Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Detectoare radar

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #76
  Ala care te-a luat la Buzau este plimbat pe E85,in fiecare luna, alt judet.Acum 2 saptamani poposea pe la Sinesti,inregistra in afara localitatii,dar tot operatorul,care statea intr-o masina civila,facea procesul verbal.Daca ai detector bun il ''simti'' de la 1-1,5 km,chiar daca are ''INSTANT-ON'',omologat

  Comment


  • #77
   Radare de ultimă generaţie în Gorj

   Ultima ora

   Poliţia Rutieră din Gorj a primit patru autospeciale dotate cu radare de ultimă generaţie, aparate care nu mai pot fi detectate de participanţii la trafic. Oamenii legii spun că noile radare au localizare prin GPS, astfel că şoferii nu mai pot să conteste poziţia în care era amplasat aparatul, respectiv în localitate sau în afara acesteia. Mai multe amănunte în Gazeta de Sud de mâine.

   Am vazut Logan-ul breack pe care este montat acest radar insa eram cu masina sotiei si nu aveam detectorul montat . Ce puteti spune despre aceste radare , sunt chiar asa cum se lauda politistii ? Personal inclin sa cred ca nu , deoarece pentru a masura viteza este necesara trimiterea impulsurilor electromagnetice si receptionarea lor ulterioara . Presupun ca radiaza in alta banda decat K ...

   Comment


   • #78
    Urla detectorul de la 1000 de metri.La Beltronics 975,se aprind alternativ ledurile K si KA,acum 30 de minute am trecut pe langa un Logan MCV cu dotari de 35000 de euroi .Radarele noi au INSTANT-ON,omologat.

    Comment


    • #79
     asta chiar daca nu merge radaru sau cum ? mi se pare ca sunt in banda Ka astea noi

     Comment


     • #80
      Radarele noi sunt in banda K. Camera video merge tot timpul, nu si radarul, acesta e pornit cand vrea nenea politistul, si iti ia imediat viteza masinii. In acel moment urla si detectorul, insa va fi prea tarziu. Solutia e simpla: lasati sa va depaseasca cineva care merge mai tare si va tineti dupa el, la o anumita distanta, si cand detectorul tipa, omorati frana ...


      Gasiti detalii si poze pe :

      politisti.ro/topic/3-politia-rutiera-va-fi-dotata-cu-aparate-radar-de-ultima-generatie/

      Cititi, dar vedeti ce comentati acolo, e totusi forumul politistilor

      Comment


      • #81
       deja e detectabil dupa cate am intzeles emite niste unde scurte in POP ) ... deci emite asta inseamna 2-3 sec in plus

       Comment


       • #82
        emite doar cand e pornit, nu e detectabil in POP

        Comment


        • #83
         daca ai in detector poti ... m am documentat aseara . prima data se face detectia in POP dupa care politzistu apasa instant on. daca face inregistrarea vitezei doar cu POP nu este valabila masuratoarea ...oricum m am documentat de statie si ANTIRADAR ) ...si ce am intzeles ca oricum se lucreaza la o noua generatie de detectoare care sa fie mai sensibile la POP ...

         Comment


         • #84
          Au fost niste colegi si au testat Valentine One euro si Escort 8500 x50 Euro, si nu au detectat nimic in POP

          Comment


          • #85
           Cred că instalarea unor astfel de monitoare în tetiere nu ar fi o idee rea https://lilliput.net/monitors/touch/...screen-monitor

           Comment

           Working...
           X
           Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
           Politica de Securitate Google