|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salut,
Am o masina Auris, si de vre-o 2 zile imi tot indica la bord ca se incinge, fara vre-un motiv. Am fost cu ea la Service ... si mi-au zis ca pierd antigel, si ca trebuie schimbat radiatorul. Norocul meu ca e in garantie. Masina nu are decat 6000 de KM. A mai patit cineva asa ceva ? Multumesc ! |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Mie nu-mi indica la bord nimic, dar am observat pe langa vas urme de antigel. Cum trebuia sa fac revizia de un an, am cerut lamuriri la service si mi s-a explicat ca a dat "pe afara" datorita unei supape de protectie ce protejeaza instalatia respectiva. Dar de ce s-a petrecut asa ceva n-au stiut sa-mi zica. Solutia a fost sa-mi vanda niscaiva antigel si sa mai completez si eu...!!! Tu cain2k ai vazut antigel scurs pe sub masina? Verifica si tu sub capota sa nu fie tot ca la mine...
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Mie nu-mi indica la bord nimic, dar am observat pe langa vas urme de antigel. Cum trebuia sa fac revizia de un an, am cerut lamuriri la service si mi s-a explicat ca a dat "pe afara" datorita unei supape de protectie ce protejeaza instalatia respectiva. Dar de ce s-a petrecut asa ceva n-au stiut sa-mi zica. Solutia a fost sa-mi vanda niscaiva antigel si sa mai completez si eu...!!! Tu cain2k ai vazut antigel scurs pe sub masina? Verifica si tu sub capota sa nu fie tot ca la mine...
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Cei de la service mi-au aratat urmele roz ce sunt pe radiator si sub el pe o bara. Deci nu curge de la vas. Si am vazut ca e umed in zona, ca ma tot uit cu lanterna. O sa ma mai uit azi sa vad daca a scazut nivelul la antigel, dar se pare ca e o defectiune la radiator. Who knows ...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
si la masina mea pierde antigel. Le-am spus in service la Brasov, si nu au verificat. In shimb mi-au spus ca au completat toate lichidele, dar de fapt lichidul de racire nu era completat. sper sa nu se fi stricat radiatorul.
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| antigelul, curge |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|