Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Auris

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

probleme lumini de intalnire!

Toyota Auris

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-02-2010, 11:09 AM   #1
rammy
Junior Member

Default probleme lumini de intalnire!

Am probleme cu luminile de intalnire, nu stiu acum daca se pot regla sau nu, dar noaptea e un chin sa conduc. Ce as putea sa fac? Problema este ca sunt foarte concentrate intr-un punct, iar in rest ramane bezna! Oare numai eu am problema asta?
rammy is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2010, 18:20 PM   #2
moritz
Senior Member

Quote:
Originally Posted by rammy View Post
Am probleme cu luminile de intalnire, nu stiu acum daca se pot regla sau nu, dar noaptea e un chin sa conduc. Ce as putea sa fac? Problema este ca sunt foarte concentrate intr-un punct, iar in rest ramane bezna! Oare numai eu am problema asta?
Se pot regla de la butonul din partea stanga a volanului. Dar asta trebuie s-o faci pt diferite incarcaturi (dupa cum e specificat in manual). Daca faza e reglata prea scurt (asa cum am patit si eu la inceput), iti recomand ca atunci cand te duci la verificareade 1000 km sa-l rogi pe mecanic sa regleze faza scurta sa lumineze mai sus. In mod normal nu va trebui sa comenteze. S-au mai plans si altii, cred ca e o problema generala la Auris, poate ca japonezii au alte standarde la ochi (oblici).
Dar chiar si asa sa nu te astepti la minuni - o imbunatatire vei sesiza. Eu multa vreme am vrut sa-mi montez xenoane.
moritz is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2010, 11:51 AM   #3
cristi_toyota
Junior Member

cristi_toyota's Avatar

Send a message via Yahoo to cristi_toyota

Quote:
Originally Posted by moritz View Post
Se pot regla de la butonul din partea stanga a volanului. Dar asta trebuie s-o faci pt diferite incarcaturi (dupa cum e specificat in manual). Daca faza e reglata prea scurt (asa cum am patit si eu la inceput), iti recomand ca atunci cand te duci la verificareade 1000 km sa-l rogi pe mecanic sa regleze faza scurta sa lumineze mai sus. In mod normal nu va trebui sa comenteze. S-au mai plans si altii, cred ca e o problema generala la Auris, poate ca japonezii au alte standarde la ochi (oblici).
Dar chiar si asa sa nu te astepti la minuni - o imbunatatire vei sesiza. Eu multa vreme am vrut sa-mi montez xenoane.

Mi-am montat de vreo 3 luni xenoane, recomand la toata lumea, o vizibilitate excelenta. Nici nu mai simti nevoia fazei lungi.
cristi_toyota is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2010, 22:22 PM   #4
albion
Junior Member

Dragilor,
Luminile de intalnire se pot regla si manual si rezultatul este spectaculos.
Dupa lungi cautari pe site-uri din UK aveti aici schita:
http://www.toyotaownersclub.com/foru...owtopic=104097
Sper sa va fie de folos ptr. ca stiu ce inseamana sa ai lumina de intalnire reglata necorespunzator.
Aveti nevoie de o surubelnita dreapta "-" de vreo 30 cm
Bafta
albion is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2010, 10:31 AM   #5
Hummel
Member

Hummel's Avatar

Nici eu nu vad nimic cu ele pe faza de intalnire. Dar m-am resemnat nu schimb nimic. Si pt cei cu xenoane: sunt multi nesimtiti care-si monteaza kit-uri fara lupa si, cum la noi politia nu face decat ciupeala, merg si orbesc lumea. Daca va puneti xenoane dati banii pe un kit calumea nu pe niste jafuri care orbesc 2 km in jur...
Hummel is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2010, 10:56 AM   #6
blackmamba
Junior Member

Si eu am mers pe varianta reglat la revizie, acum nu mai am probleme. Interesant site-ul din UK, dar daca gresesti o masuratoare, te mai injura si lumea in trafic.
blackmamba is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2010, 21:34 PM   #7
ricofrico
Junior Member

Mi-am luat si eu xenoane ca m-am saturat sa ma chiorasc... parca conduc la lumanare... dar un prieten mi-a spus ca s-ar putea sa raman fara talon pe faza asta! Ori eu tocmai vreau sa trag o fuga in Franta, si nu as vrea sa am probleme, ca am inteles ca dincolo politia chiar lucreaza... Pe de alta parte, baiatul de la firma de unde am luat kit-ul, mi-a spus ca-s omologate... are cineva detalii in legatura cu legalitatea demersului meu de a vedea si a fi vazut in trafic?
ricofrico is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2010, 22:19 PM   #8
zeus
Senior Member

sunt omologate doar pt cei care au xenoane din fabrica , nu sa le montezi tu asa pe nv . si pana in Frantza mai ai de trecut prin Austria , Germania ... care astia taie la sange pt asa ceva. in austria parca e 300-500 de euro amenda si tre sa le dai si jos. cel putin acu 2 ani asa era .. si au luat-o mai multi pe tema asta
zeus is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2010, 15:40 PM   #9
ricofrico
Junior Member

Le-am pus... xenoanele... Aia de la reprezentanta de la Toyota mi-au zis ca ei nu au auzit de asa ceva (adica spalatoare de faruri si autoleveling obligatorii) si ca au montat o gramada de xenoane si n-au auzit sa fi avut cineva probleme... si ca daca sunt montate in atelier autorizat RAR totul e ok...
ricofrico is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2010, 18:55 PM   #10
zeus
Senior Member

bafta atunci sa speri sa nu te opreasca pt asa ceva. la Toyota e dovedit ca 98% din mecanici sunt inapti si afoni in materie de mecanica si legislatie...
zeus is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
intalnire, lumini, probleme

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules