Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme Yaris

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aveti si voi o vibratie sesizabila (nu este una serioasa, dar se simte destul de bine, chiar si cu muzica pornita) a masinii atunci cand stati pe loc, cu motorul si AC pornit? E o chestie generala sau sunt printre putinii "norocosi"?
    Plus ca pocnitura volanului la un sfert de cursa stanga sau dreapta mi se pare ca se agraveaza.
    Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

    Comment


    • Originally posted by Methane View Post
      Aveti si voi o vibratie sesizabila (nu este una serioasa, dar se simte destul de bine, chiar si cu muzica pornita) a masinii atunci cand stati pe loc, cu motorul si AC pornit? E o chestie generala sau sunt printre putinii "norocosi"?
      Plus ca pocnitura volanului la un sfert de cursa stanga sau dreapta mi se pare ca se agraveaza.

      da se simte o usoara vibratie; eu o simteam cand aveam caldura pornita, deci nu cred sa fie vreo problema;
      o usoara pocnitura, aproape insesizabila dar care nu apare mereu, o simt si eu in volan; eu zic sa megi la service sa-i intrebi

      Comment


      • AC consuma din puterea motorului. La semafor, AC pornit, turatia de ralanti creste usor.
        De la citi km a aparut pocnitura volanului?

        Comment


        • tre sa-mi dea jos motoru'
          scapa ulei printre chiulasa si blocu' motor;garnitura aia care etanseizeaza s-a cam topit
          poate rezolva si ceva cu huruitul ala de la roti ; am vazut ca au mai multi problema asta ,mai ales cei cu avensisuri

          Comment


          • Pocnitura volanului a aparut pe la 3.000 de km, iar acum am aproape 7.000. Cand am sesizat-o prima oara era una oarecum discreta (a trebuit sa opresc muzica sa vad daca nu aud eu zgomote in afara celor din cap ). Insa acum devine din ce in ce mai puternica. Nu apare tot timpul, dar cand apare acum se face auzita fara probleme.
            Plus ca scartaitul din bord la drum denivelat, parcurs cu max. 50 km/h este si el din ce in ce mai prezent. Avand in vedere ca drumurile nu s-au imbunatatit peste noapte, am un motiv in plus de stres la volan.
            Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

            Comment


            • Mai adaug una bucata buba la masina. Am facut ieri un drum pana la Brasov si am sesizat inca un greiere, in dreapta bordului, in dreptul stalpului. Cred ca le adun pe toate cate exista. Culmea este ca drumul este chiar in stare buna. Cand le strang pe toate, cred ca ma duc la dealerul din Iasi sa mi le scoata (am citit undeva ca au ei ceva solutie minune - care si functioneaza - impotriva greierilor). Or fi punand ceva naftalina ca pentru molii, cine stie?
              Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

              Comment


              • La halul in care sunt drumurile la noi, "greierii" chiar sunt de asteptat, la ORICE masina!
                Am constatat ca fata de alte masini, de aceeasi clasa sau chiar de clasa superioara, Yarisul este destul de bine inchegat.
                2008 Yaris 1.4 D-4D Luna - Black
                2006 Corolla 1.6 VVT-i SOL - Silver

                Comment


                • Confirm inchegarea masinii. Singurele neplaceri sunt zgomotele de la bord (pana acum, la volan, zona mediana a bordului - la imbinarea cu parbrizul, si cel mai recent din dreapta). In schimb, alte zgomote nu sunt, desi, asa cum spui, la ce drumuri avem, m-as fi asteptat la zgomote la trenul de rulare sau alte grozavii.
                  Legat de remedierea acestor neplaceri sonore, am gasit unde citisem despre asa ceva: http://www.forumtoyota.ro/forum/grei...d-la-t491.html.
                  Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

                  Comment


                  • greieri sunt o problema intr-adevar!! pe mine ma scot din sarite!!!
                    am mers cu o corolla model vechi cu 50000 de km la bord si nu se auzea nimic; f bine antifonata; greieri nimic;

                    Comment


                    • Intr-adevar, Corolla modelul vechi inca este foarte laudata, din mai multe puncte de vedere, iar materialele chiar sunt bune. Corolla familiei are 58.000 km si se mai aud una-alta, dar nimic enervant. O sa merg sa schimb pe garantie bieletele antiruliu.

                      Tot cand revin in Yarisul meu ma simt mai bine! :P
                      2008 Yaris 1.4 D-4D Luna - Black
                      2006 Corolla 1.6 VVT-i SOL - Silver

                      Comment


                      • Originally posted by StefanVVTi View Post
                        Intr-adevar, Corolla modelul vechi inca este foarte laudata, din mai multe puncte de vedere, iar materialele chiar sunt bune. Corolla familiei are 58.000 km si se mai aud una-alta, dar nimic enervant. O sa merg sa schimb pe garantie bieletele antiruliu.

                        Tot cand revin in Yarisul meu ma simt mai bine! :P

                        am mers cu o corolla de 1.4 benzina; mergea absolut minunat, desi era turata nu se auzea mai nimic in habitaclu; pot sa zic ca am fost destul de impresionat de acest model mai cu seama ca avea si motorul de 1.4;
                        yarisu intr-adevar la interior e f bine facut si personal cred ca nu prea are rival chiar si printre modele din clase superioare

                        Comment


                        • Originally posted by costake View Post
                          yarisu intr-adevar la interior e f bine facut si personal cred ca nu prea are rival chiar si printre modele din clase superioare
                          Aici esti subiectiv. Sint sigur ca afirmatia raminea aceeasi daca aveai, de exemplu, Mazda 2 .
                          Am avut ocazia sa stau sa studiez modelele Toyota si la toate se observa grija extrema pentru a valorifica spatiul interior. De exemplu, cotiera noului Avensis e o adevarata "pivnita" .

                          Comment


                          • Originally posted by Dion View Post
                            Aici esti subiectiv. Sint sigur ca afirmatia raminea aceeasi daca aveai, de exemplu, Mazda 2 .
                            Am avut ocazia sa stau sa studiez modelele Toyota si la toate se observa grija extrema pentru a valorifica spatiul interior. De exemplu, cotiera noului Avensis e o adevarata "pivnita" .

                            nu stiu.. m-am urcat ce-i drept in europene gen citroen c3(), octavia, focus si sunt varza; degeaba sunt mari ca la interior parca stai inghesuit;
                            o doza de subiectivism e inevitabila
                            oricum o sa mai studiez si alte masini
                            acum mi-aduc aminte ca inainte de a achizitiona yarisu m-am urcat in mazda 3 sport; am dat scaunul la maxim in spate si am crezut ca o sa ajung in portbagaj; spatiu nene!! da...mai sunt, cred ca si coltu' e mare la interior
                            Am trait si o mare dezamagire:honda accord vechi( are spatiul un pic mai mult fata de yaris) si lexus is-spatiu f mic;m-a surprins extrem de neplacut ptr un asemenea bolid

                            Comment


                            • azi am mai descoperit ceva
                              imi baga caldura in masina fara s adau drumul
                              adica:daca dau de butonu 2 spre zona rosie, desi butonul 1 e pe nivelul zero se simte caldura in zona fantelor
                              daca dau spre albastru se simte ceva aer rece
                              TRebuie s abag degetele adanc in fantele alea ca altfel nu-ti dai seama
                              M aintreb daca asa functioneaza clima sau e ceva defect; personal am dubii ca asa ar functiona

                              Comment


                              • Prima "problema"...
                                Azi cand am vrut sa spal luneta, invart de maneta, curge 2 secunde pe luneta, apoi s-a auzit un sunet ciudat ca si cum un furtun s-ar fi desprins si a curs foarte putin prin suportul si gaura de iesire a centurii din dreapta spate. Joi sper sa rezolv problema... sper sa nu mai spal luneta din obisnuinta...
                                + Poze cu motorul curat
                                Attached Files
                                2008 Yaris 1.4 D-4D Luna - Black
                                2006 Corolla 1.6 VVT-i SOL - Silver

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google