|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Asta ca sa nu ne trezim fara bani suficienti la revizii...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Sa mor de pot sa inteleg de ce revizia la un RAV4, ba si motorina pe deasupra, este mai ieftina ca la un Auris 1.6 benzina!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
din acelasi motiv e si la corola diesel mai ieftin decat la benzina - pretul la ulei : 0W20 e mai scump decat 5W30
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Cost revizie a 30.000 km - 1180 lei. Uleiul a fost Castrol SLX, poate de aici si diferenta de pret.
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
am cumparat o Toyota RAV4 2,0 VVT-i 4WD - are 31.000 km la bord si ultima revizie anul trecut! Ce ar trebui sa cuprinda revizia de anul acesta?
Rog pe cunoscatori sa-mi explice! Anexez COPIE carte service! Multumesc! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Am o Toyota RAV 4 fabricata in 2004 pe benzina cu 41.000 km la bord. Eu am cumparat masina anul trecut 2009 si in 2007 apare pe carnet de intretinere schimb ulei diferentiale fata si spate la 4x4 ( in carnet de intretinere se cere acest lucru la 2 ani) Cei de la bosh nu fac acest schimb - e absolut necesar? E scump si dificil? Treb sa merg sa-l fac la reprez Toyota din IASI?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
de schimbat este bine sa fie schimbat asa cum prevede constructorul, odata la 2 ani.cat este de dificil nu-ti pot spune, ca s-a facut in service Toyota, unde nu poti sa stai langa mecanic sa vezi exact ce face. scump; se reflecta in manopera si in uleiul care se baga. in orice caz nu e o avere. in total am platit la vremea respectiva vreo 650 ron parca.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
legat de cartea de service pe care ai anexat-o iti pot spune doar ca F.U - filtru ulei. F.A - Filtru Aer, F.P - Filtru Polen, L - lichid frana.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Am facut programare la Toyota IASI - sch ulei dif fata spate 4x4 si gresat art cardanice - 1,5 ore manopera cost total 2,5 mil lei.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Salutare, scuze daca deranjez pe cineva ,sunt nou venit pe forum.
Am achizitionat o toyota Rav4 cu 175.000 km cu carte service doar la toyota . Am fost la service Toyota Oradea am cerut sa-mi confirme daca masina a fost in service si cit ar costa o revizie mare cu schimb ulei ,filtre , ulei in cutie si diferential ,curea de distributie ,etc. Dupa jumatate de ora ( desi eram singurul client in service ) nu au gasit masina in calculator ,si pretul nu erau foarte siguri a fost de aproximativ 4600 lei ,cu avans de 30% si programare peste 4 saptamini ca nu au piesele pe stoc. Am plecat la un garaj de cartier si au facut un calcul de 2800 lei . Din ambitie am sunat la Toyota Debrecen ( Ungaria ) si cu un e-mail am rezolvat programare peste 2 zile la un cost total de 2600 lei ( din prima mi0au dat reducere de 15% pt. client fidel ) si au si gasit masina cind are facute service-ul in Romania . Deci va las pe voi sa trageti concluziile |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| costuri, rav4, revizii |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|