Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema motor Avensis 2.0 116 hp (uneori nu mai are putere)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Problema motor Avensis 2.0 116 hp (uneori nu mai are putere)

  Salut!
  Am o problema daca ma puteti ajuta, uneori masina nu mai trage,raman fara vlaga,abia merge cu prima treapta, si nu stiu ce are. Am fost pe tester cu ea,nimic;
  Problema nu este constanta,doar cand motorul este cald,la rece nu face niciodata figuri, brusc raman fara vlaga, nu reusesc sa ii gasesc un tipar sa-mi dau seama ce declanșează problema, nu se aprin becuri, nu scoate fum, pe liber se tureaza normal, si in viteza se tureaza dar nu reusesc decat in prima treapta sa o turez mai tare,si asta dacă nu e deal. Cu a doua reusec doar la vale...
  Cand se īncălzește face cam vreo 10 minute figuri, ba merge ba nu merge si dupa ii mai revine...ma lasa doar cand mi-e lumea mai draga 😆 in depasiri si la deal 😑
  Filtrele si uleiul schimbate de 3000 de km, si am schimbat si senzorul MAF,ca am citit pe forum ca ar putea fi el,dar tot degeaba.
  Multumesc de ajutor!

 • #2
  ai curatat/verificat EGR?

  Comment


  • #3
   Originally posted by kretzu77 View Post
   ai curatat/verificat EGR?

   Nu am curățat,dar la EGR nu ar trebui sa scoata fum? Sau sa porneasca greu? Si de ce numai la cald?

   Comment


   • #4
    Problema de tracțiune in prima treapta o am si eu ...o simt greoaie cand e motorul rulat la cald ! Nu știu care este problema ... reprezentanta nu a găsit nimic !ii dau talpa si nu am aceeași tracțiune ca la rece ! Nu īmi rămāne decāt ss bag a doua treapta ! Este destul de nasol ca la turația de 3000 sa vezi ca masina nu Răspunde !

    Comment


    • #5
     La diesel nu prea exista treapta I. De fapt exista, dar e ca si cum nu e.
     Iar la 3000 rpm, treapta I chiar nu stie ce sa faca.

     Comment


     • #6
      Treapta 1 exista ! La recomandările celor de la reprezentanta prima treapta trebuie turata la cel puțin 2000 turații inainte de a schimba treapta ! La 2800-3000 se simte turbo ! prima treapta este totuși de tracțiune !

      Comment


      • #7
       Turbo la 2800-3000 ture la diesel?
       LOL

       Comment


       • #8
        Nu m-am făcut bine īnțeles ... regimul motorului este 2800-3000 unde se simte eficienta turbinei ! Daca ești nevoit sa faci o plecare in trombă nu ai timp de treapta a 2 a... si poate ai sa-i dai turații in treapta 1 mult mai mult de 2000!
        Problema este atunci cānd masina nu raspunde precum īți doresti si nu ai avans mai deloc ....

        Comment


        • #9
         salut. Īmi poţi spune dacă ai mai rezolvat problema? Acelaşi lucru mi se īntāplă şi mie şi tocmai am curăţat egr.

         Comment


         • #10
          Salut, si eu am avut ceva de genul. Doar cand se incalzea motorul se intampla. Apasam pedaua de tot si deabea acelera foarte greu si deabea cand ajungea la 3000 rpm accelera normal. La un moment dat nu mai puteam pleca de pe loc decat impinsa de cineva din spate un pic. I-am dat restart la computer si acum merge normal.

          Comment


          • #11
           Ce ai făcut de fapt ? ... restart ?

           Comment

           Working...
           X
           Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
           Politica de Securitate Google