Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Oglinzi incalzite

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Oglinzi incalzite

  Va salut.
  Cu voia voastra, va supun atentiei urmatorul subiect: montarea unui circuit de incalzire a oglinzilor.
  Am analizat si alte forumuri si ar fi diverse variante, bazate in special pe folosirea nichelinei, care da insa riscul de calcul gresit al temperaturii, ce poate duce la spargerea sticlei.
  Ma gandeam totusi la o varianta mai simpla. Daca demontez sticla oglinzilor si lipesc pe spate un circuit de incalzire luat de pe spatele altor oglinzi (asta in situatia in care se poate dezlipi/lipi, iar sistemul de prindere a sticlei in carcasa oglinzilor la Aygo permite acest lucru), trag firele pana in bord si le leg de circuitul de dezaburire luneta in spatele butonului, rezistenta va putea duce si circuitul oglinzilor, sau va fi nevoie de montarea vreunui releu separat?
  Eventual, aveti alte sugestii? Nu de alta, dar masina o conduce sotia, care este incepatoare, iar pe vremea asta e un chin sa se orienteze in oglinzile aburite sau stropite de ploaie.
  Va multumesc.

 • #2
  Din cate stiu, releul deja exista (cel putin la Avensis asa e).
  Butonul actioneaza releul, care alimenteaza rezistentele de incalzire de pe luneta si oglinzi.
  Daca butonul este cu retinere (ramane apasat), probabil ca nu are releu intermediar, ci actioneaza direct (asa era la DACIA 1300).

  Oricum, ai de lucru daca vrei sa te apuci de treaba asta...
  Avensis SW 2.0 D-4D & Celica 1,6L

  Comment


  • #3
   A reusit cineva sa faca modificarea? Am vazut pe la "surori" (C1, 107) ca si-au montat oamenii oglinzi reglabile electric. Pe mine m-ar tenta sa le fac si reglabile el., dar si incalzite. A mai trecut cineva pe aici, aveti ceva sfaturi ?

   Comment


   • #4
    Salut,
    Am o intrebare, poate e aiurea, dar eu nu stiu raspunsul Cum imi dau seama daca mainsa mea ( toyota corolla 2006) are oglinzi incalzite? Ar trebui sa aibe un buton separat pentru asta sau se actioneaza odata cu incalzirea lunetei? Multumesc!

    Comment


    • #5
     Se acționează odată cu Óncălzirea lunetei. Dacă ai apă pe oglinzi care dispare după acționarea butonului, iar oglinda se Óncălzește, atunci ai dotarea asta.
     Auris 1.6 Valvematic Unique Plus

     Comment


     • #6
      Oglinzi

      Originally posted by manu_cyb View Post
      A reusit cineva sa faca modificarea? Am vazut pe la "surori" (C1, 107) ca si-au montat oamenii oglinzi reglabile electric. Pe mine m-ar tenta sa le fac si reglabile el., dar si incalzite. A mai trecut cineva pe aici, aveti ceva sfaturi ?
      daca reusesti sa faci oglinzile reglabil electric sa imi zici si mie
      msss

      Comment


      • #7
       Da, am facut reglabile electric oglinzile la Aygo. Le-am montat si elemente de incalzire, dar inca nu am legat firele de incalzire la circuitul care alimenteaza dezaburirea lunetei (de lene). Am folosit piese noi de Logan, luate de pe oKazii.

       Comment


       • #8
        Cat a costat toata operatia.

        Originally posted by manu_cyb View Post
        Da, am facut reglabile electric oglinzile la Aygo. Le-am montat si elemente de incalzire, dar inca nu am legat firele de incalzire la circuitul care alimenteaza dezaburirea lunetei (de lene). Am folosit piese noi de Logan, luate de pe oKazii.
        Eu nu ma pricep , imi trebuie cineva care sa imi faca montajul.....cunosti pe cineva ?

        Comment


        • #9
         Piesele m-au costat undeva la 100 lei. Montajul l-am facut singur; daca vrei sa ti-l faca altcineva iti recomand sa cauti un nene care lucreaza in spatele blocului si are destul timp, pentru ca daca te duci la service probabil ca fie iti vor spune ca nu se poate, fie te vor jupui de bani

         Comment

         Working...
         X
         Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
         Politica de Securitate Google