|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salut,
Am pus azi o frana mai brusca la un semafor si s-a auzit un zgomot metalic puternic, din pedala de frana(sau asa mi s-a parut mie). Genul de zgomot care se aude la daciile vechi cand bagi in marsalier si nu intra, un huruit metalic. Am mai pus apoi o frana brusca si din nou zgomotul puternic. La frana normala usoara nu se aude nimic si nici nu scartaie nimic pe la roti. A mai patit cineva? Masina este Toyota Corolla din 2007, cu 27000 de km la bord. Multumesc |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Asa "se manifesta" ABS-ul atunci cand "isi face treaba"
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Daca era ud pe jos (ca sa nu mai zic de polei) e ABS. Incearca si pe uscat. Ai cauciucuri de iarna? Cele de vara livrate pe Corollele de anul trecut au aderenta foarte proasta la rece.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
da, iarna intre abs destul de repede la corolla... nici eu nu am cauciucuri de iarna, asa ca patesc asta...
La intrarea abs, si pedala de frana trepideaza putin. Daca esti atent la trafic, si odata cu experienta, o sa poti frana si in situatii dificile fara ca abs ul sa se activeze. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Am cauciucuri de iarna. Acum sunt si eu convins ca era ABS, pt k era si putin polei iar eu n-am mai avut experienta unui abs intrat in functiune, asa ca nu stiam cum se aude
. Merci pt reply-uri
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| brusca, franare, puternic, zgomot |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |