|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Daca tot se fac prezentari aici m-am gandit sa imi prezint si eu mashinutza. yaris d4d 4 door hatchback. Poate se face vreme frumoasa zilele astea sa o spal ca sa va arat si poze.are 38000 de km in doi ani si vreo 2 luni.nici o problema de functionare.
parerea mea.puncte forte: spatiu interior, manevrabilitate, vizibilitate, silentiozitate, fiabilitate puncte slabe: insonorizare, unele materiale, unghiul parbrizului, cutie de viteza( un pic imprecisa), sistem audio imbunatariri aduse: jante de aliaj 15, pneuri de iarna michelin, sistem audio alpine( media player idax301, 4xspg17, amplificator PMX T320), Bi xenon philips. urmeaza: chip tuning(90-115cp), filtru aer sport, ornament toba, subwoofer alpine swe-1000. 2 revizii efectuate, un parbriz schimbat. cat de curand poze |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Sa-ti traiasca Big small-ul !
![]() Abia astept poze sa mai vad cate ceva imbunatatiri ..Sa-mi zici de la ce firma faci chip tuning si cum se comporta masina dupa ..sunt tare curios ca si eu ma gandesc de multisor la treaba asta. "Gadacul" nostru are peste 70k in 2 ani s-a mers destul cu el pana acum. Daca ma deranjeaza ceva la el e partea de amortizare cred, noi mai avem o solenza in familie si aia e barcuta la gropi iar Yarisul mi se pare la polul opus te arunca cam tare in sus. Ma rog avantaje si dezavantaje, probabil e mai stabila pe curbe la viteze mai mari cu suspensia mai tare .. In privinta cutiei nu pot spune nimic, mi se pare ok la noi cel putin. In rest nici noi nu avuram probleme majore cu masina, doar in primul an am schimbat pe garantie maciulia schimbatorului din cauza ca se exfolia vopseaua aceea gri-metal de pe ea. S-auzim numai de bine ! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
as vrea sa o resoftez pana in 115 cp.mi s-a spus ca presiunea creste in turbina cu 0,11 bari si acest tip de ciptuning ar fi inofensiv.acum eu nu stiu de ex yaris ts ul are si alte chestii in plus in afara de cai multi fata de masina standard ca sa suporte mai multi cai? gen disc de ambreiaj , etc.... alta chestie...demarajul la 14d4.stock am gasit prin reviste ca e 10.6. pers care face resoftarea mi-a zis ca dupa cnostintele sale stock sprintul este de 11.6. stie cineva sau a masurat cineva exact cat e?
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| bbo, yaris |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|