Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota RAV4

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

Zgomote interioare la RAV4

Toyota RAV4

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-15-2009, 21:15 PM   #1
rotena
Junior Member

Default Zgomote interioare la RAV4

Salut! Mi-am luat si eu acum un Rav 4, 2.2 D-4D si pe drumurile noastre mai putin occidentale plasticele din ea scot din cand in cand niste zgomote specifice.Acum am observat ca daca merg pana se incalzeste in masina si garniturile de la usi fac putin zgomot,ceva gen usile din spate de la un Espero,dar ceva mai incet. Zgomotele din spate le-am mai scos, ca am intins centura de siguranta din plafon sub banchta din spate dar cand dau de un damb sau merg pe un drum mai denivelat tot se mai aude ceva. Si consola de la Radio-CD mai scoate niste zgomote specifice pe drumurile noastre. Aveti vreo soloutie ptr garniturile de la usi? Si as vrea sa stiu la ce sa ma astept pe viitor din punct de vedere al zgomotelor interioare.
Multumesc.
rotena is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2009, 15:18 PM   #2
gcrazvan
Member

eu n-am nici un zgomot la garniturile de la usi, dar am avut la consola Radio CD. Am fost cu ea in Pipera la service si au strans mai bine suruburile.
Zgomotul nu a disparut total, dar s-a atenuat destul de mult.
Cred ca de vina este plasticul cam prost, folosit ptr consola centrala.
gcrazvan is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2009, 18:14 PM   #3
adimsr
Junior Member

Eu am zgomot si la consola fata si la zona din spate. (nu este de la obiectele din portbagaj) Masina de 32K eur si 36K km.....mi se pare de toata jena. (o am de noua asa ca stiu cum s-a mers cu ea) Daca nu ma doare capu' de la muzica ma doare de la zgomotele pe care le scoate cand trec peste cea mai mica denivelare. Nu-mi mai cumpar Toyota niciodata.
adimsr is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2009, 09:49 AM   #4
gcrazvan
Member

consola se poate strange foarte usor. chiar tu poti demonta CDul si poti strange suruburile mai bine. Eventual poti pune niste bureti sau un material care absoarbe zgomotele. Asta nu cred ca e motiv ptr ca sa nu mai cumperi Toyota. Chiar si la alte marci prb astea se manifesta la fel sau poate chiar mai rau.
E drept mai putin la cele de lux, dar deja vb de masini care costa in jur de 50mii.
Prb e cauzata de drumurile foarte proaste si apoi de politica generala de a ieftini costurile de productie.
Old 12-12-2009, 18:34 PM   #5
adimsr
Junior Member

Iti inteleg punctul de vedere isa daca e sa iau prin comparatie cu concurenta germana, japonezele noastre sufara cat se poate de evident atat la calitatea materialelor de la interior cat si la finisarea lor. De exemplu am un amic posesor de Tiguan. Acest Tiguan poseda jate de 18" si dupa 60K km, nu scoate nici un zgomot la interior si din pacate pt Rav a mers cam tot pe aceleasi drumuri din Romania. Masina a costat chiar mai putin. (<4000 eur parca). Inainte am avut un Opel Astra G ce a avut de la inceput jante de 17" si am vandut masina la aprox 80K km: iarasi nici un zgomot la interior sau la exterior. Oricum Toyota eu nu mai imi cumpar. Preturi mari si finisari cel mult medii in raport cu concurenta in aceiasi gama de pret. Parerea este subiectiva asa ca nu trebuie loata drept etalon.
Old 12-12-2009, 19:36 PM   #6
Corolla
Senior Member

Unhappy

Quote:
Originally Posted by adimsr View Post
Iti inteleg punctul de vedere isa daca e sa iau prin comparatie cu concurenta germana, japonezele noastre sufara cat se poate de evident atat la calitatea materialelor de la interior cat si la finisarea lor. De exemplu am un amic posesor de Tiguan. Acest Tiguan poseda jate de 18" si dupa 60K km, nu scoate nici un zgomot la interior si din pacate pt Rav a mers cam tot pe aceleasi drumuri din Romania. Masina a costat chiar mai putin. (<4000 eur parca). Inainte am avut un Opel Astra G ce a avut de la inceput jante de 17" si am vandut masina la aprox 80K km: iarasi nici un zgomot la interior sau la exterior. Oricum Toyota eu nu mai imi cumpar. Preturi mari si finisari cel mult medii in raport cu concurenta in aceiasi gama de pret. Parerea este subiectiva asa ca nu trebuie loata drept etalon.
Subscriu total la cele spuse de tine!Nici la cea mai ieftina masina de pe piata nu intalnesti plastice mai de kkt ca la Toyota!O spun prin prisma Corollei pe care o am in dotare!Bani multi pentru...nimic!Toyota confirma pe deplin proverbul:"La pomul laudat sa nu te duci cu sacul"(sacul de bani... din pacate pentru noi!)
Corolla is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2009, 07:46 AM   #7
gcrazvan
Member

opel astra g are si un coleg de-al meu si scartaie mai rau ca o carutza.
Old 12-13-2009, 07:57 AM   #8
adimsr
Junior Member

Cred ca Opelul colegului tau este o exceptie sau pur si simplu nu l-a interesat masina. In orice caz ceea ce vreau sa spun este ca prin prisma mea acest nivel de finisare a interiorului este un mare minus in ceea ce o priveste pe Toyota Rav 4 (se pare ca si pe Corolla) mai ales daca ne uitam putin la pretul ei.
Old 01-23-2010, 06:08 AM   #9
aurel.apostu
Junior Member

am avut si eu problema cu zgomotele la consola CD - rezolvat la service - cred ca au mai bagat ceva garnituri, bureti pe acolo.
zgomote in spate am si eu - m-au disperat pur si simplu, insa recent cred ca am gasit sursa - capacul de la roata de rezerva. Are niste bureti, dar care se uzeaza in timp. Faceti o proba si mergeti fara capacul din spate.
O sa incerc sa gasesc o solutie pentru asta cand se mai incalzeste afara.
Un alt zgomot specific al rav-ului este deplasarea combustibilului in rezervor (eu am d4d 2.2) mai ales cand este aproape plin - la service mi s-a explicat ca rezervorul nu are un dispozitiv de spargere a "valului". La 32000 EUR cat a costat masina probabil ca nu a incaput si o bucata de metal de 2 lei ....
A, si mai imi scartaie bancheta din spate, dar nu tot timpul. Insa cand scartaie, iti vine sa te dai jos.
C'est la vie mon cher, vorba neamtului ...
aurel.apostu is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2010, 21:05 PM   #10
doracapi
Senior Member

doracapi's Avatar

Wink zgomote rav 4

Si la mine la rav scartaie enervant capacul roata spate care e din plastic de proasta calitate,dar cred ca se poate remedia,in rest sunt foarte multumit de masina si am exploatat-o in conditii extreme off road dificil,carat materiale de constructii peste limita admisa,viteza pana la 200km pe autobahn,fara sa observ uzura sau afectarea suspensiilor.E drept ca Tiguan e un rival redutabil si trebuie sa recunoastem asta,dar mie personal imi place ravul mai mult.
doracapi is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
interioare, rav4, zgomote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules