Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul ForumToyota.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Forumtoyota au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Forumtoyota nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul ForumToyota(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul ForumToyota(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Excursie Malmo+Stockholm

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Excursie Malmo+Stockholm

  Buna ziua,

  Dragi colegi ultima mea excursie de anul acesta a fost de trei zile la Malmo(Suedia)+Copenhaga(Danemarca) ce pot spune ca mi-a placut foarte mult Malmo pe malul Marii Nordului strazi ordonate piste de bicicleta si cel mai mult am fost impresionat ca pe strazi nu era imbulzeala nici macar luni dimineata la ora 8 cand la noi in tara este nebunie curata ma uitam pe geam si era un trafic lejer de duminica la noi in tara. Acolo in Malmo au o cetate veche care au transformat-o intr-un planetariu care din punctul eu de vedere trebuie vizitat.
  In Stockholm se cunostea totusi care este capitala ceva mai animata dar la fel nu coloane interminabile de masini oameniii merg foarte mult cu bicietele. Cel mai mult mi-a placut cartierul Nyhavn cu casele lor colorate si plimbatul cu barca pe canalele care trec prin oras. Ce imi pare rau este ca era parcul de distractii in pregatiri pentru Halowen si nu era deschis ca m-as fi dat in carusel si alte masinarii de acolo. Cei care vor putina relaxare si liniste in alt loc decat Romania pot vizita aceste doua orase.
  Last edited by dragoscojan; 11-27-2018, 07:33 AM.
  Toyota Corolla 1.6 Luna Black Beauty

 • #2
  Pe malul Marii Nordului
  Attached Files
  Toyota Corolla 1.6 Luna Black Beauty

  Comment


  • #3
   Cartierul Nyhavn

   Attached Files
   Toyota Corolla 1.6 Luna Black Beauty

   Comment


   • #4
    De cand tot planuiesc sa fac si eu excursia asta, dar ba nu am avut bani, ba a venit pandemia, ba s-a nascut copilul si nu am vrut sa iesim din tara ca poate se imbolnaveste pe acolo, dar acum punem in aplicare. Nevasta-mea imi face capul calendar cu tot felul de detalii, mi-a dat si articolul asta cu bagaj in calatorii si eu acum stau pe ganduri daca sa inchiriez o rulota si sa vizitam mai multe tari sau sa mergem cu avionul si sa vizitam strict orasele astea 2?

    Comment


    • #5
     Sunt doua orașe care merita vizitate și in care dacă as avea ocazia as merge din nou.
     Toyota Corolla 1.6 Luna Black Beauty

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
     Politica de Securitate Google