Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Yaris si Yaris Verso

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

Anvelopele intră īn garanţie ???

Toyota Yaris si Yaris Verso

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-23-2009, 09:24 AM   #1
yaris01072008
Member

yaris01072008's Avatar

Default Anvelopele intră īn garanţie ???

Bună, ştie careva dacă anvelopele intră īn garanţie?
Am 15900 km. cu maşinuţa mea, iar anvelopele de pe faţă īmi sunt tocite pe interior şi mi-se pare cam repede pentru a fi tocite, dar mai ales numai pe interior şi ambele, nu se mai văd crestăturile, şi nu cred că aşa ceva se īntāmplă de felul cum conduci.
Vă mulţumesc.
Old 10-23-2009, 18:37 PM   #2
Methane
Senior Member

Methane's Avatar

Send a message via Yahoo to Methane

Ce anvelope ai pe masina? Ale mele sunt Conti PremiumContact2 si s-au tocit si ele mai mult pe interior decat pe exterior in 20.000 de km, insa nu le-am rotit la 10.000 asa cum prevede manualul masinii. Nu am auzit pana acum sa ceara cineva garantie pe cauciucurile masinii si au fost destui care nu au fost multumiti de ele.
Old 10-24-2009, 13:40 PM   #3
zorro
Senior Member

zorro's Avatar

Uzura neuniforma a cauciucurilor nu intra pe garantie, acolo ai probleme cu unghiul de fuga care nu a fost reglat la timp (dupa o groapa sau denivelare serioas luata in plin).
Anvelopele se schimba pe garantie doar daca apar galme sau umflaturi ca urmare a defectelor de fabricatie.
Old 12-06-2009, 21:20 PM   #4
andr3iu
Junior Member

Anvelopele nu intra, dar geometria proasta a rotilor intra. Si daca ai doar 16000 la bord inseamna ca geometria e proasta de cand ai cumparat-o pentru ca nu apare o diferenta asa de mare de uzura intr-un timp scurt.
Probabil vor zice ca trebuia sa rotesti cauciucurile la 10000 km, dar nici asta nu cred ca scuza cu nimic diferenta atat de mare la doar 16000.
Si nici nu cred ca anvelopele pot fi atat de proaste !
andr3iu is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2009, 22:05 PM   #5
zeus
Senior Member

geometria rotilor nu intra pe garantie ... io am avut un show gata sa le sparg capu celor de la toyota... niste incompetentzi , cum sa nu intre daca ea asa a venit din fabrica... si recomandarea mea si a unuia din interior , este sa faceti in alta parte geometria la roti , toyota nu are scule fff bune pt asa ceva .
zeus is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
anvelopele, garanţie, intră

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules