Announcement

Collapse
1 of 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 of 2 < >

>>>REGULAMENT<<<

Reguli privind utilizarea forumului www.forumtoyota.ro

1. Principii generale

În continuare, dorim sa lamurim un principiu care guverneaza orice comunitate, site de pe Internet. Din momentul în care ai tastat adresa site-ului, ai intrat pe proprietate privata, unde gazda are dreptul societati democrate, acela de a administra dupa cum crede de cuviinta. Nu trebuie ca aceste cuvinte sa te sperie, nu am creat forumul doar pentru noi însine ci dorim sa formam o comunitate bazata pe oameni care respecta regulile noastre. De aceea trebuie sa stii ca, daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos, ce au fost create de niste oameni, pentru niste oameni. Daca un principiu enuntat nu coincide cu un principiu de-al tau la care nu poti renunta, esti invitat, sa renunti frecventarea forumului, eventual sa-l frecventezi doar citindu-l si fara a interveni.

Sa lamurim acum cine sunt gazdele acestei comunitati:

Administratorii

a) Administratorii sunt persoanele care detin acest forum si se ocupa atat cu partea tehnica a sa cat si cu partea administrativa.
b)Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor.

Moderatorii

a) Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
b) Moderatori se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
c) Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.
d) Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
e) Functia de moderator este propusa si acordata doar de catre administratori si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta.
f) Moderatorilor li se poate retrage dreptul de moderare doar de catre administratori fara explicatii.
g) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor.

2. Reguli si recomandari

1. Forumul Forumtoyota.ro este deschis tuturor persoanelor, indiferent de nationalitate, sex, religie, clasa sociala etc. Totusi, cunoasterea foarte buna a limbii române scrise este obligatorie. Recomandam, cunoasterea limbii engleze la un nivel suficient pentru a întelege un text tehnic. Exprimarea scrisa este, prin definitie, mai complexa decât cea orala si, prin urmare, încearca sa te faci înteles prin ceea ce scrii. În unele contexte este indicata o exprimare cât mai apropiata de cea literara, în alte contexte mai relaxate se poate folosi si un limbaj familiar însa în ambele cazuri este foarte important sa fii înteles cât mai usor de catre ceilalti.

2. Pe lânga cunoasterea limbii, este necesara cunoasterea regulilor de baza ale limbajului scris, dupa cum urmeaza:
- scrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii;
- spatiu se lasa dupa si nu înainte de semnele de punctuatie; semne de punctuatie sunt inclusiv semnele de exclamare si întrebare;
- nu se lasa spatiu dupa prima paranteza, nici înaintea celei de-a doua; se lasa, în schimb, înaintea primei paranteze;
- un singur semn de exclamare sau de întrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis.
- orice propozitie începe cu litera mare, orice nume propriu începe cu litera mare (acest punct este doar o recomandare);
- numarul punctelor de suspensie este trei si nici mai mult de trei;
- scrierea cu diacritice este optionala;
- scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa.
În general, tineti cont de faptul ca un post trebuie sa poata fi citit rapid.
Orice abatere de la regulile de mai sus îngreuneaza parcurgerea textului si enerveaza inutil cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii.

3. Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona";
clonele sunt interzise. Daca ai uitat parola, exista o functie pentru recuperarea ei pe care esti rugat sa o folosesti sau, în cel mai rau caz, poti apela la un administrator care te va ajuta.

4. Nu jigni, nu declansa scandaluri (asa-zisele "flame-uri"). Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu îti scuza comportamentul. Nu vor fi tolerati cei care se ascund în spatele anonimatului pentru a aduce jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. Chiar daca sunt folosite stelute, "beep"-uri în loc de cuvintele explicite, acest lucru nu ajuta cu nimic pentru ca aici intentia conteaza.
Nu sunt acceptate discutiile explicite privind promovarea oricarui tip de activitate ilegala sau imorala (warez, pornografie, xenofobie, rasism etc).

5. Posturile monosilabice, care nu aduc nimic bun discutiei ("cool", "de acord", "super", "rulz", "vreau si eu d-ala") sunt interzise. Nu suntem pe un canal de IRC ci pe un forum, daca nu va puteti abtine cautati alte comunitati în care aceste lucruri sunt permise.

6. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii subiective.
Trebuie acordata mare grija discutiilor contradictorii, gen benzina vs diesel, unde subiectivitatea tinde sa depaseasca anumite limite.

7. Nu se ofera nici un fel de premiu celui care posteaza cit mai multe mesaje. Nu se face nici o diferentiere intre cei care posteaza mai des si cei care posteaza mai rar. In afara de citeva titulaturi care sint doar cu numele si nu confera nici un fel de alte facilitati nu se face nici o distinctie intre cei cu posturi multe si cei cu posturi putine. In concluzie, scrieti numai daca aveti ceva de spus.

8. Ne rezervam dreptul ca, dupa un numar variabil de posturi (ce de regula nu va fi mai mare de 10-20) sa retragem dreptul de a posta pentru userii care nu corespund cerintelor noastre. Faptul ca ai câteva categorii unde poti posta liber, nu înseamna ca poti sa te complaci în postura de membru si sa "poluezi" astfel discutiile fara a respecta regulamentul.

9. Înainte de a deschide un thread nou, este recomandat sa urmezi etapele descrise în continuare:
- apeleaza la functia Search a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat;
- daca ai posibilitatea si rabdarea necesara, citeste mai multe discutii legate (chiar si vag) de subiectul pe care intentionezi sa-l deschizi; s-ar putea sa gasesti raspunsul în alta discutie, cu subiect aparent diferit de ceea ce cauti si care nu apare la cautare.

10. Daca te-ai decis sa deschizi un thread nou, ai grija ca titlul sau sa fie scris citet si sa reflecte pe cât posibil subiectul abordat. Asadar, titlul "Problema cu ambreiajul" este de preferat fata de "Am o problema".

11. Daca thread-ul se refera la o problema, ofera cât mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa-ti ceara detaliile. Spre exemplu, enunta de la început anul de frabricatie, motorul, codul motorului etc, facând referire inclusiv la componentele care nu-ti par importante, e mai bine sa oferi detalii în plus decât în minus.

12. Citeste, daca se poate, tot ce s-a discutat într-un anumit thread. Este scuzabil repetarea unei întrebari la care s-a raspuns în ce-a de-a saptea pagina din cele 40 dar este inacceptabil pentru un thread de 2-3 pagini.

13. Pentru ca ideea postului sa fie mai clara, poti apela la smilies, însa nu abuza de ei. Ca si semnele de exclamare, folosirea lor repetata si în numar mare deranjeaza.

14. Butonul Quote ("citat") ajuta în momentul în care se doreste citarea unui pasaj din alt post (propriu sau apartinând altcuiva), pentru a face referire la el. Acest lucru are sens doar daca acel post nu este chiar ultimul, în caz contrar acesta se va repeta în mod inutil.

15. Daca doresti sa editezi (modifici) un post, ai la dispozitie 5 minute( pentru aceasta. Totusi, daca dupa acel post exista interventii ale altor utilizatori, iar prin modificare sensul postului tau este schimbat total, acea succesiune de posturi nu va mai avea nici un înteles. Este, asadar, interzisa aceasta practica.

16. Remarcile "paternale" sunt acele remarci facute de catre utilizatorii obisnuiti care se erijeaza în "conducatorul absolut", fara a avea acest drept. Nu trebuie uitat faptul ca cei desemnati sa faca ordine sunt moderatorii. Cel mult, se va acorda acest drept membrilor de valoare si cu vechime.

17. Scandalurile pornite împotriva unor dealeri/service-uri sunt interzise.
Daca o firma te-a nemultumit si doresti sa pornesti o discutie pe aceasta tema, trebuie sa o faci civilizat, cu argumente solide (mergând pâna la prezentarea de documente doveditoare, în caz ca ti se cere acest lucru). Chiar si faptul ca firma respectiva are o atitudine reprobabila nu justifica un comportament jignitor la adresa ei.

18. Anunturile publicitare trebuie însotite de detalii complete, incluzând pretul, modalitatea de contact, eventual specificatiile complete ale produsului si/sau imaginea sa. Titlul thread-ului trebuie sa specifice explicit actiunea de cumparare/vânzare si produsul (produsele) în cauza. Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs, nu iti convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi.
Nu se permite "UP" la mai putin de 24 de ore.

19. Semnatura este un text optional ce va fi atasat fiecarui post, la sfârsitul acestuia. Nu se accepta semnaturi lungi (maxim 3 linii). Introducerea unui link spre un alt site este permisa numai cu agrementul moderatorilor forumului. Se accepta imagini in semnatura la dimensiunea maxima de 150 x 15 pixel. Orice depasire a acestei dimensiuni poate fi sanctionata cu un warning. Moderatorii au dreptul de a edita semnatura fara o instiintare prealabila a userului.

20. Daca nu poti sau nu doresti sa respecti acest regulament, singura solutie consta în încetarea participarii la acest forum. În caz contrar, vom fi nevoiti sa luam toate masurile necesare pentru ca forumul Forumtoyota.ro sa-si desfasoare existenta în bune conditii, incluzând interzicerea dreptului de a mai posta (ban-area), temporara sau pe termen nelimitat. Încetarea activitatii pe forum se face "ca atare", fara a fi întreprinsa nici o actiune din partea nimanui. Asadar, nu cere sa-ti fie sters user-ul, nu-ti sterge propriile posturi, nu scrie posturi kilometrice pline de acuze la adresa administratiei, nici aici si nici pe alte forumuri. Cu alte cuvinte încearca sa parasesti decent comunitatea iar membrii acesteia sa-si aduca aminte cu placere de activitatea ta.

21. Administratorii si moderatorii forumului vor avea intotdeauna ultimul cuvint si nu sunt obligati sa dea explicatii. Este frumos din partea lor atunci cind se explica dar de cele mai multe ori, explicarea fiecarui gest in parte ar necesita mult prea mult timp - iar timpul este un material pretios, cel putin pentru noi. Daca cineva se simte cu totul si cu totul nedreptatit sau abuzat este rugat sa trimita un email administratorilor forumului si va fi tratat cu toata atentia cuvenita.

22. Ultima si cea mai importanta dar oarecum evaziva regula - se recomanda mentinerea discutiilor in cadrul obiectivului principal al acestui forum - MASINILE TOYOTA- vor fi descurajate in mare masura discutiile total pe dinafara. Se admit exceptii in cazul unor subiecte de interes pentru toata lumea - care sint acestea - ramine a se stabili de catre moderatorul forumului in cauza, la fata locului.

23.La sectiunea "Toyota-masina mea" nu se accepta comentarii inutile de genul "Sa o stapanesti sanatos" , "sa-ti traiasca masina" , "multi kilometrii" etc.
Rugam sa va rezumati strict la intrebari si comentarii legate de masina

Concluzii

Nu trebuie sa consideri aceste reguli ca fiind îndreptate împotriva ta. Nu sunt decât niste masuri menite sa creeze un forum de calitate.Din pacate, experienta a demonstrat ca, daca se porneste de la premisa ca noul-venit sa aiba drepturi egale cu membrii vechi, forumul a suferit o scadere drastica de calitate, aceasta pe lânga necesitatea unei munci titanice din partea moderatorilor pentru a se mentine ordinea. De aceea am adoptat masurile de mai sus care presupun, pentru membrii de valoare, un mic efort în primele zile de la înscriere. Speram ca acest efort sa fie din plin meritat.

Se accepta sugestii de imbunatatire (si e chiar recomandat sa o faceti fiind in interesul vostru) atat in ceea ce priveste prezentul regulament cat si in ceea ce priveste forumul sau site-ul ca functionalitate sau continut.

Speram sa te simti bine în aceasta comunitate, sa facem schimb de experienta legata de marca Toyota.
See more
See less

Corolla 2007 + Alarma

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Corolla 2007 + Alarma

  Salutare,

  Sunt si eu in asteptare de o Corolla SOL. Prin alte bonusiri luate de la ei, mi-au dat si alarama cadou.
  A mai primit cineva asa ceva si ce tip de alarma pun ei pe ele ? ca cei de la vanzari nu stiu sa-mi dea detalii.
  Avand sistem Smart Entry, nu stiu cine o sa mai aibe grija sa scoata telecomanda din genta/buzunar si sa activeze alrma.
  Mie mi-e sa nu fie vreo alarma naspa, care sa bipaie la oice, facuta de romani.

  Merci,

 • #2
  eu as pune alarma de la ei, oricum bonusurile nu se ridica la cine stie ce suma, iar o alarma buna cred ca te poate duce de la 200E in sus...sa nu te trezesti ca incepe sa sune singura si sa-ti strice serile sau diminetile...mai bine o pui tu separat ca nu pierzi nici o garantie si sa-ti dea altceva la bonus

  Comment


  • #3
   Iti pun Maat 861, keyless. Merge cu cheia de la masina. Mie imi pusesera Maat 679 si avea telecomanda separata. Le-am cerut sa imi puna ceva sa mearga cu SmartEntry... si m-am ales cu 861. Merge brici, singura chestie e ca se declanseaza alarma daca te apropii de masina fara sa deschizi usa (considera incercare de efractie, caci SmartEntry descuie usa, dar alarma nu a fost decuplata - cred ca se decupleaza cand tragi de usa). Nu am greierasi, nimic. Eu sunt multumit.

   Comment


   • #4
    nu este instalata bine alarma daca se declanseaza cant te apropii de ea. am avut exact aceeasi problema. mergi la cei care ti-au instalat alarma si strange-i de gat, sa ti-o faca cum trebuie.

    Comment


    • #5
     Mda, am auzit ca se poate rezolva, dar momentan nu am timp. Explicatia ar fi ca ei o conecteaza direct la interfata masinii si ceva nu e cum trebuie. Se pare ca un fir trebuie legat in alta parte. Si mai trebuie sa gasesti si pe tipul care stie sa faca asta

     Comment


     • #6
      tolomacii s-au legat pe firul roz care merge la plafoniere in loc sa caute fiecare usa in parte si s-o conecteze cu diode.e tipic pt incepatori.cine are orice problema electrica la toyota sau orice intrebare ii trece prin cap despre alarme ma poate contacta si il ajut cu placere.adevarul este ca greu gasesti un electrician bun, cam toti sunt tolomaci.

      Comment


      • #7
       Poti da mai multe detalii, te rog ? Cei de la service ziceau ca Maat 861 se conecteaza direct la interfata masinii si m-as fi asteptat sa nu fie probleme.

       Comment


       • #8
        Sfatul meu ! Nu montati nimic pe masina. Daca obtineti Alarma sau senzori, incercati sa ii luati nemontati. Isi bat joc de masinile voastre. Nici nu va inchipuiti cum lucreaza, eu am vazut.... . pacat ca nu am facut poze cand am umblat in partea stanga a bordului pentru ca zdrangane ceva de cand am luat masina. Unitatea alarmei , firele, sunt aruncate efectiv in bord, facute ghem. imi venea sa ii dau una aluia cand il vedeam cum dezizola firele. tregea de ele pana se rupeau, fara cleste, fara nimic....

        Comment


        • #9
         Nu stiu unde ai facut tu service-ul, dar eu am 9000km cu ea si nu caraie nimic, nicaieri, nici macar pe drumuri proaste. Nu e nimic desprins, am verificat cu mare atentie. Am pus la cei din Pipera alarma si senzori.

         Comment


         • #10
          unde as putea sa gasesc un manual de folosire al alarmei maat861?

          exista in format electronic pe undeva?

          Comment


          • #11
           Singurul manual pentru maat 861 in format electronic ar fi AICI dar nu stiu de ce traiesc cu impresia ca nu este complet si peste tot pe unde am intrebat nu au sau nu vor sa dea manualul.
           Astra G sedan Z16SE

           Comment


           • #12
            продать вышит

            Продается картины талантливого народного казахского художника Кастеева

            Здравствуйте уважаемые посетители форума www.forumtoyota.ro cбыт картин талантливого народного казахского живописца А.Кастеева,имеется в наличии несколько семейных портрета с изображением бабушки и дедушки а так же один набросок изображения моего деда исполненный карандашом на листе бумаги с инициалами А.Кастеева.
            Даю сто процентную гарантию что все эти картины и набросок нарисованны кистью знаменитого Казахстанского живописца Кастеева Абильхана. Такие картины вы не найдете ни в одном музее мира,так как они нигде не учтены.
            Все эти картины Абылхана Кастеева предназначены для истинных ценителей его яркого творчества.
            Цена картин договорная.Купить картины,живопись,портреты,произведения творца Кастеева Абылхана,а так же узнать все подробности вы можете по телефонам находящимся внизу.

            Телефоны для связи с нами: 87025936535 София, 87782945382 Зоя, 87017869263 Марлен.

            Всем спасибо за внимание!

            Вот собственно сами картины:            Кейворды:

            цветы картины маслом абильхан кастеев презентация
            художники украины kasteev
            продам сайт абильхан кастеев wiki
            картины на заказ творчество кастеева
            картина на заказ абильхан кастеев реферат
            http://kasteev.soup.io
            продать бизнес картины абылхана кастеева
            аукцион россии рисунки абылхана кастеева
            цены монет россии великие художники казахстана
            картина маслом пейзаж Живопись А.Кастеева
            купить живопись маслом Кастеев А. художник
            http://2zprodamkartinykasteeva4.soup.io
            купить картины великий казахстанский художник Кастеев Абильхан
            картина из картин художник кастеев
            картины моря работы кастеева
            http://2kasteevprodamkartiny63.soup.io
            монеты купить продать картина абылхана кастеева зимовка описание
            цены на картины абильхан кастеев реферат на казахском языке
            картины купить онлайн репродукция картины абылхана кастеева фото
            http://2zprodamkartinykasteeva4.soup.io
            картины натюрморт репродукция картины абылхана кастеева фото
            художники живописи kasteev
            абрамович купил картину абылхан кастеев на казахском языке
            купить картину живопись казахская живопись
            купить картину из бисера кастеев абылхан биография на казахском языке
            интернет галереи абiлхан кастеев
            http://kartinykasteevaprodazha.soup.io
            картины художников маслом произведения кастеева
            купить модульные картины +в гомеле Кастеев, Абильхан
            заказать репродукцию картины репродукция картины абылхана кастеева фото
            обогреватель +в виде картины купить абылхан кастеев на казахском языке
            +как продавать картины +на ebay Абылхан Кастеев Великий художник
            купить картину сваровски великий казахстанский художник Кастеев Абильхан
            купить картину +в перми кастеев абильхан википедия
            галерея живопись а кастеев
            картины на заказ маслом биография кастеева на казахском языке
            продам картину абильхан кастеев реферат
            картины пастелью купить Абильхан Кастеев
            заказать через интернет Кастеев Абылхан


            http://burrowcraft.c0.pl/showthread.php?tid=124994
            http://eldor.cba.pl/forum/showthread.php?tid=1940
            http://brodilki4x4.ru/forum4x4/viewt...p?f=24&t=35747
            http://therundown.freefo.de/viewtopic.php?f=2&t=36
            http://intellectualhotspot.com/index...pic=362078.new
            http://fujis4free.freefo.de/viewtopic.php?f=2&t=7&p=196
            http://classicaelirica.altervista.or...c.php?f=2&t=32
            http://lscrp.phpbbhosts.co.uk/viewtopic.php?f=2&t=18
            http://sentichiaffitta.altervista.or...&t=2441&p=4498
            http://ugn.phpbbhosts.co.uk/viewtopic.php?f=2&t=32
            http://insomnia-game.wz.cz/forum/vie....php?f=7&t=600
            http://maturexboxgamers.phpbbhosts.c...c.php?f=2&t=24
            http://wowlegion.flyboard.ru/viewtop...&t=2152&p=4339
            http://forum.ascentre.org.ua/viewtopic.php?f=5&t=12858
            http://forums.mechaniki.org/index.php?showtopic=4179038
            http://www.tkhforum.tischkantenhelde...php?tid=193771
            http://www.forum.jeziora.com/viewtop...?f=15&t=144687
            http://inzynieriaprodukcji.cba.pl/vi....php?f=2&t=155
            http://tradeshop.freefo.de/viewtopic.php?f=2&t=38&p=252
            http://79hehe.netau.net/index.php
            http://bbs.ysscn.com/forum.php?mod=p...wthread&fid=51
            http://www.sidet.net/viewtopic.php?f=13&t=61940
            http://ecfl.flybb.ru/viewtopic.php?f=10&t=18&p=859
            http://education.phpbbhosts.co.uk/vi....php?f=2&t=620
            http://energiesrl.altervista.org/vie...&t=2368&p=4087
            http://194.28.86.73/forum/index.php/topic
            http://hdd.4um.pl/viewtopic.php?f=2&t=54
            http://dubhouse.freefo.us/viewtopic.php?f=2&t=20
            http://forumcashwtmoney.altervista.o...php?f=3&t=6347
            http://hppl.yourhockeypool.com/forum....php?pid=53958
            http://verynicelevitratab.net -Test hello!!!<a href=http://verynicelevitratab.net>hello Test</a> hello Test

            Comment


            • #13
             картини масло

             Сбыт натюрморт известного казахского художника Абильхана Кастеева Здравствуйте уважаемые участники форума www.forumtoyota.ro продажа картины популярного народного казахского художника Кастеева Абильхана,имеется в наличии пара семейных портрета с изображением бабушки и дедушки а так же один набросок изображения моего деда исполненный карандашом на листе бумаги с инициалами А.Кастеева. Даю сто процентную гарантию что все эти картины и набросок нарисованны рукою популярного Казахстанского художника Абылхана Кастеева. Эти живопись вы не сможете найти ни в одном музее мира,так как они нигде не учтены. Эти экземпляры картин Абылхана Кастеева предназначены для настоящих ценителей его самобытного творчества. Цена картин договорная.Купить картины,живопись,портреты,произведения творца Кастеева,а так же узнать все подробности вы можете по телефонам находящимся внизу. Наши контактные телефоны: 87025936535 София, 87782945382 Зоя, 87017869263 Марлен. Всем спасибо за внимание! Вот собственно сами картины: Теги: продать российские монеты кастеев биография репродукции картин картины абылхана кастеева заказать картину маслом кастеев абылхан биография картины продажа казахская живопись пейзажи маслом картины абильхан кастеев атындагы ?нер муражайы http://2zprodamkartinykasteeva4.soup.io продать антикварную мебель знаменитый казахский художник Кастеев А. куплю вышитую картину рисунки абылхана кастеева портреты маслом знаменитые художники казахстана купить монеты киев абылхан кастеев картины продать монеты украины абильхан кастеев атындагы ?нер муражайы http://kasteev.soup.io картины маслом море великий казахстанский художник Кастеев Абильхан живопись картины абильхан кастеев реферат на казахском языке картины кастеев абильхан википедия http://kartinykasteevaprodazha.soup.io вышитые картины продать знаменитый казахский художник Кастеев А. сайт продажи вещей творчество абылхана кастеева продать квартиру великий казахстанский художник Кастеев Абильхан http://kartinykasteevaprodazha.soup.io купить картину спб абiлхан кастеев краски масляные купить абылхан кастеев купить модульную картину биография кастеева где купить репродукции картин биография кастеева картины купить интернет магазин модульные творчество абылхана кастеева картины сергея андрияки купить Живопись А.Кастеева http://15kartinykasteevaprodazha3.soup.io купить картину акварель творчество кастеева репродукции картин гапчинской купить Кастеев А. художник купить большую картину недорого абылхан кастеев картины картины цены кастеев биография продать старинные книги репродукция картины абылхана кастеева фото купить натюрморт произведения кастеева купить картину фотопечать художник кастеев продать вещи в интернете абильхан кастеев атындагы ?нер муражайы цена картин абылхан кастеев на казахском языке живопись на холсте рисунки абылхана кастеева декоративные картины купить kasteev купить репродукции картин шишкина популярный казахский художник Кастеев http://kzgklasa1c.cba.pl/showthread.php?tid=298 http://jimbreslin.ie/advisory/index.php/topic http://andreaspiga.altervista.org/vi...php?f=2&t=3234 http://forosperu.com.pe/showthread.php?tid=45754 http://club.genref.ru/viewtopic.php?f=8&t=53&p=80 http://thecrib.phpbbhosts.co.uk/viewtopic.php?f=2&t=33 http://jinglegenerator.phpbbhosts.co...c.php?f=2&t=24 http://www.moodsoft.mojeforum.net/viewtopic.php?p=871 http://dudu93.altervista.org/forum/p...?mode=post&f=6 http://habbozed.altervista.org/forum...c.php?f=7&t=21 http://advl.st-rt.info/viewtopic.php?f=2&t=11 http://ethos.phpbbhosts.co.uk/viewtopic.php?f=2&t=706 http://oricraft.net63.net/forum/viewtopic.php?pid=37312 http://journeyofexcellence.net/commu...php?tid=269276 http://tcaleague.phpbbhosts.co.uk/vi...c.php?f=2&t=23 http://foxhogforums.phpbbhosts.co.uk...?f=2&t=30&p=75 http://www.indiasparks.com/forums/th...D%D1%8B.25294/ http://forumaaa.mojeforum.net/viewtopic.php?p=348 http://kelkkafoorum.munfoorumi.com/v...2&t=139&p=4016 http://spqr2587.altervista.org/viewtopic.php?f=2&t=27 http://nowotswp.mojeforum.net/postin...e=newtopic&f=4 http://www.escpsoldat.mojeforum.net/viewtopic.php?p=14 http://forumfriend4ever.altervista.o...=16282&p=63315 http://idance.ru/forum/viewtopic.php...9202&p=7404565 http://mallulive.freefo.us/viewtopic.php?f=2&t=14 http://alshefa1.com/vb/showthread.php?p=326111 http://dominatingservers.com/viewtop...38106&p=105689 http://scripters.st-rt.info/viewtopic.php?f=2&t=11 http://hwtest.phpbbhosts.co.uk/viewtopic.php?f=2&t=44 http://stalkers2.rx22.ru/viewtopic.php?f=18&t=328
             http://verynicelevitratab.net -Test hello!!!<a href=http://verynicelevitratab.net>hello Test</a> hello Test

             Comment


             • #14
              pharmacy canada online kgux

              discount Diflucan 50mg in USA candida diet purchase Diflucan in Australia online without prescription diflucan interactions , purchasing fluconazole discount Fluconazole 200mg in Canada without prescription fluconazole dose for thrush buy diflucan over the counter diflucan uses buy fluconazole 150 mg candida albicans diet . discount Kamagra in Australia online best tablt kamagra buy online cheap viagra kamagra purchase kamagra viagra what it does purchase Kamagra in Canada buy jelly ! buy generic kamagra , buy Kamagra in UK online low price tablate order Kamagra in USA online cialis buy buy Kamagra in Canada online no prescription cheap viagra online ? buy nolvadex pay mortgage with credit card gynecomastia nolvadex discount nolvadex clomid the drug steroids ; buy nolvadex , buy nolvadex online uk lercanidipine hydrochloride side effects buy Tamoxifen 20mg in Canada online no prescription drug tamoxifen buy nolvadex with credit card withdrawal from tamoxifen best buy australia au side effects of the drug buy australian dollars m&s tamoxifen therapy for breast cancer ?! purchase Dapoxetine 60mg in USA without prescription dapoxetine 30mg buy cheap dapoxetine in Canada pharmacy online free delivery purchase Priligy in Canada without a prescription dapoxetine forum - cheap priligy discount dapoxetine in Australia dapoxetine buy online purchase dapoxetine in USA online without prescription dapoxitine buy priligy australia dapoxetine wikipedia purchase Priligy in Canada online without prescription dapoxetine online pharmacy where to buy dapoxetine in dubai dapoxetine hydrochloride suppliers . zithromax flu bacteria infections buy chlamydia antibiotics zithromax kidney infection , cheapest zithromax , drug for bacterial infection free chlamydia treatment cheap azithromycin-no prescription chlamydia treatment for women zithromax to buy zithromax vs cipro . how to order Levaquin online in india medication info how to purchase Levofloxacin without a perscription drug reactions Levaquin online without prescription fda approved treatments , purchasing levaquin , cheapest Levaquin pharmacy levaquin online buy cheapest Levofloxacin in Greece online medications antibiotics discount Levofloxacin 250mg in Austria without prescription diazepam side effects buying Levofloxacin medication to treat pneumonia .
              http://verynicelevitratab.net -Test hello!!!<a href=http://verynicelevitratab.net>hello Test</a> hello Test

              Comment


              • #15
               Nu scoate nimeni posturile astea de aici ?
               Toyota Avensis 1.8 VVT-i

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google