|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
Buna viitorilor posesori de yaris aici va fi sectiune de asteptare sper sa va aline venirea Yarisului....Eu unu am asteptat venirea masini 1 luna si jumate ....o asteptare grea dar foarte dulce la final ......m-am lasat de tigari si m-am apucat iarasi in o luna jumatate....desi sincer m-am apucat iarasi in ultima saptamana din cauza stresului........intre timp am aflat tot ceea ce era de aflat despre masina de pe forum .....sper sa va ajut si pe voi viitori toyotisti sa primiti toate informatiile necesare.....sa auzim de bine
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Member
|
Am cumparat un Yaris Luna LCA 1.3 VVT-i.
Plata am facut-o integral pe 28 Decembrie 2007. In contract scrie la termen de livrare 3-4 saptamani dar distribuitorul mi-a spus ca va veni pe 7-8 ianuarie 2008. Am sunat pe 4 ianuarie si mi-a confirmat ca totul e okay, Quote:
Din pacate masinuta nu a venit, iar cand am sunat joi la distribuitor a inceput "sa ma abureasca" ca masina trebuie pregatita de catre cei de la Toyota si pe urma o dau la transportator (desi eu credeam ca pregatirea asta se face de catre distribuitor), ca cei de la Toyota din Bucuresti au fost probleme cu inzapezirea si nu au putut sa o pregateasca, etc. dar ca Quote:
Ce m-a deranjat cel mai tare este ca nici nu s-a obosit sa ma sune, sa ma anunte daca sunt ceva probleme cu termenul de livrare, probabil daca nu-i sunam eu nici nu-si bateau capul. ![]() A mai patit cineva chestia asta, sau sunt eu singurul "baftos" ? Sper ca aceasta problema sa fie singulara, nu inceputul unui lung sir de probleme cu Toyota
|
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Cred ca au mai patit-o si altii , daca nu ma insel (daca da, scuze!) chiar Mushu a primit masina cu o usoara intarziere. Acum e drept ca au si cea mai credibila scuza:iarna cu zapada si vitregiile ei
. Stai linistit ca vine.
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Am fost dimineata la Suceava si m-am burzuluit un pic la ei.
Cum spuneam, cel mai tare m-a deranjat ca nu m-au sunat ei din timp ca sa-mi spuna ca sunt probleme cu livrarea. Dimineata masina era in drum spre Suceava dar nu stiau sigur cand ajunge, sigur luni pot sa o ridic. Noroc ca am intrebat de asigurare: uite asa am aflat ca cel care face asigurari de la ei e in concediu si ca trebuie sa-mi fac RCA care sa intre in vigoare de luni, altfel nu pot ridica masina . Asta era pe la ora 12.00 !Daca mi-ar fi spus de joi, cand am vorbit la telefon, aveam si eu timp sa umblu dupa mai multe oferte, dar asa am aflat ca sambata majoritatea asiguratorilor din Suceava au program pana la ora 13.00 ! Pentru cine e interesat am apucat sa trec pe la Omniasig, Allianz si Asirom. Omniasig -> 262 RON (include si asigurare locuinta daune in valoare max. de 7.000 RON) Allianz-Tiriac -> 205 RON Asirom -> 221 RON Mi-am facut la Allianz. Pe la ora 14.30 m-au sunat sa-mi spuna ca masina a sosit si ca pot veni luni dupa ea
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Excelent! S-ar putea spune ca incepi saptamana foarte bine. Sa ne impartasesti si noua primele impresii ca proaspat posesor de Yaris.
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
ooooo
Felicitariii!!!!! mei probleme cu livrerea e posibil sa fie din cauza vremii...si la mine...masina trebuia sa vina luni si am primit-o joi dupa-amiaza....asta fara sa fiu anuntat ...ci dupa ce am intrebat eu .....dar ...in final a venit..... ....a doua zi de dimineata am plecat cu masina in tara... la ora 6 dimineata ...am facut cu ea 1500 km...ca sa imi treaca suferinta ....
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Azi am ridicat masinuta mea.
Bucuria e foarte mare, mai ales ca e prima mea masina. ![]() ![]() ![]() La ridicare am platit numerele rosii (106 RON) Poate maine revin cu poze. Acuma am de studiat manualul (peste 400 pagini !!!) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
|
Felicitariiiiiiii!!!!!
da stiu manualul e imens....dar pe mine m-a ajutat sa imi cunosc masina foarte bine.... ...recomandare prieteneasca citeste-l......afli chestii noi....asteptam poze cu masina neaparat.....sa ai parte de ea 1 mil de km fara probleme....si sper ca ai ajuns la concluzia ca asteptarea merita pentru aceasta frumusete de masina....
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
Asa cum am promis alaturat niste poze cu Yaris-ul meu
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Administrator
|
offff....ce amintiri....imi aduci aminte cand mi-a venit masina prima oara.....
...tare frumos mai era.....![]() marfa pozele...felicitari...si sa o stapanesti sanatos....
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| posesori, viitori, yaris |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|