Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Yaris si Yaris Verso

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

Yaris cruise control!!! Vreau si eu!!!!

Toyota Yaris si Yaris Verso

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-04-2009, 16:01 PM   #1
Mushu
Administrator

Mushu's Avatar

Default Yaris cruise control!!! Vreau si eu!!!!

Am gasit aici cruise control de Yaris ....vreau si eu!!!! ...aveti idee cum se monteaza?....si daca se merita? (sincer pe mine ma bucura....da ....intreb)
Ei zic ca se monteaza foarte usor .....dar ....eu nu ma pricep....gasim pe cinva sa importe asa ceva.....si sa le monteze

http://www.thecruisecontrolstore.com...out_custom.xsl
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
Mushu is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2009, 16:57 PM   #2
StefanVVTi
Senior Member

StefanVVTi's Avatar

Send a message via Yahoo to StefanVVTi

Pe modelele din SUA sigur se monteaza...se pare ca si site-ul e tot de pe la ei. Pe YarisWorld am mai citit despre cruise, dar nu stiu daca se potriveste la noi. La 250$ + transport, chiar ar fi un must!
Old 03-04-2009, 19:47 PM   #3
Dion
Senior Member

In cazul soselelor patriei mi se pare o investitie inutila. Sau poate fi, daca te tenteaza rute gen Predeal - Bucuresti, duminica dupa ora 14 (si nu numai).
Dion is offline   Reply With Quote
Old 03-04-2009, 20:03 PM   #4
Mushu
Administrator

Mushu's Avatar

Stefan am incercat sa fac o comanda si nu merge pe Europa.....o sa vad cu un unchi de-al meu.....sta in L.A. sa vad daca poate sa ma ajute......si pentru mine e util ....fac Constanta-Valcea destul de des (4-5 ori pe an)....inseamna 280 km autostrada dus si la fel intors....deci....merita???
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
Old 03-04-2009, 20:04 PM   #5
StefanVVTi
Senior Member

StefanVVTi's Avatar

Eu sunt convins ca merita! Si mie mi-ar fi destul de util, avand in vedere ca o data la 2 saptamani merg pe ruta Bucuresti - Focsani sau Bucuresti-Craiova, si retur!
Old 03-04-2009, 20:07 PM   #6
Dion
Senior Member

Depinde de cit de "destept" e sistemul....Personal la noi, il consider inutil. Il lumea civilizata o fi util.
Old 03-04-2009, 20:25 PM   #7
Mushu
Administrator

Mushu's Avatar

O sa rog sa intrati pe site-ul respectiv deschideti poza si mai apasati inca odata si va deschide lista de montaj....cititi detaliile....
Dion ai dreptate ...dar depinde unde foloesti masina si sub ce forma ....eu il gasesc util ...si chiar vreau ...cineva mi-a trimis un mesaj pe privat care pune problema legat de cruise control mult mai bine...o sa astept sa posteze...daca nu posteaza pun eu mesajul....ca eu nu ma pricep la ceea ce a zis omul...
Una peste alta am gasit pe europa un alt sistem de asa ceva care e 600 de eu...si a fost deja montat pe loganuri....mai apoi un electrician a reusit sa-l creeze si aici si acuma costa 350 ron si merge....in ideea asta vreau si eu sistemul poate e unul mai destept...si gasim o solutie mai ieftina ...macar sa fiu eu singurul care vrea sa dea 250+transport....asta sa fie tragedia
O sa incerc sa ma agit...sa fac cumva sa il aduc....sa il montez...dar vreau pe cineva care sa stie ce sa faca si cum sa monteze asa ceva...ca pana una alta tin la masina mea..ca pret nu e mult ...chiar e foarte -foarte ieftin...si arata si bine ...fata de cel de europa....deaia imi place ...seamana cu cel original....
Old 03-04-2009, 20:29 PM   #8
Dion
Senior Member

Legat de montaj de ce nu vorbesti cu cei de la reprezentanta. Banuiesc ca masina mai e in garantie si atunci teoretic ei vor realiza montajul.
Old 03-04-2009, 20:30 PM   #9
StefanVVTi
Senior Member

StefanVVTi's Avatar

Nu cred ca ar fi o problema sa ti-l monteze la service, dar trebuie niste certificari, aprobari, documente care sa-i ateste calitatea si toate cele...
Sa fii atent si la TVA. Din cat stiu, daca se plateste in SUA, nu mai platesti la vama, dar nu-i tocmai usor sa cumperi de peste ocean
Old 03-04-2009, 20:50 PM   #10
Dion
Senior Member

Legat de sistem in sine:
-ce se intimpla dupa frinare/actionarea ambreiajului?
-corelarea cu sistemului de navigatie de la bord pentru a ajusta viteza masinii inainte ca acesta sa intre in curba (ceva asemanator cu dictarea la raliuri)
-frinare automata in cazul apropierii de masina din fata
-viteza minima de activare a sistemului
Dezavantaje:
-pierderea aderentei pe ploaie, polei, zapada la masini fara ESP
-deplasarea pe drumuri cu gropi, denivelari
-intervine monotonia (lipsa de reactie a soferului)

Reply

Tags
control, cruise, vreau, yaris

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules