|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Eu sunt curios cum se comporta noul motor care va intra pe Yaris si Auris, de 1,33 litri si 101 cai, benzina, combinat cu o cutie manuala cu 6 trepte.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Member
|
Quote:
![]() ![]() ..fiecare cu ce-l doare
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Aproape ca imi pare rau ca nu am mai asteptat cu achizitia masinii. Imi luam noul motor de 1,33. Dar cred ca nu va fi atat de accesibil ca pret in prima perioada de la lansare.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Facem upgrade la motor si la cutia de viteze
. Sau buy-back.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
cind credeti ca apare la noi noul yaris? are cineva vreo informatie? cred ca ma bag la buy-back
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Avand in vedere ca noul Avensis va intra in showroom-uri la finalul aceste luni (deci in cateva zile), eu presupun ca in maxim 2 luni o vom avea si la noi, pentru "analiza". Nu stiu daca va exista programul de buy-back., iar de upgrade al motorului si transmisiei chiar ma indoiesc, deoarece ar trebui instalat si sistemul stop&start care va fi disponibil pe noua versiune, ceea ce complica un pic lucrurile. Ramane de vazut insa ce si cum.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
|
Quote:
. Complicat nu vad ce ar fi, ca doar e legat de electronica motorului, care oricum s-ar schimba. Si oricum nu ar merita investitia.Legat de buy-back ramine de vazut cum s-ar face evaluarea masinii. Daca se aplica politica de preturi de la accesorii (x3), e clara treaba. Pe de alta parte la noi sigur vor fi modele fara sistemul stop&start, in 5 trepte .
Last edited by Dion; 01-19-2009 at 15:37 PM. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
motorul cel nou nu poate fi cuplat decit la cutia in 6 viteze, nu este pe alese 5 sau 6..
daca vor evalua masina ok sint dispus sa pierd pina la 2500eur pentru o varianta similara eu am sol + dif de pret care cu criza etc nu poate fi ffff mare, altfel nu se va vinde....zic eu....vom vedea |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| 2009, yaris |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|