Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Service

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

garantia negociabila la tinichigerie!

Service

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-10-2011, 07:31 AM   #1
brewed
Member

brewed's Avatar

Default garantia negociabila la tinichigerie!

Am inagurat anul acesta reparatiile de tinichigerie la noul ave.Un incident la care nu am vrut sa abuzez de CASCO-ul din ce in ce mai scump ,m-a facut sa-mi schimb bara din spate pe RCA-ul celui care m-a atins de la o firma trista de asigurari pe numele ei ASTRA.
Dupa ce au incercat sa ma convinga cei de la Astra ca nu imi deconteaza reparatia la un service TOYOTA ci pot alege dintr-o lista generoasa de service-uri anonime de sopron, ajung la Toyo Motor, singurul service Toyota din Bucuresti care are decontare cu nefericita Astra.
Cu retinere le-am lasat masina , dar a fost singura alegere ce am putut s-o fac pentru a-mi pastra garantia la caroserie ( cei de la pipera nu lucreaza cu Astra ).Oamenii foarte serviabili, se straduiesc sa faca ceva. Reparatia a iesi multumitor, nu am insistat sa-i gasesc defectele pentru ca le voi gasi daca le caut ,e clar
La finalul reparatiei, ii intreb cat imi ofera garantie la reparatie , si vine un raspuns pe care nu l-am inteles : 3 luni. Cer lamuriri si mi se pune raspunsul : "il chem pe shefu", exact ca la restaurantul cu mici si tzuica cand esti nemultumit de nota de plata.
Vine sheful, tot un zambet , ii explic ca in cartea mea de garantie este scris ca am o garantie la caroserie pe o durata ce nu are legatura cu ce ofera ei. Evident, mi se explica ca perioada de garantie se pastreaza , si ca povestea cu 3 luni era veche, dar acum ( la 10 minute diferenta fata de raspunsul cu 3 luni) este de un an! si mi se da o hartie in acest sens.
Concluzia mea este ca daca intrebi sau ceri primesti, daca nu esti numai un subiecit de bucurie pentru ei ca te-au fraierit. Cam asta se intampla in reteaua de service-uri supervizata de Toyota Romania. Abia astept telefonul de feed back al printeselor de la marketing
brewed is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2011, 12:56 PM   #2
charmante
Member

Salutare , din pacate nu pot sa ma abtin sa nu spun si eu nimic legat de afirmatia ta cu service-uri de sopron acceptate de ASTRA
Acum o luna am avut si eu aceeasi problema ca tine si am fost lovit de un nene cu un cazan de masina care din punctul meu de vedere nu avea ce sa caute pe strada , un Renault 19 parca din 198x caruia i-a cazut si farul cand m-a lovit , rezultat : bara spate indoita si invelis bara spart
Avand in vedere ca nenea avea RCA la o firma vai de mama ei pe nume EUROINS am decis sa imi repar masina pe CASCO cu "regres pe RCA-ul lui " (daca n-am inteles exact termenul imi cer scuze ) Am CASCO la ASTRA de 3 ani , am dus masina intr-un service acceptat de ei ( nu dau nume pentru ca nu cred ca am voie ) si dupa 4 zile mi-am ridicat masina reparata fara nici o problema legata de accept plata , calitate piese folosite sau defecte de vopsea , am avut eu noroc sau tu ghinion ?
Garantia daca nu ma insel conform legislatie in vigoare este de 12 luni

Bafta
charmante is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2011, 13:14 PM   #3
brewed
Member

brewed's Avatar

Quote:
Originally Posted by charmante View Post
Salutare , din pacate nu pot sa ma abtin sa nu spun si eu nimic legat de afirmatia ta cu service-uri de sopron acceptate de ASTRA
Acum o luna am avut si eu aceeasi problema ca tine si am fost lovit de un nene cu un cazan de masina care din punctul meu de vedere nu avea ce sa caute pe strada , un Renault 19 parca din 198x caruia i-a cazut si farul cand m-a lovit , rezultat : bara spate indoita si invelis bara spart
Avand in vedere ca nenea avea RCA la o firma vai de mama ei pe nume EUROINS am decis sa imi repar masina pe CASCO cu "regres pe RCA-ul lui " (daca n-am inteles exact termenul imi cer scuze ) Am CASCO la ASTRA de 3 ani , am dus masina intr-un service acceptat de ei ( nu dau nume pentru ca nu cred ca am voie ) si dupa 4 zile mi-am ridicat masina reparata fara nici o problema legata de accept plata , calitate piese folosite sau defecte de vopsea , am avut eu noroc sau tu ghinion ?
Garantia daca nu ma insel conform legislatie in vigoare este de 12 luni

Bafta
La depunerea cererii de despagubire pe Astra am avut de a face cu o tehnica de vanzare abuziva la limita inseltoriei : mi-au spus ca nu au contract cu reprezentantele pentru despagubirile pe RCA (ceea ce s-a dovedit a fi fals ) si mi-au pus in vedere sa accept pe loc, la ei in birou, sa ma programeze ei la reparatie intr-un service "agreat ". Apoi mi s-a pus pe masa o lista de service-uri de shopron. Au incercat sa-mi vanda niste service-uri " agreate " in baza unei minciuni. Daca tu ai accepta asa ceva, ca cineva sa-ti forteze mana ca sa cumperi solutia lui, este alegerea ta. Alegerea mea a fost sa refuz. In rest, numai respect si "succesuri " nenumarate pentru pentru ei
Iar pentru tine,bafta !
Old 12-10-2011, 13:40 PM   #4
charmante
Member

Quote:
Originally Posted by brewed View Post
La depunerea cererii de despagubire pe Astra am avut de a face cu o tehnica de vanzare abuziva la limita inseltoriei : mi-au spus ca nu au contract cu reprezentantele pentru despagubirile pe RCA (ceea ce s-a dovedit a fi fals ) si mi-au pus in vedere sa accept pe loc, la ei in birou, sa ma programeze ei la reparatie intr-un service "agreat ". Apoi mi s-a pus pe masa o lista de service-uri de shopron. Au incercat sa-mi vanda niste service-uri " agreate " in baza unei minciuni. Daca tu ai accepta asa ceva, ca cineva sa-ti forteze mana ca sa cumperi solutia lui, este alegerea ta. Alegerea mea a fost sa refuz. In rest, numai respect si "succesuri " nenumarate pentru pentru ei
Iar pentru tine,bafta !
Acum am inteles
Old 12-12-2011, 17:56 PM   #5
Xi3ntuza
Junior Member

Xi3ntuza's Avatar

Sa nu picati niciodata in capcana asiguratorilor deoarece ei vor doar sa castige . Dupa ce ca nu mai au asigurari rca nu vor nici sa plateasca .
Old 12-13-2011, 16:29 PM   #6
charmante
Member

Quote:
Originally Posted by Xi3ntuza View Post
Sa nu picati niciodata in capcana asiguratorilor deoarece ei vor doar sa castige . Dupa ce ca nu mai au asigurari rca nu vor nici sa plateasca .
Lasa ca vor disparea firmele de apartament si sper ca si conceptul "Ce ma intereseaza pe mine ca e cea mai proasta firma eu imi fac la ei si se descurca ala pe care poate il lovesc "

Old 12-13-2011, 19:22 PM   #7
brewed
Member

brewed's Avatar

asta cu " imi fac la cea mai ieftina/proasta firma ca se descurca aia pe care-i lovesc " este endemica la acest neam dunarean... dovezile ca exista respect fata de ceilalti in tara asta sunt tot mai rare .
Old 12-14-2011, 18:44 PM   #8
charmante
Member

Quote:
Originally Posted by brewed View Post
asta cu " imi fac la cea mai ieftina/proasta firma ca se descurca aia pe care-i lovesc " este endemica la acest neam dunarean... dovezile ca exista respect fata de ceilalti in tara asta sunt tot mai rare .
Din pacate da ..........
Old 12-30-2011, 22:04 PM   #9
Xi3ntuza
Junior Member

Xi3ntuza's Avatar

eu inca mai sper ca vine europa peste noi si ne mai deschid si noua ochii ca nu e diferenta mare intre noi inainte si dupa '89 , tinand cont ca acum avem informatie sa ne spalam cu ea pe cap .

Reply

Tags
garantia, negociabila, tinichigerie

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules