|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Care a testat ambele masini si on si off road , cum i se par din mai multe puncte de vedere, sau macar pe una dintre ele? Eu am un LC 120 din 2005 da as vrea sa-l dau da nu ma pot hotari la una dintre astea.Fata de lc 120 lc 150 cum e in off road? Ms anticipat
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
salve,
raspunsul meu vine tarziu insa daca mai intereseaza pe careva, am eu niste impresii. le-am testat pe ambele, in versiunile pe benzina. prado 150 de 4.0 V6 cat si LC mare V6 dar si V8 de 5.7ll. ma interesa sa iau una dintre ele. nu am facut insa off-road. doar test drive pe sosea. prado 150 mi s-a parut mai agil si mai manevrabil. ma gandesc ca in off-road ar fi mai bun. ambele sunt la fel de solide. aici in UAE, Prado 150 vine cu multe niveluri de echipare. cele mai scumpe vin cu tot felul de sisteme ptr off-road insa si pretul este pe masura. ma gandesc ca daca iei masina sa mergi cu ea off-road in mod regulat atunci se merita sa platesti ptr ele. altfel, nu. Land Cruiser se fabrica demult si a fost buna in off-road si apreciata si inainte acele sisteme asa ca cred ca se descurca onorabil si fara ele. ma refer la KDSS, crawl control, suspensie pneumatica, sistem multi-teren etc. bafta |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| 150modelul, 2010, landcruiser, nou, sau |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|