|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
multi dintre voi cunosc problema mea, cei care nu o cunosc o gasesc in sectiunea (inpresii despre avensis) http://www.forumtoyota.ro/forum/show...hp?t=57&page=4 as vrea sa postati si voi aici tratamentul de care ati beneficiat din partea celor de la TOYOTA ROMANIA si cum vi s-au rezolvat problemele care le-ati avut, daca sau rezolvat bineinteles
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Probleme patite de mine au fost urmatoarele....
1.Plasticul de langa parbriz care are tasnitoarea de spalare s-a deteriorat in urma interventiei unui mecanic de la reprezentanta, la cererea mea (nu era prins bine).... care mi-a fost schimbat pe garantie ![]() 2. La un moment dat am avut probleme cu un zgomot care venea de la volan ...pe garantie mi-au desfacut plasticul din jurul volanului si au constatat ca era vorba de reglarea de la inaltime a volanului...o fost doar vorba de mine ...nu stransesem bine acel reglaj.... ![]() 3. Imi parea mie ca am probleme cu directia (eu sunt cu capul)...dar au avut rabdare ....mi-au ridicat masina pe elevator ...si nu aveam chiar nimica mi-a aratat ...apoi am facut si un test drive si omul mi-a explicat ca asa e normal...au avut rabdarea sa facem proba si cu masina de test drive care avea 60.000 km si tot la fel era ... ...Tot respectul pentru oameni acestia rabdatori ...si care au idee ce fac totusi.... ![]() Ca sa fac o completare ...multumita lu mursu...la revizia de 1000 de km au fost foarte rabdatori si intelegatori la toate curiozitatile si intrebarile mele foarte tampite....chiar mi-au facut placerea sa o mai ridice odata pe elevator sa imi arate pe sub masina protectiile si ce o sa se strice daca o sa iau borduri...si alte intrebari legate de protectia la coroziune ....etc...
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
Last edited by Mushu; 04-02-2008 at 12:01 PM. Reason: completare |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Eu de cand am masina am fost cu ea de 2 ori in service :
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
http://www.auto.ro/stiri/Un-dealer-T...remiul-Ichiban
Parca nu-mi vine sa cred ... Se poate asa ceva in Romania? ... E adevarat, am experienta pozitiva cu cei de la Focsani. Despre cei de la Iasi n-am auzit nimic. Daca cineva a avut contact cu dealerul din Iasi, poate ne da amanunte. Daca se confirma, e de retinut un alt dealer in care poti avea incredere, in cazul in care ai drum prin zona. Si se pot aduce adaugiri aici http://www.forumtoyota.ro/mega-auto-iasi-t528.html Last edited by moritz; 05-14-2010 at 19:24 PM. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Junior Member
|
Cumpar catalizatoare Toyota modele noi diesel , pret 100 euro
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
CUMPAR CATALIZATOARE TOYOTA ,tel zero sapte sase unu patru unu opt patru patru doi , pret 100 euro
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
cumpar catalizatoare defecte , uzate , ruginite , de la toyota modele dupa 2000 , de la motoare diesel , pret 100 euro
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
cumpar catalizatoare toyota modele dupa 2000 , de la motoare diesel , telefon 0761418442 pret 100 euro
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Cumpar catalizatoare toyota Rav 4 , Land Cruiser , Avensis , Corolla , de la motoare diesel , modele dupa anul 2000 , pret 100 euro , tel 0761418442
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| atitudinea, celor, clienti, fata, lor, romania, toyota |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|