Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Discutii generale

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

Atitudinea Celor De La Toyota Romania Fata De Clienti Lor

Discutii generale

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-02-2008, 10:04 AM   #1
edy
Junior Member

Default Atitudinea Celor De La Toyota Romania Fata De Clienti Lor

multi dintre voi cunosc problema mea, cei care nu o cunosc o gasesc in sectiunea (inpresii despre avensis) http://www.forumtoyota.ro/forum/show...hp?t=57&page=4 as vrea sa postati si voi aici tratamentul de care ati beneficiat din partea celor de la TOYOTA ROMANIA si cum vi s-au rezolvat problemele care le-ati avut, daca sau rezolvat bineinteles
edy is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2008, 11:07 AM   #2
Mushu
Administrator

Mushu's Avatar

Thumbs up

Probleme patite de mine au fost urmatoarele....

1.Plasticul de langa parbriz care are tasnitoarea de spalare s-a deteriorat in urma interventiei unui mecanic de la reprezentanta, la cererea mea (nu era prins bine).... care mi-a fost schimbat pe garantie
2. La un moment dat am avut probleme cu un zgomot care venea de la volan ...pe garantie mi-au desfacut plasticul din jurul volanului si au constatat ca era vorba de reglarea de la inaltime a volanului...o fost doar vorba de mine ...nu stransesem bine acel reglaj....
3. Imi parea mie ca am probleme cu directia (eu sunt cu capul)...dar au avut rabdare ....mi-au ridicat masina pe elevator ...si nu aveam chiar nimica mi-a aratat ...apoi am facut si un test drive si omul mi-a explicat ca asa e normal...au avut rabdarea sa facem proba si cu masina de test drive care avea 60.000 km si tot la fel era ......

Tot respectul pentru oameni acestia rabdatori ...si care au idee ce fac totusi....

Ca sa fac o completare ...multumita lu mursu...la revizia de 1000 de km au fost foarte rabdatori si intelegatori la toate curiozitatile si intrebarile mele foarte tampite....chiar mi-au facut placerea sa o mai ridice odata pe elevator sa imi arate pe sub masina protectiile si ce o sa se strice daca o sa iau borduri...si alte intrebari legate de protectia la coroziune ....etc...
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

Last edited by Mushu; 04-02-2008 at 12:01 PM. Reason: completare
Mushu is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2008, 11:47 AM   #3
mursu
Member

Thumbs up

Eu de cand am masina am fost cu ea de 2 ori in service :
  1. la verificarea de 1000Km, si
  2. pentru curatarea placutelor de frana (care da, si la mine, exaltat admirator al Auris-ului, au scartait pana la acea curatare,adica pana pe la 4000 Km; de fapt oamenii sau oferit sa le schimbe pe garantie, dar pt ca m-au asigurat ca si curatarea va avea efect am preferat sa mai astept, si bine am facut ).
Deoarece intre timp o domnisoara mi-a facut o bucurie pe spoilerul fata, va trebui sa mai fac un drum pt vopsitul acestuia. De fapt asta va fi din punctul meu de vedere adevaratul test al profesionalismului celor de la Toyota. Voi revenii cu amanunte.
mursu is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2008, 15:28 PM   #4
edy
Junior Member

Quote:
Originally Posted by edy View Post
multi dintre voi cunosc problema mea, cei care nu o cunosc o gasesc in sectiunea (inpresii despre avensis) http://www.forumtoyota.ro/forum/show...hp?t=57&page=4 as vrea sa postati si voi aici tratamentul de care ati beneficiat din partea celor de la TOYOTA ROMANIA si cum vi s-au rezolvat problemele care le-ati avut, daca sau rezolvat bineinteles
P.S. cand ma refer la TOYOTA ROMANIA ma refer la cei mari de la Bucuresti care importa toyota in romania si colaboreaza cu diversi dealeri din tara, care nu contest ca nu sunt draguti dar decizia finala in a schimba o piesa deteriorata, defecta, etc. nu le apartine
edy is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2010, 19:17 PM   #5
moritz
Senior Member

http://www.auto.ro/stiri/Un-dealer-T...remiul-Ichiban
Parca nu-mi vine sa cred ... Se poate asa ceva in Romania? ... E adevarat, am experienta pozitiva cu cei de la Focsani. Despre cei de la Iasi n-am auzit nimic. Daca cineva a avut contact cu dealerul din Iasi, poate ne da amanunte.
Daca se confirma, e de retinut un alt dealer in care poti avea incredere, in cazul in care ai drum prin zona.
Si se pot aduce adaugiri aici http://www.forumtoyota.ro/mega-auto-iasi-t528.html

Last edited by moritz; 05-14-2010 at 19:24 PM.
moritz is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2010, 13:31 PM   #6
nuc0nteaza
Junior Member

Default Cumpar catalizatoare defecte , uzate

Cumpar catalizatoare Toyota modele noi diesel , pret 100 euro

Quote:
Originally Posted by edy View Post
nuc0nteaza is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2010, 13:34 PM   #7
nuc0nteaza
Junior Member

CUMPAR CATALIZATOARE TOYOTA ,tel zero sapte sase unu patru unu opt patru patru doi , pret 100 euro
Old 05-15-2010, 13:36 PM   #8
nuc0nteaza
Junior Member

cumpar catalizatoare defecte , uzate , ruginite , de la toyota modele dupa 2000 , de la motoare diesel , pret 100 euro
Old 05-15-2010, 13:37 PM   #9
nuc0nteaza
Junior Member

cumpar catalizatoare toyota modele dupa 2000 , de la motoare diesel , telefon 0761418442 pret 100 euro
Old 05-15-2010, 13:45 PM   #10
nuc0nteaza
Junior Member

Cumpar catalizatoare toyota Rav 4 , Land Cruiser , Avensis , Corolla , de la motoare diesel , modele dupa anul 2000 , pret 100 euro , tel 0761418442

Reply

Tags
atitudinea, celor, clienti, fata, lor, romania, toyota

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules