|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
pentru toti posesorii de corolla care au probleme cu zgomotul resimtit in volan (in special la trecerile peste liniile de tramvai) si care nu s-a rezolvat prin schimbarea casetei de directie.as dori sa le propun urmatorul test:cu o mina rotiti usor volanul stg. -dr.cu o miscare de mica amplitudine iar cu cealalta atingeti crucea cardanica ce se afla la nivelul planseului pedalier sub un manson de protectie, la capatul coloanei de directie.punind un deget in asa fel incit sa simtiti cele doua jumatati ale crucii cardanice se poate simti un mic joc.la mine asa este si banuiesc ca aceasta ar fi sursa acelui ,,cloncanit" enervant.acum problema e ca pentru schimbarea acestei piese e necesara demontarea totala a partii superioare a plansei bord,lucra care va imaginati ce inseamna.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
eu am schimbat si coloana, axul intermediar si caseta de directie .... coloana de directie nu cred ca era necesara, dar daca au vrut sa o schimbe. pentru "verdictul" de caseta de directie am asteptat 5 luni!!!!! nu se mai aude nimic si nici vibratii/socuri in volan si pedalier de cand am schimbat-o.
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| coloana, directie, zgomot |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|