Salutare
Nu am mai intrat de mult pe aici.
In primii 4 ani am schimbat valva SCV, pompa de apa si am curatat EGR.
Sa va spun ce s-a mai intamplat cu Toyota mea de la bilantul de acum 4 ani.
La capitolul stricaciuni:
- balamaua usitei de pe bord ( unde se tin ochelarii).E un plastic exagerat de ieftin. In primii 5 ani am pastrat toate bonurile de motorina in acel compartiment de pe bord. Cred ca am fortat usa si s-a rupt o balama.
-1 bec ars in bord
- inchidere manuala din interior usa stanga spate
- sticla faruri se matuieste
In rest am mai schimbat, exceptand consumabile, becuri faza scurta si becuri pozitie spate.
La capitolul de bine:
- Inca mai am pe masina placutele frana spate originale
- Interiorul si exteriorul s-au uzat foarte putin. Am curatat tapiteria anul trecut, imbibata cu toate sosurile, mustarurile si sucurile pe care le vand capitalistii in Romania. A iesit tapiteria ca noua. La fel si la exterior, cand o spal de sarbatori, iese ca noua.
- Nu consuma ulei
- Motorul trage bine, mai ales pe autostrada sau pe drumuri in rampa
Toate functioneaza cam ca la inceput.
Masina a avut 5 ani garantie si intretinere gratuita. Problemele mai nasoale au fost in garantie. Pe urma nu s-a mai prea stricat. Sunt tot mai multumit de masina pe masura ce trece timpul.
Nu am mai intrat de mult pe aici.
In primii 4 ani am schimbat valva SCV, pompa de apa si am curatat EGR.
Sa va spun ce s-a mai intamplat cu Toyota mea de la bilantul de acum 4 ani.
La capitolul stricaciuni:
- balamaua usitei de pe bord ( unde se tin ochelarii).E un plastic exagerat de ieftin. In primii 5 ani am pastrat toate bonurile de motorina in acel compartiment de pe bord. Cred ca am fortat usa si s-a rupt o balama.
-1 bec ars in bord
- inchidere manuala din interior usa stanga spate
- sticla faruri se matuieste
In rest am mai schimbat, exceptand consumabile, becuri faza scurta si becuri pozitie spate.
La capitolul de bine:
- Inca mai am pe masina placutele frana spate originale
- Interiorul si exteriorul s-au uzat foarte putin. Am curatat tapiteria anul trecut, imbibata cu toate sosurile, mustarurile si sucurile pe care le vand capitalistii in Romania. A iesit tapiteria ca noua. La fel si la exterior, cand o spal de sarbatori, iese ca noua.
- Nu consuma ulei
- Motorul trage bine, mai ales pe autostrada sau pe drumuri in rampa
Toate functioneaza cam ca la inceput.
Masina a avut 5 ani garantie si intretinere gratuita. Problemele mai nasoale au fost in garantie. Pe urma nu s-a mai prea stricat. Sunt tot mai multumit de masina pe masura ce trece timpul.
Comment