Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfaturi Rav4

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sfaturi Rav4

  Buna ziua as dori sa cumpar un toyota rav 4 din anul 2005-2007.
  Imi puteti spune va rog care editie ii cea mai reusita dintre aceste modele din 2005-2007.
  Masina ar fi folosita si la drumuri intinse si in mediu rural.
  As vrea sa am consum mic si sa traga tare ca demaraj si toate cele.
  Si inca ceva care varianta este mai ok d4d sau d4cat?
  Multumesc anticipat

 • #2
  Nu-ti bate capul aici. Intreaba pe celelalte forumuri. Asta e mort.

  Comment


  • #3
   Salut. Iti recomand Rav 4 (III).

   Comment


   • #4
    Salut. Desi vad ca acet topic este mort imi incerc si eu norocul poate cineva ma indruma altundeva sau imi va raspunde. Sunt proaspatul posesor au unui toyota rav4 2,2 D4D 2007 300.000 km, cutie manuala. Nu am un istoric al masinii cu toate ca fostul proprietar mi-a garantat masina asa ca as vrea sa stiu ce am de schimbat la ea in afara de filtre si ulei, la ce sa fiu atent la o verificare si ce alte sfaturi imi puteti da. Multumesc

    Comment


    • #5
     Diesel-ul este mai pretentios si mai scump la intretinere decat benzina(D-CAT are probleme) dar pentru ca deja ai achizitionat-o ar fi bine sa-i schimbi uleiurile de la diferentiale si cutia de viteze. Eu le-am schimbat la RAV-ul sotiei care are 100.000km(an 2012) si uleiul dif spate (masina fiind 4x4) era uzat.
     Un control al amortizoarelor,bucsilor stabilizatoare este binevenit. Ca un sfat, alege un service dedicat Toyota si nu merge la orice mecanic din 'coltul strazii'. Masinile astea au micile lor secrete.
     La multi km. cu ea.
     Toyota RAV 4 Luxury 2.0 Valvetec
     Cap de serie 2018 !
     Made in Japan.

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
     Politica de Securitate Google