|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
A mea are aproape 45.000 km şi perechea de pe faţă cere refresh.
Sunt cele iniţiale, Bridgestone Turanza ER 30. Ce să zic, par OK. Din câte am aflat, Bridgestone e un producător japonez, furnizează produse şi pentru competiţii (F1), şi aş rămâne tot pe acest model. În plus, dacă se va analiza vreodată (Doamne fere') circumstanţele unui eveniment, aş fi în "schemă" la acest capitol. Dar ... E o alegere bună? Sau ar fi şi alte opţiuni mai rentabile? Din experienţa mea cu ele, pot spune că sunt silenţioase, frânează bine pe uscat. Pe ud, no remember. Pe zăpadă ... baga-mi-aş picioarele ... am intrat în nişte tufe. Nu tu ABS, nu tu VSC. Ca o Dacie. Mde, dacă-s de vară! Mi-a povestit un amic cu Q7 că a luat nişte borduri cu cauciucuri de vară, de îi era ruşine de investiţie. Se aştepta la mai mult. Dar cred că acele sisteme lucrează DOAR dacă au un minim de aderenţă. Pe http://ssl.delti.com/cauciucuridirect/start.html costă de la 3 mil, în sus. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Bridgestone nu e un producător japonez oarecare, ci e liderul mondial în domeniu. Dacă le-ai avut 45.000 de km şi ai fost mulţumit de ele, nu văd de ce nu ai lua acelaşi model. Sunt şi alte opţiuni, însă vor fi ceva mai costisitoare. Oricum, e indicat să foloseşti 4 cauciucuri de acelaşi tip, iar iarna, ca să nu mai ai probleme precum cele descrise mai sus, foloseşte doar cauciucuri dedicate de iarnă. Niciun sistem suplimentar de siguranţă nu-ţi va fi de folos iarna dacă nu ai cauciucuri corespunzătoare.
|
|
|
#3 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
palco incearca si ai]ci:
www.cauciucuridirect.ro le aduc pina acasa gratis (verificat de mine in noiembrie 2007) |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
e-he ..
de iarna am. tocmai ce le-am lepadat si le-am pus pe-alea de vara ... si mi-am amintit de refresh Cred ca am sa raman pe Bridgestone Turanza. Cine e pretentios si face alegeri de detaliu, poate consulta http://www.tyretest.com/index.html Aici sunt review-uri ale posesorilor. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
|
|
|