Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Yaris si Yaris Verso

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

yaris sau aygo?

Toyota Yaris si Yaris Verso

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-03-2009, 13:43 PM   #1
giginarcis
Junior Member

Default yaris sau aygo?

uitandu-ma bine peste listele cu preturi de la toyota am vazut ca pentru un yaris cu acekasi nivel de echipare ca un aygo,platesti cu 2000 euro mai mult.adica vreo 30 de centimrtri in plus.merita?
giginarcis is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2009, 14:07 PM   #2
cristitoyota
Senior Member

Diferenta mare de spatiu e la interior. Nu degeaba-i zice "Big small"
cristitoyota is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2009, 15:12 PM   #3
Methane
Senior Member

Methane's Avatar

Send a message via Yahoo to Methane

Yaris. Mai multe motoare, interiorul arata mai bine in opinia mea, spatiu mai mare. Asta la prima vedere.
Old 03-03-2009, 17:12 PM   #4
Dion
Senior Member

In familie, am si Yaris si Aygo.
Sint mai multe aspecte de luat in calcul.
Aygo: spatiu interior mai mic si aspect mai primitiv. Masina facuta la economie maxima (ex. la usi vezi tabla, n-ai capitonaj ca la Yaris; capota parca e nevopsita dedesubt, simti tabla pura cind inchizi usa)
Motor foarte elastic si economic. In oras n-ai nevoie de viteza a treia (nu-ti dai seama cind ajungi la 70 km/h) .
Yaris: nu merita motorul de 1l. In general, trebuie evitata motorizarea minima la un model (politica de marketing de-a atrage clientii catre modelul superior). Dezavantaje: masa mare a masinii/motor mic, consum mai mare datorita mersului mai turat, capacitati dinamice reduse.
Spatiu interior mare, foarte bine optimizat, atentie mai mare la detalii. In schimb daca o compari cu Auris-ul devine primitiva si Yaris-ul.
In cazul in care te decizi pentru Yaris, mai bine astepti noul model sau poate prinzi o oferta buna in cazul lichidarilor de stoc la vechiul model.
La modelul 2009, se creioneaza un pret descurajant .
Dion is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2009, 18:17 PM   #5
giginarcis
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Dion View Post
In familie, am si Yaris si Aygo.
Sint mai multe aspecte de luat in calcul.
Aygo: spatiu interior mai mic si aspect mai primitiv. Masina facuta la economie maxima (ex. la usi vezi tabla, n-ai capitonaj ca la Yaris; capota parca e nevopsita dedesubt, simti tabla pura cind inchizi usa)
Motor foarte elastic si economic. In oras n-ai nevoie de viteza a treia (nu-ti dai seama cind ajungi la 70 km/h) .
Yaris: nu merita motorul de 1l. In general, trebuie evitata motorizarea minima la un model (politica de marketing de-a atrage clientii catre modelul superior). Dezavantaje: masa mare a masinii/motor mic, consum mai mare datorita mersului mai turat, capacitati dinamice reduse.
Spatiu interior mare, foarte bine optimizat, atentie mai mare la detalii. In schimb daca o compari cu Auris-ul devine primitiva si Yaris-ul.
In cazul in care te decizi pentru Yaris, mai bine astepti noul model sau poate prinzi o oferta buna in cazul lichidarilor de stoc la vechiul model.
La modelul 2009, se creioneaza un pret descurajant .
multumesc pentru sfaturi.cand ar trebui sa apara noul model de yaris?prin toamna?
giginarcis is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2009, 18:32 PM   #6
Dion
Senior Member

Cind am intrebat acum vreo doua saptamini nu stiau. Oricum nu cred ca in toamna. Mai repede. Deja exista in oferte in Europa. Pentru preturi, orientativ, te poti uita pe www.toyota.de. Ramine de vazut cum vor adapta versiunile si preturile pentru Romania, cu toate ca nu cred ca vor fi mari diferente.
Old 03-04-2009, 06:43 AM   #7
costake
Senior Member

o varianta buna ar fi si toyota iq care dupa parerea mea va fi viitorul masinilor de oras si va avea un mare succes;
ma uitam si noile teste de siguranta ale euroncap la care a fost supusa si nu pot sa zic decat ca e super tare masinuta avand 5stele; va fi un succes
costake is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2009, 07:28 AM   #8
Methane
Senior Member

Methane's Avatar

Send a message via Yahoo to Methane

Cred ca "noul" Yaris va aparea la noi in maxim o luna. Dealerul spunea ca deja mai sunt foarte putine culori disponibile (2-3) la comanda pentru Yarisuri noi, cu motorizarile actuale.
La varianta cu toyota.de, preturile sunt foarte mari, deoarece multe din accesoriile de la noi sunt incluse in pachetul standard la ei. In Romania, cred ca masinile vor fi mult mai slab echipate, pentru a obtine preturi mai bune. Un Yaris de 17.000 de euro nu va avea sanse pe piata noastra. Puteti incerca si www.toyota.co.uk, unde este disponibil noul Yaris, pentru o comparatie cu toyota.de.
Toyota iQ va fi lansat luna aceasta, conform afirmatiilor directorului Toyota Romania din ianuarie 2009. Preturile pentru masina asta le puteti gasi tot pe toyota.de si toyota.co.uk. Motoarele sunt acestea: benzinarul de 1,0 si dieselul de 1,4.
Old 03-04-2009, 12:01 PM   #9
Dion
Senior Member

Pretul unei Toyota iQ e o gluma proasta. Asa cum am mai scris pe aici, in aceeasi bani iti iei, de exemplu, Citroen C4 si nu numai (lasind la o parte criteriul masina de oras). Pret exagerat pentru un carucior de Carrefour!
Old 03-04-2009, 14:45 PM   #10
costake
Senior Member

preturile in romania vor fi mult mai mici de cta in germania; nu cred ca-si permit astioa sa aplice aceleasi preturi ca in germania ca altfel nu si-ar mai lua nimeni masini
costake is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
aygo, sau, yaris

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules