Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Compatibilitati cu diverse browsere

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Compatibilitati cu diverse browsere

  In mod cert azi e ziua mea de exprimare. Dupa un post care m-a epuizat la Avenis, am citeva comentarii legate de compatibilitatea cu anumite browsere a forumului.
  In cazul meu este vorba despre Opera (recomand celor care nu l-au incercat pina acum sa o faca, nu vor regreta).
  Din fisierele atasate vedeti cum se comporta forumul cind este vizualizat cu Opera. In cea de-a doua poza este rezultatul incercarii accesarii informatiilor despre un user. Cele doua poze au fost luate pe combinatie Vista+Opera, dar aceeasi probleme le am si din XP+Opera.

  Sper sa nu para stupida "reclamatia" mea, dar va atrag atentia ca Opera este singurul browser care respecta toate standardele W3C si cum intentia noastra este de a avea un forum mare si bun, cu o dorinta sincera de a evolua in timp, cu un numar cit mai mare de useri, e bine sa fim pregatiti din timp pentru acest viitor...
  bafta si la mai mare.
  Attached Files

 • #2
  In link apare de 2 ori :www.forumtoyota.ro/forum
  Daca stergi textul dublat apare atasamentul:
  Problema apare si in IE si Mozilla firefox.
  Am semnalat si eu dar inca se lucreaza la rezolvare (sper).
  Toyota Avensis 1.8 VVT-i

  Comment


  • #3
   linkul unde apare de 2 ori forumtoyota.ro se intamplat cand activam un plugin pe forum,si se mai nimerea sa fie cate unu online.Patesc si eu chestia aceea sa nu fie egale coloanele in IE 7,dar niciodata sa nu imi incarce pozele.Pe mozilla functioneaza...

   Comment


   • #4
    Buna ziua, am revenit si eu pe acest nou forum, dupa ce ma cam retrasesem de pe celalalt, scarbit de tratamentul discretionar al admin-ului, care mi-a sters un intreg thread doar pentru ca discutia i s-o fi parut prea intelectualista. Passons...

    Apropo de Opera, si eu sunt un fan al acestui browser atat de flexibil si fluid in exploatare. Constat si eu aceleasi prbleme de compatibilitate a forumului. La mine, fatidica pagina rosie 404 apare ori de cate ori incerc sa actionez anumite butoane de navigare:
    - next page
    - previous page
    - butoanele cu numarul paginii intr-un thread
    - link-urile spre imagini
    - link-urile spre alte thread-uri

    In cazul unui thread de mai multe pagini, singurul mod de navigare posibil in Opera este asa: parent ==> page 1 ==> back to parent ==> page 2 ==> back to parent ==> page 3 ! Nu se poate merge direct page 1 ==> page 2 ==> page 3!

    Asa c-am fost silit sa dezgrop mucegaitul asta de Internet Explorer, pe care nu-l folosesc decat din an in Paste, si atunci doar pentru site-uri de-astea buclucase.

    Se poate face ceva pentru a face forumul navigabil din Opera? Please!

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
    Politica de Securitate Google