|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Am un 1.4 vvt-i (deci 4ZZ-FE) pus pe o Corolla HB din octombrie 2006. Mai multi prieteni ma piseaza la cap sa ii "dau" solutia miraculoasa METABOND. Ca e pacat de motorasul ala, de cutia de viteze, ai si tu grija de ea mai bine .... si alte chestii de acest gen.
Masina are momentan in jur de 56000 Km, reviziile toate facute la timp in service-ul Toyota Craiova (by the way, imi vine uneori sa-i ....), i-am dat benzina buna tot timpul, drumuri aprox.40% in oras-60% in afara, cam 10K facuti in afara Romaniei, condus 30% sotia-70% eu, deci eu zic ca am avut grija de masina cum ne-am priceput noi mai bine. Acum va intreb, CE ZICETI, MERITA SA PUN "TRATAMENTUL MINUNE " IN MOTOR SI/SAU CUTIE DE VITEZE DUPA REVIZIA DE 60K si iesirea din garantie? Astept cu interes parerile voastre! PRO SI CONTRA, dar, daca nu cer prea mult, as vrea si ceva argumente la ce postati! Multumesc! |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
nu a incercat nimeni "solutia minune - METABOND"???
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
|
Quote:
cam asa ziceam si eu; dar, pana nu intreb si ascult 5-10 persoane nu sunt 100% convis! |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Parerea mea este ca materialele folosite la motoarele noi nu mai permit o uzura asa pronuntata, incat chiar si la 60.000 functioneaza si se comporta mai bine ca nou. Am avut un daewoo espero pe care l-am purtat vreo 60.000 (de la 40k la 100k si in afara de ulei, benzina si talpa nu i-am dat nimic. la 100k functiona impecabil, se auzea foarte bine (adica la 130 km/h se auzeau mai tare cauciucurile pe asfalt decat motorul inauntru) si nu am simtit nevoia sa-i fac ceva sa mearga mai bine. In concluzie, produsele astea or fi foarte bune pentru motoare mari, turatii joase, uzura pronuntata - model american. la noi cred ca e mai rentabil sa mergi cu masina 500k si s-o schimbi dup'aia. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
multi stiu , putini cunosc .... cam asa e si cu asta ..
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| despre, metabond |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|