Announcement

Collapse
1 of 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 of 2 < >

>>>REGULAMENT<<<

Reguli privind utilizarea forumului www.forumtoyota.ro

1. Principii generale

În continuare, dorim sa lamurim un principiu care guverneaza orice comunitate, site de pe Internet. Din momentul în care ai tastat adresa site-ului, ai intrat pe proprietate privata, unde gazda are dreptul societati democrate, acela de a administra dupa cum crede de cuviinta. Nu trebuie ca aceste cuvinte sa te sperie, nu am creat forumul doar pentru noi însine ci dorim sa formam o comunitate bazata pe oameni care respecta regulile noastre. De aceea trebuie sa stii ca, daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos, ce au fost create de niste oameni, pentru niste oameni. Daca un principiu enuntat nu coincide cu un principiu de-al tau la care nu poti renunta, esti invitat, sa renunti frecventarea forumului, eventual sa-l frecventezi doar citindu-l si fara a interveni.

Sa lamurim acum cine sunt gazdele acestei comunitati:

Administratorii

a) Administratorii sunt persoanele care detin acest forum si se ocupa atat cu partea tehnica a sa cat si cu partea administrativa.
b)Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor.

Moderatorii

a) Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
b) Moderatori se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
c) Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.
d) Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
e) Functia de moderator este propusa si acordata doar de catre administratori si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta.
f) Moderatorilor li se poate retrage dreptul de moderare doar de catre administratori fara explicatii.
g) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor.

2. Reguli si recomandari

1. Forumul Forumtoyota.ro este deschis tuturor persoanelor, indiferent de nationalitate, sex, religie, clasa sociala etc. Totusi, cunoasterea foarte buna a limbii române scrise este obligatorie. Recomandam, cunoasterea limbii engleze la un nivel suficient pentru a întelege un text tehnic. Exprimarea scrisa este, prin definitie, mai complexa decât cea orala si, prin urmare, încearca sa te faci înteles prin ceea ce scrii. În unele contexte este indicata o exprimare cât mai apropiata de cea literara, în alte contexte mai relaxate se poate folosi si un limbaj familiar însa în ambele cazuri este foarte important sa fii înteles cât mai usor de catre ceilalti.

2. Pe lânga cunoasterea limbii, este necesara cunoasterea regulilor de baza ale limbajului scris, dupa cum urmeaza:
- scrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii;
- spatiu se lasa dupa si nu înainte de semnele de punctuatie; semne de punctuatie sunt inclusiv semnele de exclamare si întrebare;
- nu se lasa spatiu dupa prima paranteza, nici înaintea celei de-a doua; se lasa, în schimb, înaintea primei paranteze;
- un singur semn de exclamare sau de întrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis.
- orice propozitie începe cu litera mare, orice nume propriu începe cu litera mare (acest punct este doar o recomandare);
- numarul punctelor de suspensie este trei si nici mai mult de trei;
- scrierea cu diacritice este optionala;
- scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa.
În general, tineti cont de faptul ca un post trebuie sa poata fi citit rapid.
Orice abatere de la regulile de mai sus îngreuneaza parcurgerea textului si enerveaza inutil cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii.

3. Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona";
clonele sunt interzise. Daca ai uitat parola, exista o functie pentru recuperarea ei pe care esti rugat sa o folosesti sau, în cel mai rau caz, poti apela la un administrator care te va ajuta.

4. Nu jigni, nu declansa scandaluri (asa-zisele "flame-uri"). Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu îti scuza comportamentul. Nu vor fi tolerati cei care se ascund în spatele anonimatului pentru a aduce jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. Chiar daca sunt folosite stelute, "beep"-uri în loc de cuvintele explicite, acest lucru nu ajuta cu nimic pentru ca aici intentia conteaza.
Nu sunt acceptate discutiile explicite privind promovarea oricarui tip de activitate ilegala sau imorala (warez, pornografie, xenofobie, rasism etc).

5. Posturile monosilabice, care nu aduc nimic bun discutiei ("cool", "de acord", "super", "rulz", "vreau si eu d-ala") sunt interzise. Nu suntem pe un canal de IRC ci pe un forum, daca nu va puteti abtine cautati alte comunitati în care aceste lucruri sunt permise.

6. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii subiective.
Trebuie acordata mare grija discutiilor contradictorii, gen benzina vs diesel, unde subiectivitatea tinde sa depaseasca anumite limite.

7. Nu se ofera nici un fel de premiu celui care posteaza cit mai multe mesaje. Nu se face nici o diferentiere intre cei care posteaza mai des si cei care posteaza mai rar. In afara de citeva titulaturi care sint doar cu numele si nu confera nici un fel de alte facilitati nu se face nici o distinctie intre cei cu posturi multe si cei cu posturi putine. In concluzie, scrieti numai daca aveti ceva de spus.

8. Ne rezervam dreptul ca, dupa un numar variabil de posturi (ce de regula nu va fi mai mare de 10-20) sa retragem dreptul de a posta pentru userii care nu corespund cerintelor noastre. Faptul ca ai câteva categorii unde poti posta liber, nu înseamna ca poti sa te complaci în postura de membru si sa "poluezi" astfel discutiile fara a respecta regulamentul.

9. Înainte de a deschide un thread nou, este recomandat sa urmezi etapele descrise în continuare:
- apeleaza la functia Search a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat;
- daca ai posibilitatea si rabdarea necesara, citeste mai multe discutii legate (chiar si vag) de subiectul pe care intentionezi sa-l deschizi; s-ar putea sa gasesti raspunsul în alta discutie, cu subiect aparent diferit de ceea ce cauti si care nu apare la cautare.

10. Daca te-ai decis sa deschizi un thread nou, ai grija ca titlul sau sa fie scris citet si sa reflecte pe cât posibil subiectul abordat. Asadar, titlul "Problema cu ambreiajul" este de preferat fata de "Am o problema".

11. Daca thread-ul se refera la o problema, ofera cât mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa-ti ceara detaliile. Spre exemplu, enunta de la început anul de frabricatie, motorul, codul motorului etc, facând referire inclusiv la componentele care nu-ti par importante, e mai bine sa oferi detalii în plus decât în minus.

12. Citeste, daca se poate, tot ce s-a discutat într-un anumit thread. Este scuzabil repetarea unei întrebari la care s-a raspuns în ce-a de-a saptea pagina din cele 40 dar este inacceptabil pentru un thread de 2-3 pagini.

13. Pentru ca ideea postului sa fie mai clara, poti apela la smilies, însa nu abuza de ei. Ca si semnele de exclamare, folosirea lor repetata si în numar mare deranjeaza.

14. Butonul Quote ("citat") ajuta în momentul în care se doreste citarea unui pasaj din alt post (propriu sau apartinând altcuiva), pentru a face referire la el. Acest lucru are sens doar daca acel post nu este chiar ultimul, în caz contrar acesta se va repeta în mod inutil.

15. Daca doresti sa editezi (modifici) un post, ai la dispozitie 5 minute( pentru aceasta. Totusi, daca dupa acel post exista interventii ale altor utilizatori, iar prin modificare sensul postului tau este schimbat total, acea succesiune de posturi nu va mai avea nici un înteles. Este, asadar, interzisa aceasta practica.

16. Remarcile "paternale" sunt acele remarci facute de catre utilizatorii obisnuiti care se erijeaza în "conducatorul absolut", fara a avea acest drept. Nu trebuie uitat faptul ca cei desemnati sa faca ordine sunt moderatorii. Cel mult, se va acorda acest drept membrilor de valoare si cu vechime.

17. Scandalurile pornite împotriva unor dealeri/service-uri sunt interzise.
Daca o firma te-a nemultumit si doresti sa pornesti o discutie pe aceasta tema, trebuie sa o faci civilizat, cu argumente solide (mergând pâna la prezentarea de documente doveditoare, în caz ca ti se cere acest lucru). Chiar si faptul ca firma respectiva are o atitudine reprobabila nu justifica un comportament jignitor la adresa ei.

18. Anunturile publicitare trebuie însotite de detalii complete, incluzând pretul, modalitatea de contact, eventual specificatiile complete ale produsului si/sau imaginea sa. Titlul thread-ului trebuie sa specifice explicit actiunea de cumparare/vânzare si produsul (produsele) în cauza. Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs, nu iti convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi.
Nu se permite "UP" la mai putin de 24 de ore.

19. Semnatura este un text optional ce va fi atasat fiecarui post, la sfârsitul acestuia. Nu se accepta semnaturi lungi (maxim 3 linii). Introducerea unui link spre un alt site este permisa numai cu agrementul moderatorilor forumului. Se accepta imagini in semnatura la dimensiunea maxima de 150 x 15 pixel. Orice depasire a acestei dimensiuni poate fi sanctionata cu un warning. Moderatorii au dreptul de a edita semnatura fara o instiintare prealabila a userului.

20. Daca nu poti sau nu doresti sa respecti acest regulament, singura solutie consta în încetarea participarii la acest forum. În caz contrar, vom fi nevoiti sa luam toate masurile necesare pentru ca forumul Forumtoyota.ro sa-si desfasoare existenta în bune conditii, incluzând interzicerea dreptului de a mai posta (ban-area), temporara sau pe termen nelimitat. Încetarea activitatii pe forum se face "ca atare", fara a fi întreprinsa nici o actiune din partea nimanui. Asadar, nu cere sa-ti fie sters user-ul, nu-ti sterge propriile posturi, nu scrie posturi kilometrice pline de acuze la adresa administratiei, nici aici si nici pe alte forumuri. Cu alte cuvinte încearca sa parasesti decent comunitatea iar membrii acesteia sa-si aduca aminte cu placere de activitatea ta.

21. Administratorii si moderatorii forumului vor avea intotdeauna ultimul cuvint si nu sunt obligati sa dea explicatii. Este frumos din partea lor atunci cind se explica dar de cele mai multe ori, explicarea fiecarui gest in parte ar necesita mult prea mult timp - iar timpul este un material pretios, cel putin pentru noi. Daca cineva se simte cu totul si cu totul nedreptatit sau abuzat este rugat sa trimita un email administratorilor forumului si va fi tratat cu toata atentia cuvenita.

22. Ultima si cea mai importanta dar oarecum evaziva regula - se recomanda mentinerea discutiilor in cadrul obiectivului principal al acestui forum - MASINILE TOYOTA- vor fi descurajate in mare masura discutiile total pe dinafara. Se admit exceptii in cazul unor subiecte de interes pentru toata lumea - care sint acestea - ramine a se stabili de catre moderatorul forumului in cauza, la fata locului.

23.La sectiunea "Toyota-masina mea" nu se accepta comentarii inutile de genul "Sa o stapanesti sanatos" , "sa-ti traiasca masina" , "multi kilometrii" etc.
Rugam sa va rezumati strict la intrebari si comentarii legate de masina

Concluzii

Nu trebuie sa consideri aceste reguli ca fiind îndreptate împotriva ta. Nu sunt decât niste masuri menite sa creeze un forum de calitate.Din pacate, experienta a demonstrat ca, daca se porneste de la premisa ca noul-venit sa aiba drepturi egale cu membrii vechi, forumul a suferit o scadere drastica de calitate, aceasta pe lânga necesitatea unei munci titanice din partea moderatorilor pentru a se mentine ordinea. De aceea am adoptat masurile de mai sus care presupun, pentru membrii de valoare, un mic efort în primele zile de la înscriere. Speram ca acest efort sa fie din plin meritat.

Se accepta sugestii de imbunatatire (si e chiar recomandat sa o faceti fiind in interesul vostru) atat in ceea ce priveste prezentul regulament cat si in ceea ce priveste forumul sau site-ul ca functionalitate sau continut.

Speram sa te simti bine în aceasta comunitate, sa facem schimb de experienta legata de marca Toyota.
See more
See less

regula abuziva sau doar moft Toyota ?

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • regula abuziva sau doar moft Toyota ?

  Am sunat la Toyota Craiova si am cerut programare pentru revizia de 30 mii km . Cand am spus ca vin cu uleiul si filtrele mele m-au informat ca ma accepta dar pierd garantia la motor .... foarte tareeee , nu ? Pai eu ma duc sa pun in motor ulei de palmier ??? Am sa incerc si alta reprezentanta , sa vedem daca aceasta regula este impusa de Toyota Romania , asa cum mi-au spus cei de la Craiova . Ciudat ....

 • #2
  ... astia de le Top Motors

  Ieri am sunat la dealerul din Craiova sa intreb cat costa , estimativ, revizia la 30.000 la Corolla 1.4 D.
  Abia azi am reusit sa dau de cineva care mi-a zis initial ca e 10 milioane si ceva , apoi 11 pt ca la final sa-mi zica sa am totusi la mine vreo 12 milioane.
  Maine o sa sun si la Valcea si Pitesti sa cer tarife aproximative ... am niste amici care au facut la alte modele si au zis ca sunt multumiti.

  Comment


  • #3
   Joi sunt la Focsani , culmea este ca acestia nu au avut nimic de comentat cand le-am spus ca vin cu uleiul si filtrele mele . Au spus ca daca sunt conforme cu Manualul Utilizatorului le accepta si nu-mi pierd garantia . La Craiova , Pitesti si Rm Valcea au spus ca accepta dar imi pierd garantia la motor ... in schimb m-au linistit spunand ca o pastrez la instalatia electrica si la celelante componente ale masinii ! ... i-am intrebat daca volanul isi pastreaza garantia si au spus ca DAAAAA ... ... mama , ce boieri !!!! si se mai mira ca le fug clientii .... . Culmea este ca nu isi dau seama ca noi nu ii rugam sa le dam bani !!!

   Comment


   • #4
    Originally posted by korssadi View Post
    Ieri am sunat la dealerul din Craiova sa intreb cat costa , estimativ, revizia la 30.000 la Corolla 1.4 D.
    http://www.toyota.ro/Images/Corolla%...420-875537.pdf

    Comment


    • #5
     Gata , am fost la Focsani ! Daca ar fi sa-i citez pe cei de la PRO-TV as spune JOS PALARIA !!!!! Multumesc ing. Vrabie Andrei si mecanicului ce au dat dovada de foarte mult profesionalism si m-au tratat asa cum trebuie tratat orice client al marcii Toyota ... am luat hotararea ca toate reviziile viitoare sa le fac la ei chiar daca pentru asta pierd o zi in care sunt nevoit sa parcurg 720de km ! Ii recomand la modul cel mai serios .

     Comment


     • #6
      Originally posted by vali44 View Post
      Ii recomand la modul cel mai serios .
      Subscriu si eu la hotararea ta! Din aceleasi motive m-am decis si eu sa bat 200 km in loc de 200 m! Si nu-mi pare rau! Cand ma gandesc cu cata naturalete au decis sa-mi schimbe mecanismul de culisare scaun faţă stânga ... Nu aexistat nici un moment de “târguială”, ceartă, …

      Comment


      • #7
       Mie imi este cam greu sa merg la Focsani. Dar sper ca partenerii Toyota sa invete cate ceva de la partenerul din Focsani. Sau ar trebui Toyota Romania sa-i invete mai multe. Dar cred ca si Toyota Romania mai are ceva de invatat.

       Comment


       • #8
        Originally posted by vali44 View Post
        Gata , am fost la Focsani ! Daca ar fi sa-i citez pe cei de la PRO-TV as spune JOS PALARIA !!!!! Multumesc ing. Vrabie Andrei si mecanicului ce au dat dovada de foarte mult profesionalism si m-au tratat asa cum trebuie tratat orice client al marcii Toyota ... am luat hotararea ca toate reviziile viitoare sa le fac la ei chiar daca pentru asta pierd o zi in care sunt nevoit sa parcurg 720de km ! Ii recomand la modul cel mai serios .
        Multumesc pentru aprecieri in numele echipei de service TOYOTA FOCSANI. Dupa cum spuneau si alti membrii ai acestui forum diferenta intre unitatile de service, indiferent de marca pe care o reprezinta, o fac oamenii care muncesc acolo. Noi, TOYOTA FOCSANI, o sa incercam sa ridicam stacheta calitatii serviciilor cat de mult se poate.

        Ing. Andrei Vrabie

        Comment


        • #9
         Originally posted by vali44 View Post
         Am sunat la Toyota Craiova si am cerut programare pentru revizia de 30 mii km . Cand am spus ca vin cu uleiul si filtrele mele m-au informat ca ma accepta dar pierd garantia la motor .... foarte tareeee , nu ? Pai eu ma duc sa pun in motor ulei de palmier ??? Am sa incerc si alta reprezentanta , sa vedem daca aceasta regula este impusa de Toyota Romania , asa cum mi-au spus cei de la Craiova . Ciudat ....
         eu am avut alt gen de experienta la toyota craiova.

         am stat circa 1 ora ca sa imi spuna cat ma costa "piesele" pentru schimbul de 120 000. dupa o ora mi-au spus ca ei au inventar si trebuie sa intre in sistem si ca mai dureaza.

         drept urmare, nu voi mai calca in acea infectie de companie.

         Comment


         • #10
          Buna ziua ,
          Sunt Irina, Responsabil Relatii Clienti la Toyota Craiova . Pentru a evita astfel de probleme legate de informatii nu ezitati sa ma contactati la 0724.247.543 sau irina.abagiu@toyotacraiova.ro .
          O sa primiti raspunsuri la intrebarile Dvs. in cel mai scurt timp pentru ca viitoarea experienta la centrul nostru de retail Toyota sa fie pe masura asteptarilor .
          Multumesc

          Comment


          • #11
           Originally posted by Irina A. View Post
           Buna ziua ,
           Sunt Irina, Responsabil Relatii Clienti la Toyota Craiova . Pentru a evita astfel de probleme legate de informatii nu ezitati sa ma contactati la 0724.247.543 sau irina.abagiu@toyotacraiova.ro .
           O sa primiti raspunsuri la intrebarile Dvs. in cel mai scurt timp pentru ca viitoarea experienta la centrul nostru de retail Toyota sa fie pe masura asteptarilor .
           Multumesc
           E greu sa va mai schimbati voi mentalitatea!

           Comment


           • #12
            Originally posted by Irina A. View Post
            Buna ziua ,
            Sunt Irina, Responsabil Relatii Clienti la Toyota Craiova . Pentru a evita astfel de probleme legate de informatii nu ezitati sa ma contactati la 0724.247.543 sau irina.abagiu@toyotacraiova.ro .
            O sa primiti raspunsuri la intrebarile Dvs. in cel mai scurt timp pentru ca viitoarea experienta la centrul nostru de retail Toyota sa fie pe masura asteptarilor .
            Multumesc
            Irina draga , daca prin aparitia ta pe acest forum crezi ca vei reusi sa contracarezi spusele colegei tale Gina Vanea , iti spun ca te inseli . De ce crezi ca am ajuns la Focsani ? De ce crezi ca le fac reclama pe acest forum ? De ce acesti oameni sunt laudati de multa lume ? Cand o sa reusiti sa va raspundeti la aceste intrebari inseamna ca intelegeti ce presupune numele de Toyota ! Pana atunci probabil ca nu sunteti altceva decat un banal service care tine cu dintii de un nemeritat profit financiar incercand sa inselati prin vorbe pe cei nestiutori ...din partea mea , mult succes ! Personal nu voi mai calca pe la voi , si poate ca mine altii ...

            Comment


            • #13
             Maine ma duc sa iau un set de clipsuri pentru plasticele de la motor.Sa vedem cat dureaza.
             http://img204.imageshack.us/img204/4009/tucashow3np.gif

             Comment


             • #14
              Originally posted by Legionaru' View Post
              Maine ma duc sa iau un set de clipsuri pentru plasticele de la motor.Sa vedem cat dureaza.
              Florin , vezi sa nu-ti pierzi garantia la motor !!!
              E fraza stereotip la Craiova ...

              Comment


              • #15
               Chiar daca este tardiv, cred ca este de apreciat initiativa Toyota Craiova (nu stiu daca asa se numeste dealerul, dar asa s-a prezentat) de a intra pe forum. De ce tardiv?? pentru ca au asteptat prea mult pana a raspunde. Si chiar daca doamna/domnisoara este responsabil de relatii cu clientii, comunicarea trebuia initiata de o persoana care cunoaste problemele si le poate rezolva - directorul de service (nu de o persoana care ldoar le constata si le transmite mai departe).
               Sper ca acesta sa fie inceputulul iar actiunile dealerului Toyota Focsani (foarte timid Toyota Craiova) si fie un exemplu de urmat si pentru ceilalti dealeri.
               Sunt sigur ca acestia citesc acest forum si sunt constienti de puterea acestui mijloc de informare pentru potentialii clienti. Le mai trebuie curajul de a raspunde onest cerintelor/problemelor formulate de clienti.

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google