deschise”, va exista si un foc de artificii, care se datoreaza unei sponzorizari, precizand ca, tot pentru prima data, Camera va avea doi brazi, unul in interior si unul in exterior.

  Si la Palatul Victoria va fi organizata, pe 1 Decembrie, “Ziua Portilor Deschise”, cladirea Guvernului Romaniei fiind deschisa publicului, duminica, 1 Decembrie, intre orele 9.00-15.00, urmand ca primul-ministru Victor Ponta sa participe la ceremonia dezvelirii Drapelului National, cu o suprafata de 14.000 mp, instalat pe frontispiciul Palatului Victoria. Ceremonia dezvelirii drapelului va fi urmata de intonarea Imnului National de catre Fanfara Jandarmeriei Romane si de discursul Primului-ministru.

  Principesa Margareta si principele Radu, alaturi de ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, vor efectua, duminica, de Ziua Nationala, un drum simbolic cu trenul regal, iar la finalul calatoriei va fi inaugurat “Salonul Regal” din Gara de Nord, restaurat in forma din vremea regelui Carol I. • #2
  La Multi Ani Romania; romani- sa fim optimisti!

  Comment

  Working...
  X
  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
  Politica de Securitate Google