Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Nou..... Galerie Foto!!!

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Nou..... Galerie Foto!!!

  Am creat la cererea publicului: Galerie foto!!!!! In acest album puteti posta pozele de la intalniri, calatorii, stirile gasite pe net si alte poze ....cand intrati pe forum (PAGINA CU TOATE TOPICURILE PRINCIPALE) o sa-l gasiti mai JOS fata de toate sectiunile FORUMULUI existente in acest moment...selectati sectiunea unde doriti sa puneti pozele voastre (tineti cond ca exista si anumite sub-sectiuni)

  Pentru cei care l-au vazut imi cer scuze ...dar observ ca nu se foloseste acesta Galerie foto ....desi era cerut...

  Cine are neclaritati il rog sa ma contacteze pe acest topic...
  Last edited by Mushu; 04-16-2008, 18:39 PM.
  Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

 • #2
  Răbdare.
  Cine are deja pozele, se gândeşte să aleagă din ele. Dacă are cu ce se prezenta. Poate
  Cine nu are poze, ... urmează.

  Oricum poza aia a ta, de la munte, cu soarele în spatele celor doi brazi este capodoperă. Felicitări.
  Şi răbdare.
  トヨタ アベンシス セダン 2.2 D-4D --- 2005 --- 145.000 km

  Comment


  • #3
   Cum punem pozele, ca au 3-7 MB bucata ale mele ?
   Toyota Avensis 1.8 VVT-i

   Comment


   • #4
    Pozele le pui prin manage atachments dupa ce i-ai dat sa creezi tread nou (iti permite sa pui maxim 10 poze la fiecare postare)...merg maxim pana la 10 MB

    Palco sincer iti spun ca pozele sunt facute in miscare ...eram in masina mergeam catre poiana brasov..si eu am ramas uimit de rezultat ...

    Apropo daca deschideti o sectiune sa zicem : "Intalnire Timisoara" si ati postat primele poze mai puteti pe viitor posta tot in acel topic poze...da-ti reply post si urmati pasii pentru postare poze prin: manage atachments!!!
    Last edited by Mushu; 04-17-2008, 14:54 PM. Reason: Completare
    Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
    Politica de Securitate Google