Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Germania Hamburg

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Germania Hamburg

  Salutare tuturor,

  Intentionez sa plec cu Yarisul 1L in Germania Hamburg in ianuarie anul viitor, iar asta va reprezenta prima iesire in afara tarii cu masina.
  Ce parere aveti despre ideea de a ma porni la acest drum cu aceasta masinuta de un litru?
  Pentru cei ce au experienta iesirilor in afara tarii si cu predilectie in Germania, ce traseu sa aleg si ce sfaturi de drum imi puteti da?
  Merci frumos!

  Danos

 • #2
  sal,

  am un coleg de birou care a plecat in Germania fara probleme cu un Yaris de 1l si nu a avut nicio problema! masinuta unge

  in legatura cu traseul... ia si tu un GPS cu tine si n-o sa ai probleme. e destul de greu cu harta traditionala daca nu ai un copilot bun.

  enjoy!
  vand moto: http://www.bikeshop.ro/motociclete/a...94-143143.html

  Comment


  • #3
   pe langa GPS, si harta clasica...

   ...ai optiunea sa mergi pe linku de mai jos

   http://www.viamichelin.com/viamichel...&y=14&ie=UTF-8

   si sa iti listezi traseul.

   Sau pe alte siteuri, gen maporama, racplanner (http://route.rac.co.uk/). Iti alegi ce fel de traseu vrei (recomandat, cel mai scurt, cel mai rapid, etc), vezi drumu, si il listezi. simplu si ieftin.

   Spor

   a, in privinta masinii nu tre sa-ti faci griji, iar cu shofatu va fi mai usor ca la noi in tara, in strainatate comportament necivilizat deocamdata am vazut doar la romani...

   Comment


   • #4
    Salutare!

    Multumesc amadurora .Am sa revin la acest post cu pareri despre drum si traseu, precum si despre comportamentul lui Yarisache.
    Weekend fain!

    Comment


    • #5
     in primul rand distractie placuta.tinand cont ca pleci in ianuarie e bine sa-ti dotezi masina cu cauciucuri de iarna.e posibil la vama sa nu te lase sa iesi din tara daca n-ai cauciucuri,lanturi si tot tacamul de iarna(m-am fript si eu cu asta).drumul cel mai scurt spre destinatia ta e autostrada , asa ca , cu cat ajungi mai repede pe ea cu atat mai bine.drumul cel mai scurt te duce prin ucraina si polonia.eu nu as opta pt drumurile prin tari slave(risc mare sa ramai acolo fara voia ta).in rest ce sa zic.....de masina nu-ti pot spune cum se va comporta ca nu am una ca a ta , dar din experienta proprie iti spun ca vei simti in primul rand diferenta benzinei lor fata de a noastra si diferenta drumurilor.sa nu uiti de viniete.nu amana cumpararea lor prea mult pt ca te poate costa scump(in austria am platit 150 eur amenda ca nu mi-am luat vinieta din prima benzinarie de pe autostrada, care era inchisa).drum bun si distractie placuta

     Comment


     • #6
      Am venit vara trecuta din Berlin cu yaris, am ales traceu Berlin - Dresden - Praga - Bratislava - Budapesta - Bucuresti. Era ok. Drum mi s-a parut bun, si treci prin/langa (cum ai chef) 4 capitale europeene Nu am avut nici o experienta cu autoritatiile de acolo, am trecut fara sa fi oprit. Daca mergi asa, sa-ti ei rovineta pentru Ungaria si Slovakia. Germania e free, la Republica Ceha am uitat daca iti trebui sau nu. Oricum vezi semne la granita la tara respectiva, unde pot sa cumpari roviniete.
      Prin Polonia nu stiu cum e, am evitat pentru ca vad pe harta ca nu ar fi autostrada tot timp si nu aveam chef sa fac 3 zile pe drum. Din Iasi poate ar fi mai bine/scurt cum a zis Alexkon24. Fiecare cum prefere pana la urma.

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
      Politica de Securitate Google