Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce benzina puneti in VVT-i?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Am pus de la petrom benzina de 95 si nu prea am fost multumit de ea.era cam puturoasa masina..si am zis sa incerc de la mol evo.comportamentul s-a schimbat mult.in sensul ca la turatii mari motorul e mai zgomotos si masina are mai multa vlaga in ea...acum mi se pare ca la mers omeneste in oras mai putib imi consuma cu benzina de la mol evo decat cu cea standard de 95 de la petrom..sa fie oare adevarat sau m-i se pare mie??????

  Comment


  • Aygo motor de 1l. Am observat ca merge mai bine cu 98 de la rompetrol decat cu 95 de la omv.

   Comment


   • Eu la a mea am pus asa:
    - 98 de la Socar
    - 95 de la Aral
    - 95 de la Mol
    Aseara aveam 330 km si un consum de 10.5% doar urban.
    Toyota Corolla 1.6 Luna Black Beauty

    Comment


    • Buna ziua,

     Revin dupa 7000 km si pot spune urmatoarele dupa ce am incercat toate benzinariile Rompetrol si Petrom au cei mai buni carburanti dupa parerea mea.
     Toyota Corolla 1.6 Luna Black Beauty

     Comment


     • Eu puneam la inceput de la Rompetrol, si acum pun numai de la Petrom..ideea e ca mi se parea ca se duce prea repede cea de la Rompetrol..ca parea mai volatila asa..ca sa nu mai zic ca in zona mea diferenta la benzina la pompa intre Petrom si Rompetrol e de 24 de bani!!      Dar asa cum a zis si colegul Dragos, cele mai sigure benzinarii sunt Rompetrol si Petrom, eventual MOL (doar ca sunt scumpi rau carburantii la ei)..nu am intampinat nici un fel de problema pana acum sau sa sesizez vreun lag din cauza carburantilor! Nu as alimenta niciodata de la LukOil sau benzinarii din astea dubioase la dracu in praznic!
      Toyota Yaris 1.3 VVT-i SOL (SCP90) / 11.2005 / 2SZ-FE / 5 Doors hatchback SilverGrey

      Comment


      • RAV 4 motor 2.0, an 2012 vandut dupa 6 ani de folosinta, benzina OMV,MOL si Petrom. Nici o problema .
       Toyota RAV 4 Luxury 2.0 Valvetec
       Cap de serie 2018 !
       Made in Japan.

       Comment

       Working...
       X
       Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
       Politica de Securitate Google