Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Statul Roman privatizeaza partial Hidroelectrica si Romgaz.

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Statul Roman privatizeaza partial Hidroelectrica si Romgaz.

    Băsescu: România va lansa o nouă serie de privatizări în săptămânile următoare
    http://www.cotidianul.ro/print-148483


    Programul va include scoaterea la vânzare a 10% din cele 20% de acţiuni pe care guvernul le mai are la Petrom, producătorul de petrol controlat deja de statul austriac prin compania OMV.

    De asemenea, vor fi vândute câte 15% din acţiuni la Transelectrica, respectiv Romgaz şi Transgaz şi
    câte 10% din acţiuni la Nuclearelectrica şi Hidroelectrica.

    Noile privatizări ar trebui să devină "un motor al creşterii", potrivit lui Băsescu.

    "Vom vinde înainte de sfârşitul acestui an părţi importante din cele mai mari companii deţinute de stat", a spus Băsescu. "Banii obţinuţi din aceste licitaţii vor merge la fondul de dezvoltare, nu sunt destinaţi consumului", a precizat şeful statului.

    România va lansa o nouă serie de privatizări în săptămânile viitoare, oferind pachete minoritare de acţiuni în şase dintre companiile energetice, controlate de stat, a declarat preşedintele Traian Băsescu ziaristului Neil Buckley, care relatează despre aceasta pe blogul găzduit de Financial Times.

    În opinia preşedintelui Traian Băsescu „noile privatizări ar trebui să devină « un motor al creşterii ». „Vom vinde înainte de sfârşitul acestui an părţi importante din cele mai mari companii deţinute de stat. Banii obţinuţi din aceste licitaţii vor merge la fondul de dezvoltare, aceştia nu sunt destinaţi consumului”, a mai declarat şeful statului.

  • #2
    Originally posted by hydro314 View Post
    ........... Banii obţinuţi din aceste licitaţii vor merge la fondul de dezvoltare, aceştia nu sunt destinaţi consumului”, a mai declarat şeful statului.

    Daca postai acest material pe forumul masini.ro iti sareau in cap 97% dintre membri ! Acolo e o cloaca portocalie ceva de speriat ...
    In ceea ce priveste vanzarea pe nimic a tarii se pare ca e o practica utilizata de toate guvernele postdecembriste care nu au facut altceva decat au aruncat Romania in epoca sclavagista . Ceea ce ne spune primul betivan al tarii e foarte adevarat - BANII VOR MERGE IN BRATELE AMANTEI , DECI LA DEZVOLTARE ... DAR A CUI ???
    O spun cu durere in suflet , dar o spun - MI-E SILA CA SUNT ROMAN , insa avem presedintele pe care il meritam !!! Culmea este ca a ajuns un dictator mai feroce decat Lucasenko al Belarusiei , ii dorec din toata inima sa aibe soarta dictatorilor !!!!

    Comment


    • #3
      http://www.hidroelectrica.ro/
      www.romgaz.ro

      Directorul General al Hidroelectrica, Constantin TRIHENEA, a acordat miercuri, 23 martie 2011, un interviu publicatiei Ziarul Financiar.
      Principalele declaratii ale Directorului General al Hidroelectrica:


      Cat % din capacitati trebuie retehnologizate?
      N-as putea da un procent pentru ca ceea ce a fost foarte important am retehnologizat deja (Portile de Fier si Lotru).

      Urmeaza o centrala foarte importanta, Bicaz, apoi Vidraru – Arges si centrala de la Tarnita, cele trei aflandu-se in stadii diferite de retehnologizare. Pentru Bicaz suntem in faza avansata de a contracta creditul de 110 mil euro, pentru Vidraru sunt in curs de intocmire.

      Comment


      • #4
        Originally posted by vali44 View Post
        Daca postai acest material pe forumul masini.ro iti sareau in cap 97% dintre membri ! Acolo e o cloaca portocalie ceva de speriat ...
        In ceea ce priveste vanzarea pe nimic a tarii se pare ca e o practica utilizata de toate guvernele postdecembriste care nu au facut altceva decat au aruncat Romania in epoca sclavagista . Ceea ce ne spune primul betivan al tarii e foarte adevarat - BANII VOR MERGE IN BRATELE AMANTEI , DECI LA DEZVOLTARE ... DAR A CUI ???
        O spun cu durere in suflet , dar o spun - MI-E SILA CA SUNT ROMAN , insa avem presedintele pe care il meritam !!! Culmea este ca a ajuns un dictator mai feroce decat Lucasenko al Belarusiei , ii dorec din toata inima sa aibe soarta dictatorilor !!!!
        daca ti-e sila ca esti roman, ce te mai retine frate, du-te, lumea e mare, poate e pe undeva un loc si pentru tine. da, unii dintre voi au impresia ca e dictator, din pacate nu s-au nascut/trait pe vremea impuscatului, ca sa poata emite o parere calificata vis a vis de un dictator. asa ca mai usor cu epitetele nepotrivite. din pacate pentru tine, tu vei avea soarta frustratilor, nu el cea a dictatorilor si cu atit mai putin a lui Lukasenko.

        Comment


        • #5
          Mai Silviu, VALI daca se grabea putin putea sa-ti fie tata, asa ca mai usor cu limbajul asta de cocalar. Vali stie despre dictatura mult mai mult ca tine.
          Toyota Avensis 1.8 VVT-i

          Comment


          • #6
            Portalul de energie al UE - Europe's Energy Portal

            http://www.energy.eu/

            Are preturile din toate tarile UE la gaze si electricitate pentru consumatori casnici si industriali.
            Portalul are de asemenea date despre rezervele dovedite de gaze si petrol din UE.

            Romania locul 2 la rezervele de gaze in UE, locul 31 la nivel mondial.
            Franta are pretul la gaze mai mic decat Romania pentru consumatori industriali

            Comment


            • #7
              Originally posted by zorro View Post
              Mai Silviu, VALI daca se grabea putin putea sa-ti fie tata, asa ca mai usor cu limbajul asta de cocalar. Vali stie despre dictatura mult mai mult ca tine.
              chiar, de ce nu s-a grabit? mie mi se pare ca limbajul lui e ''de cocalar''.
              nu prea da dovada de stiinta dictaturii...

              Comment


              • #8
                Originally posted by silviu68 View Post
                chiar, de ce nu s-a grabit? mie mi se pare ca limbajul lui e ''de cocalar''.
                nu prea da dovada de stiinta dictaturii...
                Poate te va mira dar nu m-am grabit tocmai pentru a nu popula tara cu specimene reduse ! Daca ai chef de jigniri iti recomand calduros sa mergi pe forumul masini.ro , aici nu esti bine venit . Cat priveste stiinta dictaturii nu esti tu cel mai in masura sa imi dai note , poate dai altfel de note la partidul pe care il servesti orbeste fara sa intelegi nimic . Vad ca esti din Orastie , roaga pe cineva sa-ti povesteasca despre istoria locurilor in care te-ai nascut , ai avea de invatat multe chiar si la varsta ta .... si ca sa inchei - nu-mi face nici o placere discutia cu tine asa ca iti las posibiliatatea sa vorbesti singur .

                Comment


                • #9
                  Originally posted by silviu68 View Post
                  chiar, de ce nu s-a grabit? mie mi se pare ca limbajul lui e ''de cocalar''.
                  nu prea da dovada de stiinta dictaturii...
                  Mai usor cu limbajul si jignirile !

                  Comment


                  • #10
                    Inca un ciolan de ros pentru baietii veseli. Trist... Subscriu la cele spuse de Vali in primul mesaj.
                    BMW 3 GT / 2.0d / AT Sport / Luxury Line / 2016
                    Mazda CX5 / 2.0i AWD / MT / Attraction / 2012
                    Toyota Aygo / 1.0 VVTI / AT / Luna / 2008

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by vali44 View Post
                      Poate te va mira dar nu m-am grabit tocmai pentru a nu popula tara cu specimene reduse ! Daca ai chef de jigniri iti recomand calduros sa mergi pe forumul masini.ro , aici nu esti bine venit . Cat priveste stiinta dictaturii nu esti tu cel mai in masura sa imi dai note , poate dai altfel de note la partidul pe care il servesti orbeste fara sa intelegi nimic . Vad ca esti din Orastie , roaga pe cineva sa-ti povesteasca despre istoria locurilor in care te-ai nascut , ai avea de invatat multe chiar si la varsta ta .... si ca sa inchei - nu-mi face nici o placere discutia cu tine asa ca iti las posibiliatatea sa vorbesti singur .
                      auzi frate, invectivele dau dovada de lipsa de cultura si mitocanie. nu te-am jignit cu nimic pina acum, ti-am cerut sa nu mai jignesti pe altii, ca sunt figuri politice sau nu. daca nu poti refula frustrarile tale politice iti sugerez sa te abtii de a mai scrie pe net. faptul ca 97% (tu ai spus!) ti-au dat peste bot pe nu stiu ce site dovedeste ca nu e locul tau acolo, si de asta ai venit aici, cred ca nici aici nu esti binevenit. nu stiu in ce masura esti tu in masura sa-mi dai mie lectii de stiinta dictaturii, pe de alta parte nu m-am legat de originea ta, cred ca tu esti cel care a ramas repetent la istoria locului de nastere, si prin virsta pe care declari ca o ai nu dai dovada ca ai macar cei sapte ani de acasa. nici mie nu mai imi face placere sa discut cu un mitocan si un frustrat asa incit ma dau la o parte din calea ta, furibunda si refulanta.

                      Comment

                      Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google