|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Am o problema urgenta. Azi am avut un accident, si mi`am distrus putin masina, si as avea nevoie de 2 geamuri spate, 2 airbaguri, un far stanga, un radiator, o capota, o bara de protectie, 2 semnalizari, si un bullbar. va rog ajutati`ma daca stiti ceva
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
aveti nevoie de piese din dezmembrari ? Contactati-ma.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
am nevoie de 2 bielete antiruliu pentru o TOYOTA RAV 4 , AN 2006 model nou , bielete pentru spate .
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Salutare, o lampa stop stanga pe aripa pentru Rav4 2006?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Eu as dori ornamentul din plastic de la usa din spate , sub roata de rezerva si capetele de bara spate .
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
buna mihai ionescu ,ma poti ajuta cu o caseta directie pt un rav 4 din 1998
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ceva, cineva, dezmembrari, gasi, mai, multe, piese, pot, rav4, stie, tara, toyota, unde |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|