|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Posed un Auris 1.4d. In afara de toate problemele pe care le stim cu totii, respectiv scartait la franare, masa sub torpedou care flencane, etc, acum am o noua problema. In partea stanga (mi se pare mie) in bord, la cea mai mica denivelare (gropi sau asfalt degradat) in zdgrangane ceva in bord. Daca intru pe un drum drept (ok) nu mai zdragane. Poate cineva sa-mi spuna daca s-a mai confruntat cu acesta problema? Si ce a facut in acest sens. Multumesc!
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Salutare; si eu ceva similar, numai stiu de la ce este . Dupa trecerea peste o sina de cale ferata mi s-a dus un surub de la suportul de pahar pe partea soferului si nu se mai inchide bine. In mod normal ti-as spune sa te duci la service sa-ti desfaca bordul si sa-ti prinda la loc ce s-a desprins (poate fi orice un surub, un corp strain , o fire din instalatia electrica etc...) dar ... nu stiu cat de bine e. Risti sa o primesti mai deschiolata decat le-ai dat-o.
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Multumesc, la asta ma gandeam si eu, respectiv ce as putea pati cu bordul. Mai stau putin poate stie cineva o formula gen Abracadabra
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Salutare,
Am si eu problema cu suportul de pahar,l-am deschis saptamana trecuta si n-am reusit sa-l mai introduc in locasul sau.Momentan stau cu el proptit cu ajutorul unui bon mototolit. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Eu am patit-o cu suportul meu de la sofer... i-am tras un genunchi cand era deschis si apoi se blocase inauntru. Am intrebat la Pipera si mi-au zis ca ei nu repara, ei doar inlocuiesc, desi suportul meu era clar sarit de pe sina lui. Apoi mi-au spus ca ma costa 350 lei fara TVA unu nou si montajul... AM iesit fara sa le mai zic nimic. Dupa 2-3 luni de stat asa blocat si-a zrevenit singur, miraculos. Acum merge normal.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Salutare,
Ideea este ca masina o am in garantie,nu concep sa mi se ceara bani atata timp cat mi-au specificat ca orice se intampla la masina este facut pe garantie.O sa trec maine pe la ei sa vad ce zic si-o sa revin cu detalii,350 lei pt o chestie de plastic mi se pare enorm. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Astept cu nerabdare deznodamantul ... si eu vreau sa fac aceeasi miscare
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Salutare,
Am fost astazi sa repar minunatia de suport de pahar , totul a decurs ok, nu mi s-a cerut nici un leutz pt asta,din cate am inteles au sarit cele 2 rotite de la locul lor si asta era motivul pt care nu reuseam sa mai introduc suportul la locasul sau..A durat max 30 de min si bonus mi-au pus si acele capacele care acopera suruburile stergatoarelor.Ce sa zic,pentru inceput mi se par ok serviciile lor,sper sa ramana asa. Drumuri bune!!!! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
Multzam pt post
|
|
|
#10 |
|
Member
|
Mda greseala mea a fost aceea ca am fost cinstit, probabil si le-am zis ca l-am lovit eu cu genunchiul. Daca ziceam ca nu mai merge el asa de la el poate imi ziceau la fel cum ti-au zis tie. Si a mea tot in garantie e. - dar am constatat ca, daca ii dai timp suficient - se repara singura ! :-D
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| bord |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|