|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salutare tuturor,
Sunt nou pe forum si m-am gandit ca primul post pe care-l fac este acesta. Sunt mandrul propietar al unei Corolla cu motor de 1598 cmc, 124 CP, culoare neagra, fabricatie 2008, versiune de echipare Luna. Masina am ridicat-o pe 23 decembrie de la dealerul Estima Motors din Braila. Corollica are in prezent 2200 de km, un consum mediu de 9.6 l/100km si ma incanta in fiecare zi. Am incercat sa pun poze insa primesc o eroare cand incerc sa uploadez poze in album. O sa atasez aici. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente rutiere!
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
Bine ai venit intre noi ....asteptam pareri si alte informatii folositoare legate de masina cat si intrebari pentru ceilalti posesori
poti posta poze si aici nu este nici o problema
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Frumoasa masina, sa-ti traiasca! Si consumul este bun pentru oras... cand sunt mai in forma scot cu dieselu 9.2 asa ca este bine 9.6 pentru benzina.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Superba! S-o stapanesti sanatos!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
O prinde culoare foarte foarte bine!
Sa o stapanesti sanatos!
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Primul meu post pe acest forum.
Sunt mega fericitul posesor al unui Corolla 16 vvti sol de 3 zile. Masina e splendoare , nu alta, un salt imens pt mine de la logan 16 din 2005 si apoi octavia 2 de 19 dizal din 2007. Prima impresie? Deloc dezamagit Dupa 3 zile exaltarea nu a disparut doar ca mici puncte gri spre negru, fara importanta insa, anume » lipsa iluminare comenzi laterale geamuri, actionare computer de bord ingrozitoare (nu-nteleg de ce nu l-au facut clasic, pe maneta de faruri), scaunele cam incomode (poate sunt obisnuit cu cele late de pe skoda) In rest, tinuta de drum, manevrabilitate, echipare si siguranta, JOS PALARIA Mentionez ca masina e din 10.2009, are 6ooo km (eu am facut vreo 600) si maxim i-am dat pe M0 in ungaria 155. Poate mai mult, dar blondina mea din dreapta ... Pot cofirma ca la viteze mari volanul nu este moale, cum s-a spus Cosum oras, 9,5 Promit si poze pe weekend O zi buna si la mai mare |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
In primul rans s-o stapanesti sanatos. Fara probleme/incidente tehnice!
In trafic, in general, eu nu prea ma uitam, duceam mana intuitiv spre butoane. QUOTE=gogoloius;16377]actionare computer de bord ingrozitoare (nu-nteleg de ce nu l-au facut clasic, pe maneta de faruri)[/QUOTE] La inceput, si eu comutam des, intre consumul instantaneu si cel mediu. Apoi cand am constatat ca ma incadrez cu consumul in limitele "normale", am lasat afisajul pe data si temperatura. Si doar uneori/rar mai studiez consumurile. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
[QUOTE=moritz;16389]In primul rans s-o stapanesti sanatos. Fara probleme/incidente tehnice!
multumesc pentru urări. sa dea Domnul sa postam numa de laudă și să lăsăm topicul despre probleme nefolosit |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| corolla, dual, vvti |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|