|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
buna ziua. sunt, de aproximativ 0 luna posesorul (māndru ) al unei Toyota avensis 2d-4d elegance. am 2500 de km şi īm momentul īn care conduc cu piciorul lipit de consola centrala, apar greieri. nu mi se pare normal la o maşină de 27000 E (eu am luat-o la alt pret, cu discount). ce credeţi? e prima toyota, pānă acum am condus 65000 km un renalut megane sedan şi nu mi-a făcut aşa ceva.
cum aş putea să remediez problema? |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Salut,
La intrebarea ta raspunsul este: nu, nu este normal. Dar se intampla. Mi s-a intamplat si mie, la modelul meu. Pentru rezolvarea problemei iti recomand sa mergi la service. Eu am fost de doua ori in decurs de un an. Ultima oara, baietii au pus un material la imbinarile dintre elementele consolei centrale si acum totul este ok. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
si cit a costat? ceva pasta sau ????
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Chiar daca masina era in garantie le-am scris un e-mail in care le-am spus ca le platesc manopera numai sa rezolve problema.
Din cate am inteles au demontat si casetofonul. Raspunsul baiatului de la service a fost ca au pus "material antiscartait" peste tot. De fapt, (se si vede putin) este un material pus sub plasticul acel gri care vine peste consola centrala, pe tot bordul masinii. M-a costat 65 de lei (mi s-a normat 0,5 h manopera) desi baietii au lucrat mai mult. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
treaba cu animalele zornaitoare este doua .. ca sa vb asa .... prima prb se rezolva cu banda cu burete . a doua se rezolva prin schimbarea gurilor de aer din bord. vedeti exact de unde provine zgomotul .la avensis am schimbat o data gurile centrale si dupa 7 luni a aparut animalu din nou...dispare . apare ... asta e ... pe min unu' nu ma derajeaza.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Cred ca "adicor", autorul topicului, are Avensis T27...
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Deci problema persista si la noul Avensis. Eu am classic (din 2008) si ma dispera problema mai ales vara cand de la caldura scartaie si mai tare consola la denivelari. Este singura problema care ma enerveaza la Avensis dar decat sa-i las pe mecanicii romani sa-si bage degetele in bord mai bine ma obisnuiesc cu greierii. Sanatate!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
da, am modelul nou şi nu mi se pare normal să am acest zgomot. Nu este vorba de gurile de aerisire ci jos, la consolă, unde se sprijină piciorul drept in timpul mersului. Am făcut programare la service şi cānd m-am dus la ei, mi+au spus că o să mă sune după ce iau documentaţia, că nu ştiu exact cum să desfacă bordul şi să nu īmi strice mai mult.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Si la mine se aud greierashi...tot de la consoa centrala. E vorba de un avensis din 2001. Cum apas un buton de la radio tace. Tot la ei (reprezentanta) trebuie sa te duci. trebuie sa se rezolve. Bafta!
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Plasticele de la interior sunt de slaba calitate. Belele de genul asta apar la majoritatea modelelor Toyota.
Eu unul nu m-as incumeta sa-i las sa-mi dea jos bordul. Sa nu ma trezesc cu alte bucurii.
|
|
|
![]() |
| Tags |
| centrala, consola, normal, zgomote |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|