Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

casco aygo

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • casco aygo

  Buna, aveti idee cam cat ajunge pe an casco la aygo?

 • #2
  Vechimea masinii si pretul de cumparare le stii? O mai conduce altcineva? Cati km faci cu ea in fiecare an? Ai mai avut amenzi de circulatie?

  Oricum, gasesti destul de multe calculatoare de CASCO pe internet, pe site-urile companiilor de asigurari. Ai nevoie de datele de mai sus ca sa ti se faca o oferta cat mai corecta. Insa nu cred ca va trece mult pana te va contacta un user de pe forum cu oferte.
  Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

  Comment


  • #3
   are 2 anisori, aproximativ 9000 de km in bord, o mai consuce inca o persoana inafara de mine, si inca nu am amenzi de circulatie...sa vedem si pana cand

   Comment


   • #4
    Keep your fingers crossed!

    Legat de oferte pt CASCO, uite cateva linkuri unde poti calcula prima de asigurare:

    http://www.generali.ro/vreau_sa_ma_a...calculator.htm
    http://www.ardaf.ro/ro/site/calculat...co_session.php
    http://www.omniasig.ro/new/calculator_casco.php

    Restul firmelor nu au un calculator de prime pe site. Poate ar fi o idee buna sa mergi la un broker de asigurari si sa vezi care sunt primele oferite de mai multe firme, la un singur drum facut. Incearca sa iei in calcul si seriozitatea firmei de asigurari cu care inchei contractul, pentru a evita problemele in incasarea despagubirii. Daca ai indoieli legate de broker, mergi la el doar pentru a te informa despre prime, apoi mergi la firma de asigurari pentru a incheia polita efectiva.

    Spor!
    Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

    Comment


    • #5
     Pe mine ma costa ~ 2200 ron pe an full casco. Preturile nu ar trebui sa difere foarte mult.
     Toyota Aygo+ 1.0 VVT-i | Honda S2000 2.0 VTEC

     Comment


     • #6
      Cred ca pe ea o va ajunge mai putin. Judetul Neamt nu cred ca intra in aceeasi categorie cu Iasi sau Timis. Mai ales ca face si mai putini km (9.000 in 2 ani).
      Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
      Politica de Securitate Google