|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Caut un manual (owner manual) pentru RAV4 - 2008. In romana sau engleza.
Caut un manual (owner manual) pentru DVD Satellite Navigation (TNS 700) din dotarea recenta a Toyotelor. In special pentru RAV4. In romana sau engleza. in pdf. Multumesc anticipat pentru fisier sau link. P.S. Daca este posibil, de la cei din zona apropiata Botosani-ului, ma gandesc si la o xerox-are a versiunilor in romana.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Nu are nimeni un manual in romana?
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
da-mi un pm cu adresa ta de e-mail sa iti trimit manualul rav4 in lb engleza ( varianta USA, care nu e prea diferita de cea europeana)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
As avea si eu nevoie de un manual daca se poate. Multumesc.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
As avea si eu nevoie de un manual pentru AVENSIS model 2004 in engleza sau romana , al meu este in germana si imi prind urechile , sau o adresa de download daca se poate. Multumesc.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
as dori si eu manual pt rav4 1995-1999 plssssssssssssssss raman super datorrrrrrrr. bogdan_r5@yahoo.com
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
@bogdan_r5
Tot ce am gasit a fost adresa unui tip de pe un alt forum care a reusit sa stranga putin cate putin si sa descarce manualul pentru RAV4 1996. Am inteles ca sunt vreo 30 de attachements...Merita sa incerci sa iei legatura cu el. tom.stinnett@gmail.com
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Isi face cineva pomana cu un manual pt. rav4 din 2004 model Executive(cu comenzi electronice pe bord). Daca e in romana e si mai bine. Bogdaproste!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Salut sergiu, te rog mult trimite-mi si mie pe mail manualul de Rav (am unul 2007) MERCI MULT !
sineperdele@yahoo.com |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Vreau si eu un manual navigatie rav4 in romana sau engleza . Multumesc anticipat
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| manuale |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|