Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

am facut un schimb oare am iesit bine?????

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • am facut un schimb oare am iesit bine?????

  de curand am dat astra g caravan 1998 1.6i pe un rav4 1996 4 usi inmatriculata+500euro.a meritat schimbul baieti?cei drept tre sa bag oleaca de bani la telescoape si bucse pe fata suma pieselor ajungand undeva la 600ron.manopera gratis ca le schimb acasa.a meritat ?????

 • #2
  Tu te alinti acuma...
  Avensis SW 2.0 D-4D & Celica 1,6L

  Comment


  • #3
   Originally posted by bogdan_r5 View Post
   de curand am dat astra g caravan 1998 1.6i pe un rav4 1996 4 usi inmatriculata+500euro.a meritat schimbul baieti?
   Pt. un raspuns cat de cat obiectiv, pune aceeasi intrebare si pe un forum opel, apoi faci media

   Comment


   • #4
    Salut,
    Depinde la ce o folosesti ....daca pe tine te satisface masina e ok....vorba lui Cristi....fa verificarea...
    Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

    Comment


    • #5
     faza e ca nu am prea multa experieta in ale 4x4.oricum se simte mult la consum ceea ce trebuie sa ma invat cu un asemena consum adik mai mare din partea ravului pt ca e 4x4 permanent.

     Comment


     • #6
      gata am puso la punct iam schimbat toate piesele cumparate.merge superrrrr.e normal sa fie cam zgomotoasa in interior?

      Comment


      • #7
       despre ce zgomote este vorba? greierasi sau alteceva

       Comment


       • #8
        Originally posted by bogdan_r5 View Post
        gata am puso la punct iam schimbat toate piesele cumparate.merge superrrrr.e normal sa fie cam zgomotoasa in interior?
        cauciucurile si transmisia de obicei au un sunet in habitaclu dar sa nu uitam si de frecarea cu aeru ... asta e ai rav taticu! nu berlina si bucura te ca ... in ceea ce priveste siguranta ... esti mai sus ca o berlina deci mai mari sanse de supravietuire ... dar totusi s anu fim chiar asa de necro.... sa ai bafta la km sa nu i poti numara si mda consumu e suma tractiunii dar macar sti ca ai taticu ce ti trebuie cind i ti trebuie!
        sa va mearga numai bine

        Comment


        • #9
         Astra era "G"?

         Comment

         Working...
         X
         Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
         Politica de Securitate Google