Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Auris 1.6 vs Auris 1.4

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Auris 1.6 vs Auris 1.4

  Salut,
  Vreau sa achizitionez un Auris,
  Am de ales intre motorizarile de 1.6 si 1.4:
  - 1.6 are 218000 km, din 2009, pilot automat, geamuri electrice, clima pe 2 zone, etc
  1 proprietar, firma, destul de ingrijita, fara carte service, o lasa undeva la 3500 probabil dar, o sa fie cate ceva de schimbat la ea(frana de mana nu tine, nuca schimbatorului jupuita si altele pe care probabil le voi descoperi la test serv)
  - 1.4 are 115000 km, din 2010, are dotarile standard, ac manual, geamuri fata electrice, etc
  1 proprietar, carte service, 4000 euro
  Nu stiu ce sa aleg, as merge pe 1.6 pt motor si optiuni(dar sa ajung tot pe la 4000 euro probabil bagati cel putin)
  Sau sa iau 1.4 sa stau linistit,
  Ce parere aveti?

 • #2
  Auris 1.6 vs Auris 1.4

  Buna.
  Eu as lua Auris de 1.4 ; km mai putini , carte service , istoric reprezentanta , sunt cateva atu-uri care cantaresc greu pentru mine . Am condus Corolla cu motorul acesta si daca o turezi corespunzator, te descurci in orice situatie .
  De cealalta parte , sa inlocuiesti cablu frana de mana costa suficient , km dubli presupun uzuri echivalente care cer bani cat de curand ; iar masina de firma inseamna de obicei : no mercy !
  Corolla Luna D4D 2L

  Comment


  • #3
   Originally posted by doruk View Post
   Buna.
   Eu as lua Auris de 1.4 ; km mai putini , carte service , istoric reprezentanta , sunt cateva atu-uri care cantaresc greu pentru mine . Am condus Corolla cu motorul acesta si daca o turezi corespunzator, te descurci in orice situatie .
   De cealalta parte , sa inlocuiesti cablu frana de mana costa suficient , km dubli presupun uzuri echivalente care cer bani cat de curand ; iar masina de firma inseamna de obicei : no mercy !
   O duc la verificare service Toyota Sud, toate problemele le scad din pretul de achizitie,
   Daca nu vrea asa, nu o iau

   Comment

   Working...
   X
   Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
   Politica de Securitate Google