|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Rasfoind Softpedia pe subiectul Toyota, gasesc replici ale oamenilor legati de vechiul forum si in sensul bun, si invers. Unul, de ex. dadea adresa noului forum, iar altul : "zic sa nu va omorati cu forumul ala...
am eu niste informatii si 90% se va recupera baza de date si va fi pusa la ***********.ro asa ca mai asteptati si voi un pic ". Atat de rau v-ati certat ?! (intrebare retorica, desigur..) Alt comentariu: "chiar vroiam si eu explicatii ce se intampla cu forumul toyota... pacatconcurentii de la honda nu stau locului... o sa apara suporti de numere personalizate cu numele forumului... " Domnilor administratori, poate de data asta reusim sa consolidam o cultura organizationala pe masura renumelui masinilor noastre, fiindca bunavointa din partea forumistilor exista !!!
Yarisuca 1,3 Last edited by Ice; 01-12-2008 at 08:40 AM. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
astea nu se discuta pe forum..... se discuta pe privat sunt gata sa va raspund la orice intrebare legata de acest lucru da pe privat
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Nu am avut in intentie decat sa va informez; va rog sa ma credeti ca nu ma intereseaza detaliile fiindca n-am ce face cu ele. Totul s-a vrut doar "o barfa" nevinovata la cafeaua dintr-o dimineata de week-end ....
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
ice nu cred ca a fost doar o barfa cred ca a fost mult mai mult si este in continuare si cred si stiu pentru cine si de la cine este.....
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
|
si daca se face din nou ce? va convine sa dati 10 mil pentru ceva ce va apartinea deja...chiar daca dai 10 milioane pe baza de date,nu ai siguranta ca el nu o sa o vanda mai departe si la altii...Sa faca inca 5 forumuri toyota ,credeti ca nu se poate convietui ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Sigur ca se poate convietui, nimeni (sau ma rog, foarte putini) n-ar sustine contrariul, insa e pacat sa ne risipim resursele in 'nspe mii de directii. Nu e mai frumos sa ai un singur loc in care sa gasesti raspuns la aproape orice intrebare legata de masina ta pentru ca stii ca acolo ii gasesti pe cei care se pricep ceva mai mult sau foarte mult la ce insemna o masina si nu oricare- TOYOTA?
Uite de exemplu eu astept si acum sa vina pe forumul asta LittleM@n, ca tare se mai pricepea la Yaris. Sper ca nu e in "barca" cealalta de care pomenea Ice. Printre altele, ce afacere grozava este sa administrezi un astfel de forum (in afara de munca si bataie de cap) de vor altii sa mai infiinteze nu stiu cate forumuri? Intreb si eu ca o nepriceputa ce sunt in domeniul asta, nu mi-o luati in nume de rau. Cat de mare poate fi orgoliul unora incat sa ajungi sa lupti pentru a narui eforturile celorlalti si in cele din urma sa-ti doresti sa dezbini o comunitate restransa si abia formata? Grow up! Credeam ca un posesor de toyota, tocmai pentru ca a ajuns la decizia de a-si lua o astfel de masina, are un anumit grad de maturitate care-l face sa vada dincolo de lucrurile marunte oricat de stralucitoare ar fi ele la prima vedere.
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Păcat de vechea bază de date. Erau multe informaţii utile.
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
eu stiu de ce se va face un alt forum la adresa de mai sus mentionata
![]() pt ca domnul cristi_xp nu vrea sa dea acest domeniu sa se puna baza de date pe el... de aici iese razboiul intre cei care vor un forum nou si cei care il vor pe cel vechi Dumnezeu stie ce se va intampla ![]() apropo, littelman nu imi va face cont pe acest forum |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
Nici nu mai conteaza detaliile de genul "cine, in ce forum posteaza...". Important este ca am strans randurile din nou, ca are cine sa ne raspunda cand avem o problema, si ca usor, usor, o sa putem forma o comunitate, ca cei care detin alte marci de masini. Va salut pe toti !
|
|
|
#10 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|