Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Format Forum Toyota

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Format Forum Toyota

  Coperta forumului va ramane asa ? sau se va modifica ?
  De ce admin care se ocupa de forum nu a implimentat formatul vBulletin® Versiune 4.2.4 .este mai usor de lucrat cu aceasta versiune

 • #2
  Sincer, nici eu nu sunt multumit de noua versiune..e destul de greu de urmarit noile reply-uri sau topics!
  Toyota Yaris 1.3 VVT-i SOL (SCP90) / 11.2005 / 2SZ-FE / 5 Doors hatchback SilverGrey

  Comment


  • #3
   Acesta este vbulletin 5. Versiunea 3.8 nu mai era suportata si avea peste 10 ani si la fel nici versiunea 4.2.5 nu va mai fi suportata in curand, ca are si ala vreo 5 ani deja...

   Comment


   • #4
    Originally posted by Cristi_Xp View Post
    Acesta este vbulletin 5. Versiunea 3.8 nu mai era suportata si avea peste 10 ani si la fel nici versiunea 4.2.5 nu va mai fi suportata in curand, ca are si ala vreo 5 ani deja...
    Pe departe gandul de a va reprosa ceva ,in fond cine baga bani stabileste regulile jocului
    V-am dat doar un sfat, anul trecut am trecut si eu la vbulletin 5 dar dupa o saptamana l-am dat jos si am pus versiunea 4.2.5 reactualizata cu care se lucreaza mult mai usor .(scanati QR din poza profil si va veti da seama despre ce vorbesc )din spate se poate ordona sub forumurile in ordinea importantei ,aveti mai multe variante si inaceata privinta deasemenea puteti alege diverse teme etc
    va puteti inspira si de aici


    Comment


    • #5
     Motivul pentru care aleg ultimele versiuni, este din cauza suportului si pentru ca pe termen lung nu o sa mai necesite instalari/migrari si alte mizerii de genul. In momentul de fata, ma chinui de 2 sapt cu astia de la suport ca sa imi corecteze niste probleme pe baza de date ca sa pot face migrarea la vbulletin 5. Daca bataia asta de cap o sa o am o data la 10 ani, e ok... dar daca acum as pune 4.2.5 in cativa ani nu va mai fi suportat din nou si iar o sa fie bataie de cap.

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
     Politica de Securitate Google